Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 415 696
  • 1 785
  •   1
Отговори
# 615
Megy13, Савулева работили вече по Здравна каса. Чела съм, че докато е работила във Вега не е работила по ЗК. И добър диагностицик ли е?

# 616
Здравей aksinia, честно казано незнам дали Савулева работи по ЗК, но мисля, че не.Що се отнася до това дали е добър диагностик - мисля че да.Аз съм много доволна от нея, имам ПКЯ и 8 год. се лутах по лекари, които вдигаха рамене и ми изписваха Диане 35, от което въобще нямаше полза. Когато я срещнах бях вече в депресия и всичко ми беше все тая.... започнах да ходя при нея и си мислех, че нищо няма да се промени......да, ама не........от 9 месеца съм чиста, без кисти (разбира се няма гаранция, че няма да се появят отново), М. ми идва вече редовно - на около 30-31 дена, от 70кг. сега съм 56....не знам какво друго да ти кажа...по отношение на лекарите - всичко е субективно - от един лекар едни са доволни, други - не. Лично аз за сега нямам никакво намерение да сменям Савулева с друг гинеколог, каквото и да решиш ти желая успех!

# 617
  • Варна
Да ви попитам, д-р Скочев още ли преглежда в Еквита(052/612-819) и Надежда(609 932) и същите ли са телефоните? Благодаря предварително  Hug

# 618
Да ви попитам, д-р Скочев още ли преглежда в Еквита(052/612-819) и Надежда(609 932) и същите ли са телефоните? Благодаря предварително  Hug

До преди няколко месеца беше в Еквита-предполагма все още преглежда там.

# 619
Здравей, незнам дали Савулева работи по ЗК.Що се отнася до това дали е добър диагностик - мисля че да.Аз съм много доволна от нея, имам ПКЯ и 8 год. се лутах по лекари, които вдигаха рамене и ми изписваха Диане 35, от което въобще нямаше полза. Когато я срещнах  .... започнах да ходя при нея и си мислех, че нищо няма да се промени......да, ама не........от 9 месеца съм чиста, без кисти (разбира се няма гаранция, че няма да се появят отново), М. ми идва вече редовно - на около 30-31 дена, от 70кг. сега съм 56.... Лично аз за сега нямам никакво намерение да сменям Савулева с друг гинеколог, каквото и да решиш ти желая успех!

Имам точно и конкретно мнение за Виолина Савулева относно ПОЛИКИСТОЗЕН ЯЙЧНИКОВ СИНДРОМ, но няма да се задълбочавам сега в това.
Това което ми е интересно е как е изчистила поликистозата. Явно вече се е отказала от Диане доколкото разбирам, преди го изписваше като бонбонки - ще го пиеш до като не забременееш...........Съвсем сериозно питам, някакви билкови таблетки ли използва или нещо друго алтернативно?

# 620
Д-р Скочев няма да работи повече в Еквита,каза че ще се мести на друго място,но незнам дали вече се е преместил и къде.

# 621
  • Варна
Veronika44, anira, благодарско за отговорите   bouquet

# 622
Д-р Скочев сега е в МЦ на д-р Цолов. Намира се малко под кметството на р-н Приморски.
МЦ Д-р Цолов
ул. Ген. Колев № 86
тел 390 090

# 623
Д-р Скочев сега е в МЦ на д-р Цолов. Намира се малко под кметството на р-н Приморски.
МЦ Д-р Цолов
ул. Ген. Колев № 86
тел 390 090

Савулева също се е преместила там.

# 624
Здравейте,
аз ходя при д-р Радева(Варна), но като чета коментарите се замислям дали да продължавам да ходя при нея. Тя ми прави криотерапия преди няколко дни, имала съм раничка, но тогава имаше още няколко жени за криотерапия и се чудя всички ли имат ранички или защото тя единствена във Варна прави тази процедура лекува всички за ранички и как досега никоя друга гинеколожка не ми е откривала раничката!? Изписа ми куп лекарства и забелязвам че  изписва едно и също на всички. Каза ми другия месец да отида пак да повтори процедурата.
Ако някой си е правил криотерапия при нея, моля да ми каже има ли ефект или е само харчене на пари? Ще бъда много благодарна ако някои е ходил при нея за криотерапия и ми каже има ли смисъл и изобщо мнения за д-р Радева?
Благодаря Peace

здравей JN gost
аз имам преки впечатления от криодиструкцията ( или криотерапията ) при Радева, тя ме лекува и мога да ти кажа от какво съм доволна и от какво не.
Ако представлява за теб интерес моето мнение пиши ми  в лични.

# 625
Здравейте,
аз ходя при д-р Радева(Варна), но като чета коментарите се замислям дали да продължавам да ходя при нея. Тя ми прави криотерапия преди няколко дни, имала съм раничка, но тогава имаше още няколко жени за криотерапия и се чудя всички ли имат ранички или защото тя единствена във Варна прави тази процедура лекува всички за ранички и как досега никоя друга гинеколожка не ми е откривала раничката!? Изписа ми куп лекарства и забелязвам че  изписва едно и също на всички. Каза ми другия месец да отида пак да повтори процедурата.
Ако някой си е правил криотерапия при нея, моля да ми каже има ли ефект или е само харчене на пари? Ще бъда много благодарна ако някои е ходил при нея за криотерапия и ми каже има ли смисъл и изобщо мнения за д-р Радева?
Благодаря Peace
Моето мнение е: БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ Д-Р РАДЕВА!!!
Лично мен ме е преглеждала с болки в десния яйчник и така се набра отгоре ми и ме натисна, че ми идваше да я ритна от магарето от болка #2gunfire Да не говорим, че както винаги в кабинета бяха 3 пациентки наведнъж. Изписа ми Biseptol и калций с витамин D, който между другото изписа и на другото момиче в кабинета, което правеше опити да забременее. Поради това останах с впечатлението, че лекува всички с едно и също. На третата пациентка насрочи час за криотерапия. Братовчедката на мъжа ми роди първото си дете при нея и я е оставила един час да се мъчи докато си приказва с друга лекарака. За второто си дете също отиде при нея и тази лекарка така оплеска нещата, че замалко и бебето и родилката да изпусне. Случаят е следния - при плод тежащ 4800 гр. тя не се съгласява на секцио (въпреки желанието на родилката) и дори пише на картона, че е 3800 гр. за да роди нормално. При раждането се оказва, че бебето е с усукана пъпна връв, тоновете му се губят и едва го измъкват с форцепс. Резултата е - бебе в интензивното на командно дишане с увреждания на сърцето и кръвоизлив в очите и със съмнение за кръвоизлив в мозъка. Следват скенери, системи... Майката получи мастит поради това, че не и дадоха да кърми бебчето. След ходене почти месец по мъките се прибраха вкъщи, но тя и досега се притеснява дали детенцето ще се развие нормално. Освен това до последно не можа да позне пола на бебето - все не беше в подходяща поза  newsm78
Според мен при съвременните техника и възможости е недопустимо едно нормално развито едро бебе да бъде увредено по такъв начин. Така че бъдещи мами не се доверявайте на тази некадърна "лекарка". Лично аз никога не бих се оставила в ръцете и!

# 626
  • Варна
Някоя мама може ли да ми даде телефона на др Тодорова от Окръжна.

# 627
     Здравейте,  може ли някой да ми даде адреса на гинеколог, който не отпраща бременни, които идват от 'село' и работи със здравната каса, по възможност да е в квартала на ХЕИ-то или поне да е по-близичко, защото не познавам добре града, а и не разполагам с превозно средство, нито имам възможност да използвам такси...
     Аз съм от Влико Търново, бременна съм в 28 г.с., но по стечение на обстоятелствата се наложи с мъжа ми да се преместим за няколко месеца във Варна, та се наложи да си намеря нов гинеколког, който да ми следи бременността...Реших да раждам в АГ-то при д-р Георгиев, но прегледите трябва да ги прави друг. Та, днес отидох при д-р Е. Георгиева, с надеждата да се прехвърля при нея, пък и ми е близичко, а и четох добри отзиви за нея в този форум... Отиваме с моя мъж в кабинета й, сядаме и чакаме да ни се обърне внимание, на мен не ми беше особено добре (виеше ми се свят- може би ниско кръвно, и аз не знам), и когато дойде моят ред... докторката взе направлението от ръцете ми, ококори очи, попита ме от къде идвам и когато разбра...каза, че няма да ме приеме, защото поемала бременни само от самото начало на бременността и си пое следващата пациентка, която също както мен и тази преди мен, идваше за първи път...
     Не можете да си представите, както ми беше зле, как се почувствах...  newsm45
     Затова, моля да ме насочите към някой, който евентуано не би се отнесъл към мен така, че и без друго пропуснах датата си за консултация...  Благодаря Ви предварително   bouquet

# 628
  • Варна
Защото като сте чели добри отзиви за Евгения Георгиева трябваше да обърнете внимание, че има 2 гинеколожки с това име и добрите отзиви са само за едната, а вие сте отишли при другата. Добрата е в Майчин дом  Peace Работи по ЗК и досега не съм чула да връща някого.

# 629
Благодаря за бързия отговор  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт