Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 416 227
  • 1 785
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък съм резервирана към мнението си за Халачева. В началото като ми следеш бремеността всичко беше ок, тя знаеше че идвам от Русе и общо взето не ме е карала да чакам с малки изключения когато закъснява за консултите или пък се налага да ходя и да я търся в барчето за да ме прегледа.Когато тръгнах да раждам ми даде всички телефони на които да я търся но когато почна раждането не дойде веднага а след 2часа, но аз бх в сигурните ръце на деж.екип и не ме оставиха нито за миг бяха много мили. След раждането е идвала само два пъти в стаята и ми се обади един път да ме види как съм и общо взето с това се приключи. До мене мацката роди при Д. Атанасова и какво да ви кажа балкан разлика тая жена идваше по два пъти на ден в стаята, все ни питаше как сме караше ни да си искаме всичко и ако има нещо да се обадим, абе както трябва  да бъде.                                                               

# 151
момичета,не зная дали мястото за въпроса е тук ,но да ви попитам-чували ли сте за д-р чернева от Аг,на 7ет.кабинет стерилитет?какви са мненията ви за нея?

# 152
Аз пък съм резервирана към мнението си за Халачева.                                                         
Добре де, ти по колко пъти искаше да идва в стаята ти?

# 153
Ами не е казано да ми стои на главата ама то това идване беше само последния  ден защото трябваше да ми махне конците.Първия ден ми се обади по телефона да ми каже че няма да дойде щото имала гости. И всъщност това беше и накрая вече преди да ме изпишат дойде сутринта и после на обяд за конците. Добре де как може другата лекарка да идва всеки ден да преглежда мацката в стаята да и се обажда по телефона а мене Халачева даже не ми видя епизиотомията дето тя я прави. Хайде сега поне си плащаме и може вниманието да е повечко ама явно зависи от доктора. Мога да кажа че деж.екип много по вече ми обръщаха внимание от нея.

# 154

Да и аз това исках да попитам ? Доктор Халачева е един от най - натоварените лекари в Майчин Дом. Сигурна съм , че няма физическата възможност да посещава често родилките. Това обаче не я прави по- малко компетентна или къдърна, по отношение на работата си. Или греша?
Недоволна ли си от цялостното протичане на консултацията 9те месеца, или само от това , че не те е посещавала всеки ден, по време на престоя ти?

Хайде сега поне си плащаме и може вниманието да е повечко ама явно зависи от доктора. Мога да кажа че деж.екип много по вече ми обръщаха внимание от нея.

Именно, плащаш на болницата, на лекаря , на дежурния екип . Внимание ти е било обръщано  Wink!

# 155
Искам да препоръчам д-р Красимира Янчева. Тя работи само на кабинет (не изражда), но е страшен диагностик. До сега никога не е бъркала диагноза. Много е внимателна към всичките си пациенти. Помни всичко за всички, които са я посетили. И на видеозона е много добра.
Един ден дай Боже ще си следя бременността си при нея.

А може ли да дадеш някакви координати и дали работи по здравната каса

# 156
Ами възможно е да е от натоварените лекари и сигурно е така, и имам чувството че понякога поема ангажимент а нее сигурна дали ще може да го изпълни не заради друго а защото няма време за това. Ами аз имах доста лека бременост и не ми се е налагало да разбирам доколко е компетентна, все пак за да отида от Русе във Варна да раждам и то точно при нея значи са ми я препоръчали. Така че за консултите нищо не мога да кажа но за раждането направи един гаф и ако беше ме прегледала преди това или  по обстойно когато ми маха конците накрая щеше да го отстрани а не после да се чудя при кой лекар в  Русе да ходя. Така че можеше един път да дойде ама поне да ме погледне като хората а не накрая на бързо. Както и да е...винаги ще има две страни за един или друг лекар.

# 157
  • Варна
Здравейте момичета!
Искам да попитам коя от лекарките в Майчин дом бихте ми препоръчали за ЖК - проследяване на бременност ? Прочетох темата изцяло, но се обърках от многото имена които се споменават.
Искам освен да е добър специалист да е много търпелива и любезна.
Макар, че не съм в първа младост и не съм първескиня имам фобия от лекари. Моля, за съвет за да направя избор. Благодаря предварително. 

# 158
Здравейте момичета!
Искам да попитам коя от лекарките в Майчин дом бихте ми препоръчали за ЖК - проследяване на бременност ? Прочетох темата изцяло, но се обърках от многото имена които се споменават.
Искам освен да е добър специалист да е много търпелива и любезна.
Макар, че не съм в първа младост и не съм първескиня имам фобия от лекари. Моля, за съвет за да направя избор. Благодаря предварително. 
Аз ще бъда при Д-р Яков и една от акушерките ще избера, Снежи или Рени, още не знам! Понеже познавам Яков и за това пак така сега!
Лекарка лично аз не мога да ти препоръчам, но имената са К. Иванова, Халачева. Янева и Маркова май са възрастни и се занимават по-скоро със стерилитет. Не съм имала контакт с лекарка, съжалявам! Ти държиш да е лекарка ли?

# 159
AFRODDITA, не знаех ,че можеш да си избираш акушерката в смисъл че всеки лекар си работи със съответната акушерка. Аз като бях при Халачева тя направо ме заведе при Снежито да ми открие картона не ме е питала  дали имам предпочитания. Доколкото знам и Яков работи със Снежи. Всъщност и двете са много добри акушерки и която да избереш едвали ще съжеляваш. Аз определено Снежито съм я признала за най добрата акушерка Laughing Laughing

# 160
malka s4etka, познавам и двете, не мога да преценя коя е по-мила и любезна и по-добра, но съм сигурна, че ако помоля да съм при тази, с която не работи Яков няма да ми откаже.

# 161
zdraveite,mnogo bix se radvala ako nqkoi ima mnenie za doctor SILVIQ IVANOVA v AГ bolnica,az sum v 7 mesec i o6te neznma kude da rodq,v smisul dali na VIP etaja ili na drugite etaji v АГ.dali si zaslujava da si platq zdravnite osigurovki i da rodq uj bezplatno na drugite etaji,ili da ne gi pla6tam i da dam kum 600 lv za VIP etaj.nadqvam se da mi pomognete v izbora

# 162
Здравей desikirova,
д-р Силвия Иванова беше в екипа на доктора, при когото родих. Малко преди това се наложи да лежа в отделението по патологична бременност, където бях пациентка на д-р Иванова. Лекарката се отнасяше много мило, успокояваше ме, а след раждането минаваше да ме види.
А дали да избереш ВИП етажа или  на "безплатния" етаж-  най- добре виж и двете места  и така ще прецениш най-добре.
Успех!

# 163
Знае ли някой повече за Д-р Петър Барбаянев,преди години работеше в АГ болница Варна,в родилно отделение.Как мога да го намеря сега?

# 164
Да питам и аз
1) Д-р Евгения Георгиева, кабинета и е на ул "Илинден" 33
2) Д-р.Марков от Военна болница
тези двамата + лекарките в Купортна ми препоръча личната, но няма да са тези дами от курортна след прочетеното тук

Общи условия

Активация на акаунт