Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 416 329
  • 1 785
  •   1
Отговори
# 375
Аз съм ходила при нея на преглед и сега се чудя между нея и в майчин дом. Тя правили аборти.Незнам, страх ме е да не попадна на някой касапин и затова питам. А за цена някой може ли да ми каже?

Да, прави, знаеш, че е внимателна Simple Smile Майчин дом също е вариант. Цените не знам какви са, има ги в кабинета й, можеш да се обадиш по телефона и да попиташ.

А тел. на Майчин дом е 33 11 44

а това е сайта:
http://www.maichindom-varna.com/index_bg.html

# 376
Аз лично съм много доволна от д-р Живко Ганчев в АГ Вн. Той е сравнително млад - има значение. Много е загрижен за пациентките си. Всеки ден идваше да ни види с бебето след раждането.

# 377
  • Варна
Дълго се чудих дали да пиша, но се реших- всеки лекар има грешки- преди два месеца Балев не е видял липсваща предна коремна стена/не знам как става/ и бебенцето е починало Sad. Търсачката не работи, а инфото е от отчетните теми.
Продължавам да твърдя, че Давидков/макар и гамен/ и Яков също са много добри диагностици. Ако имате възможност отидете поне на две места.

# 378
Аз съм ходила при нея на преглед и сега се чудя между нея и в майчин дом. Тя правили аборти.Незнам, страх ме е да не попадна на някой касапин и затова питам. А за цена някой може ли да ми каже?

33 20 00
33 11 44
Обади се и питай за цената в Майчин дом.
Имам спомен за нещо около 300 лв, но може й да греша.
Търси д-р Яков.

# 379
Момичета, има ли някой впечатления от д-р Валентин Марков от Военна болница. Моля споделете! Помогнал ли е на някой с проблемно забременяване?

# 380
Мацки, най-добрия за мен в града в е д-р Танев от АГ. Радвам се, че и повечето мами мислят така. Предстои ми раждане на второ дете през м.май и не само с двете си ръце гласувам за него, но и с двата си крака.А защо никоя от Вас не сподели нещо и за акушерките например.Те също имат немалка роля в това дали ще Ви бъде комфортно или не.Споделете моля

# 381
Zdraveite momicheta, tarsq mneniq za dr.Plamen Madgarov ot AG .Blagodarq predvaritelno.  bouquet

# 382
  • гр.Варна
djini_selena,
аз съм при Марков на ЖК!незнам за проблемно забременяване,но знма,че е добър гинеколог и много добър за ЖК.Вече съм 5-и месец при него и садски много си го харесвам Simple Smile
дано ти помогне

# 383
предстои ми второ раждане през април и със сигурност моят лекар отново ще е д-р георгиев/аг/!!!!!толкова съм доволна от него че ако бог ме благослови да имам момиченце бих изпратила и нея при него когато реши да ме прави баба  Simple Smile

# 384
Моля,кажете ми нещо повече за д-р Танев.В кабинета където преглежда има ли добър видеозон?Предстои ми раждане през м. февруари и още не съм се ориентирала къде да родя.След ужасно трудното раждане на първото ми дете ,сега умирам от страх и не зная при кого да се ориентирам.Консултациите ми ги води д-р Елена Димитрова от Окр.Б-ца ,но не съм много доволна от нея.Как мога да си запиша час при д-р Танев?

# 385
ЗДРАВЕЙТЕ, ИЗЧЕТОХ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ФОРУМА, НО НЕ ВИДЯХ МНЕНИЯ ЗА Д-Р СКОЧЕВ ОТ ОКРЪЖНА БОЛНИЦА. НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА СПОДЕЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ЗА НЕГО, ЩЕ ВИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРНА.

# 386
чувала съм много добри отзиви за д-р Танев но нищо не мога да кажа от личен опит. д-р Димитрова води и моите консултации но и на мен не ми вдъхва  доверие. Желая ти леко раждане!!!!!

# 387
Здравейте, все още не мога да се реша между Окръжна Болница и Аг Болница. В АГ за консултации ми искат 150 лв депозит, като гаранция че ще родя там. След това ги връщали. Има ли някой, на който са му проследявали бременността там и да знае нещо за този депозит, защото на мен ми е много странен. Освен това ме притеснява, че ще ме наблюдават акушерки, а не лекаря. Странна ми е тази система и ми е трудно да се ориентирам. Моля ви ако някой е бил заведен там и е плащал тези 150 лв, да сподели с мен мнението си. Как са протичали консултациите и какво смята за въпросния депозит.

# 388
Сестра ми ражда и двата пъти при Скочев и е доволна... АГ май за всичко искат депозит, откакто миналата година на безплатния курс за бременни ходехме много момичета, но малко родиха при тях. Незнам дали ги връщат, но ако е документно уредено сигурно е така...

# 389
  • Bapнa
Момичета, аз пуснах едно запитване в здравния форум, но никой не се е отзовал с мнение. Аз ходя при доктор Тонева (в градска) за ЖК и за пускане  на изследванията през Здравната каса. Не съм чувала отзиви за нея абсолютно никакви. Иначе за 3те ходения до момента е доста мила и отзивчива. А много се надявам да раждам при д-р Георги Георгиев (АГ). Скоро трябва да отида да му припомня за себе сив  частния му кабинет:)
Та, ако някой може да ми каже впечатления за някой от двамата, ще съм много благодарна.

Аз също ходя при д-р Тонева и съм много доволна от нея   Peace
А някой случайно да е ходил при д-р Емил Ковачев - АГ 7 етаж ин витро ??? newsm78

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 10:53 от Presiqna

Общи условия

Активация на акаунт