Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 416 280
  • 1 785
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
А някой може ли да ми каже колко взема д-р Георгиев (Аг) за раждане с уговорка?Може и на лични.Благодаря ви предварително.

Нищо не взема! Няма тарифа просто. Ако си доволна и му дадеш нещо-ОК. Мои близки бяха притеснени с паричките и въпреки уговорката ги прати с плика дето го бяха приготвили да вземат нещо за бебето Peace!

# 316
На мен / и не само/ д-р Свраков донесе само радости. Изключително коректен и отзивчив. Работи в окръжна болница, но прегледите ги извършва в кабинета си на ул.Парчевич /до адвокатската градинка/. Преди работеше със здравната каса, но сега вече не.  smile3501
И аз биах доволна от него докато не се яви и сериозният проблем,имах възпаление на бартолиновата жлеза и сега благодарение на него е станоло вече киста,сега ми предстой операция!!!А скоро умори на моя позната плода,защото не бил го видял!!!

# 317
  • Варна
Момичета някоя от вас раждала ли е при д-р Капка Атанасова в Майчин Дом? Бих искала да чуя повече мнения за нея, а тук във форума като че ли почти нищо не открих. Аз лично много я харесвам, ходя на ЖК при нея в Майчин Дом и моите впечатления са, че е изключително мила и внимателна като човек. В момента съм 30 г.с и вече се замислям къде и при кого да направя раждането. Иска ми се да е в Майчин Дом, защото изключително съм доволна от обслужването и най-вече чистотата на болницата. Освен това си мисля, че най-добрия вариант би бил ако се ражда при лекаря водил женската консултация, а именно за това ми е и въпроса относно д-р К. Атанасова. Другото, което малко ме притеснява е дали има добри неонатолози в болницата и доколко адекватно и успешно може да се реагира при недай си боже някакъв проблем с бебчето... Ще се радвам много ако ми пишете и споделите вашето мнение  Hug

# 318
  • Варна
Момичета някоя от вас раждала ли е при д-р Капка Атанасова в Майчин Дом? Бих искала да чуя повече мнения за нея, а тук във форума като че ли почти нищо не открих.
venira аз лично не съм ходила при нея, но имам няколко познати които са раждали при нея и са много доволни.Казаха, че ако имат още деца пак при нея ще отидат. Надявам се да съм ти помогнала Hug

# 319
Някой може ли да сподели мнение за Д-р Градинаров, относно воденето на ЖК консултация, разбрах от познати, че акушерката му била мн добра също така, а все пак тя също има голям принос във воденето на консултация
Благодаря предварително

# 320
Градинаров неведнъж съм го коментирала- ами една добра дума не мога да кажа за него- по-алчно, безпардонно, безчовечно и некадърно същество не съм срещала през живота си. Пусни една търсачка с името му и ще те заболи главата. Сестрата, ако е същата, ми викаше като на животно всеки път, когато се осмелявах да попитам нещо. Има достатъчно кадърни доктори, та да поверяваш своя живот и този на детето точно в неговите ръце. Naughty
Леко бременеене и безпроблемно раждане ти желая !  bouquet И бягай далеч от Градинаров, колкото ти държат краката.

# 321
Аз родих на 12.09.2006г при Д-р Николов в АГ болница Варна.
Днес е 16.09.2006г и съм много добре.
При първото ми раждане не можах да се възстановя до третия месец.
Препоръчвам ви Д-р Николов - много спокоен лекар, внимателен и най-вече може да мисли, за съжаление на все по малко лекари им липсва това качество.
Няма да имате проблеми.

# 322
Много съм доволна от Д-р Николов - АГ Болница Варна спокоен и си разбира от работата, най сърдечно ви го препоръчвам.

# 323
  • Варна.....
Здравейте, търся координати на д-р Александров. На тези телефони който имам не отговаря никой.
Предварително Ви благодаря.

# 324
здравейте момичета, тази седмица ми предстои да си избера лекар за проследяване на бременноста и понеже не съм запозната а пък последно ходих при д.р кирчева от манус вита-моля ви кажете нещо за нея-прочетох до тук две положителни мнения , но ми се иска да чуя още.

Изобщо не съм доволна. Преди време отидох при нея на профилактичен преглед а тя ми каза такава диагноза от която се разболях. Тогава бях на 19 год. и започна едно пиене не хормони за щяло и нещяло направо се отрових, а след това се оказа че диагнозата и е била абсурдна, още повече че не ми пусна дори изследване за влагалищен секрет, а аз имах течение и сериозни оплаквания. Съветвам те да потърсиш някои лекар, които не е останал на нивото си от завършване на университета. Желая ти успех.

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 12:34 от Аурелия

# 325
  • Варна
Аз нямам кой знае какви лични впечатления за д-р Кирчева от Манус Вита, ходих само 1-2 пъти и после по стечение на обстоятелствата я смених с друг гинеколког. Не знам, но до някаква степен съм предубедена към лекарите от старата генерация. Иначе имам приятелка, която ходи при нея и уж каза че била доволна.

# 326
Здравейте, някой има ли информация за д-р Капка Иванова - АГболница-Варна? Наближава термина ми и се замислих дали да ангажирам д-р ... за съжаление тия за които имах инфо и лично познавах от прегледи ми отказаха поради мн.ангажименти за дата на термина ми Sad ...
Ще съм благодарна, ако някой може да ми препоръча д-р от когото има лични впечатления или инфо за д-р Капка Иванова / чувала съм, за Капка Атанасова, но се оказа, че е Иванова ....!?!/.
Поздрави  Embarassed

# 327
До колкото аз съм запозната май Капка Атанасова и Капка Иванова не са един и същ човек.
За Капка Атанасова знам,че работи в Майчин дом.

# 328
  • Варна
Д-р Капка Атанасова и  д-р Капка Иванова нямат нищо общо една с друг (освен, че имат еднакво малко име и двете са гинеколкожки) Grinning

Д-р Капка Атанасова работи в Майчин Дом (тя ми води женската консултация), а д-р Капка Иванова е в АГ болница

# 329
  • Варна
k_mail, ако смяташ да раждаш нормално мисля, че е безсмислено да се ангажира лекар. Вземат ти безумни пари и понякога като започнеш да рждаш не си вдигат телефона(на 3 мои познати се случи така с 3-ма различни лекари). Мисля, че ако си уговориш акушерка ще си по-доволна, защото те по-съвестно си изпълняват задълженията, а и обикновенно те израждат-докторите само стоят отстрани и гледат.
Аз като раждах се бях разбрала с една акушерка. С нейна помощ родих за 15 мин.
Но избора си е твой и ти сама решаваш кого да ангажираш за раждането. Аз само изказвам мнение Peace
Желая ти леко раждане Hug

Общи условия

Активация на акаунт