Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 416 375
  • 1 785
  •   1
Отговори
# 390
посещавам консултации в аг-варна.Бременна съм в 7 месец-до сега никой не ми е искал такъв депозит Shocked

# 391
Мишка77, на 28 ноември ми е втората консултацията там и тогава се предполага да занеса 150лв. Отидох на преглед при Атанасов и на следващия ден заедно с акушерката ми заведоха картона не при самия лекар, а в ниската пристройка отстрани, точно след бариерата вдясно. Там ми взеха кръв и урина и ми замериха таза. Там ли ти водят и на теб ЖК? При кой лекар си? Ето че има нещо странно в този депозит. Дай ми повече инфо моля те, за да мога да реша до 28ми. От моите познати не мога да намеря никоя която да е водила консултации там, за да ми каже нещо за въпросния депозит. И дали въобще е доволна от консултацията там, защото я води самата акушерка, отделно ходиш при лекаря на преглед, когато има нужда. Това ми бе обяснено. Благодаря ти предварително.

# 392
аз съм на консултация на 27-при доктор Мичев съм-никога не ми е споменавал за такъв депозит! Посещавам този лекар от 6 години и много ми е помогнал,работи в Аг.Консултациите се провеждат от акушерка с която работи в екип.Аз ще раждам при него на VIP етажа

# 393
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕ, ИЗЧЕТОХ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ФОРУМА, НО НЕ ВИДЯХ МНЕНИЯ ЗА Д-Р СКОЧЕВ ОТ ОКРЪЖНА БОЛНИЦА. НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА СПОДЕЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ЗА НЕГО, ЩЕ ВИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРНА.
Той ме оперира при наложилото се секцио. Много добър специалист и човек. Внимателен и търпелив при визитациите, за разлика от повечето лекари. Конците ми свали той самия, макар че можеше и някоя от сестрите. Не е имало предварителни уговорки и не съм била при него за следене на бременността.

Считам, че поне що се отнася до Окръжна, д-р Скочев е най-удачния избор!
  Simple Smile

# 394
Депозита в АГ доколкото знам е отскоро, просто така са решили, защото много от бъдещите родилки ходили при тях на ЖК, а после раждали в друга болница. Та затова е депозита пък дали го връщат един господ знае.Що се отнася до воденето на жк от акушерките, ми те навсякъде си ги водят. Само, когато трябва ехография да се прави или нещо друго по време на бременността, тогава преглежда лекар.

# 395
В Майчин Дом се провежда от акушерка и от лекар всеки път

# 396
sonay,ne pravi gre6ka da poveriava6 jivota si na D-r Ilindenov,zastoto tova e absoluyno neadekvaten v povedenieto si medik.Az li4no ne smeia da go nareka lekar

# 397
Аз раждах през юни при д-р Николов в АГ - много съм доволна (той е моят гинеколог и преди да забременея). Раждах със секцио на 7-мия етаж, ходих и на курса за бременни. Относно депозитеите - връщат ги срещу приходния ордер, който издават от касата - така, че споко thumbsup. А Николов преглежда в консултативния център до входа на АГ-то всеки петък от 16.00 часа.

# 398
Моля ви за мнение за д-р Надя Тодорова от Окръжна болница.Благодаря!

# 399
А някой случайно да е ходил при д-р Емил Ковачев - АГ 7 етаж ин витро ??? newsm78

Досега се въздържах да дам мнение по темата, но за този лекар и други мнения ще прочетеш- твърдо не, а пък с понятието инвитро е несъвместим

# 400
Ако попаднете  на Д-р А.Радева в Окръжна болница- БЯГАЙТЕЕЕЕ !!!!! Не нито специалист нито човек !!! Да не говорим че от първото виждане започва да говори само за пари.

Напълно подкрепям мнението.И аз съм крайно недоволна от нея.

# 401
  • Bapнa
А някой случайно да е ходил при д-р Емил Ковачев - АГ 7 етаж ин витро ??? newsm78

Досега се въздържах да дам мнение по темата, но за този лекар и други мнения ще прочетеш- твърдо не, а пък с понятието инвитро е несъвместим
плс изтрий някое съобщение да мога да ти пратя ЛС  Simple Smile

# 402
Записах се за Женска консултация при д-р Тодорова. Дано не е грешка... вярвам, че не е.

А акушерката й (на която още незнам името) много ми допада.

Поздрави,
Силвия

# 403
Това за депозита в АГ за пореден път ме изумява. Нали уж е безплатно??!!! Какво значение има къде ще роди жената? Ами то може и в къщи да се наложи , дето се вика  #Cussing out

Затова избрах Майчин дом - и там плащаш, но поне знаеш за какво и не се чувстваш прецакан, защото никой не ти иска парите насила

# 404
Затова избрах Майчин дом - и там плащаш, но поне знаеш за какво и не се чувстваш прецакан, защото никой не ти иска парите насила

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт