Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 416 326
  • 1 785
  •   2
Отговори
# 345

Ако имаш възможност не се замисляй-отивай в Майчин дом!
Съгласна съм. Ако ги имате парите и можете да си го позволите- разбира се!  Но ако не- няма нищо страшно, добри специалисти има и в другите болници. Peace

# 346
здравейте! нова съм и не мога да разбера къде да вляза и да задам въпроса си, за това влязох в " цитат" МОЛЯ ВИ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ! предстои ми раждане на 27.11.2006г  но колкото повече чета форума, толкова по трудно ми става. До сега ходих на прегледи в МД но за раждането не мога да си позволя 800лв. а и в АГ имало всичката необходима апаратура ако има бебето проблем (да пази Господ) спряла съм се на др. Георгиев и др. Иван Танев. колко струва на vip етажа при Танев нормалното и секциото( все пак трябва да съм подготвена и за двата вида раждания). просто искам всичко да мине добре и неискам да ме мъчат както съм чувала (не за тези доктори) или акошерките да се държат грубо мислярче е достатачно голям стрес покрай раждането че изневени или алчни за пари сестри да се държат грубо! извинявам се ако съм написала нещо лошо и за голямото писмо!!! Cry

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 15:40 от ****

# 347
# 348
bihte li mi dali mnenie za dr Ulia Beilerian !

# 349
Благодаря на всички, които ми отговориха - много сте мили Simple Smile ... винаги съм искала всичко да е като в "нормалните" държави и да няма нито "под масата", нито скрито-разкрито Simple Smile , но
междувременно изникна още нещо непредвидено от мен- при последния преглед ми казаха, че не ми препоръчват нормално раждане Sad .. което ми дойде малко изненадващо, защото термина ми е на 15.10. Разбира се консултирах се и с др.д-р , който ми потвърди .... и сега съм малко в стрес ... но май нямам нито време, нито какво да умувам-щом препоръчват - мисля да не се дърпам, защото чакам с нетърпение това бебче, а и съм си патила и.... разбирате ме ....ОХ, извинете ме за малко разбърканото ми писане ... колкото и да се мислех за силна, малко май нервите ми се опънаха ....
Поздрави и успехи на всички Embarassed

# 350
Интересува ме мнението на раждали при д-р Капка Атанасова от Майчин дом. Благодаря

# 351
bihte li mi dali mnenie za dr Ulia Beilerian !

Елвира /момичето,което е от март в кома/ беше нейна пациентка в МД

# 352
здравейте! нова съм и не мога да разбера къде да вляза и да задам въпроса си, за това влязох в " цитат" МОЛЯ ВИ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ! предстои ми раждане на 27.11.2006г  но колкото повече чета форума, толкова по трудно ми става. До сега ходих на прегледи в МД но за раждането не мога да си позволя 800лв. а и в АГ имало всичката необходима апаратура ако има бебето проблем (да пази Господ) спряла съм се на др. Георгиев и др. Иван Танев. колко струва на vip етажа при Танев нормалното и секциото( все пак трябва да съм подготвена и за двата вида раждания). просто искам всичко да мине добре и неискам да ме мъчат както съм чувала (не за тези доктори) или акошерките да се държат грубо мислярче е достатачно голям стрес покрай раждането че изневени или алчни за пари сестри да се държат грубо! извинявам се ако съм написала нещо лошо и за голямото писмо!!! Cry
Не е задължително в Майчин дом да ти излезе толкова скъпо.Има и по-евтин вариант ,отиваш като започне раждането без да си избираш лекар и който е на смяна го води.Тогава ще ти струва 360 лв.Но провери все пак да няма промяна в цените,все пак моята информация е от няколко месеца.Трябва и да си здраво осигурена и ти приспадат някаква сума,която не е малка.

# 353
благодаря ти че ми пишеш mimoza !аз питах на регистратурата в МД на каква цена е раждането момичетата ми казаха че със направление нормалното е 500лв(ако искам упойка още 100лв, секциото е 800лв ) без направление цената се качва с по 500лв. дали ще мога да мина така без да ангажирам,незнам че има такъв вариант, не ми казаха нищо за ангажиране на доктор, но когато попитах др. Георгиев за раждането той ми каза, че всеки доктор си изражда пациентката която е наблюдавал,а аз ходя при него. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 00:01 от ****

# 354
Здравейте на всички!
Аз ходя на консултации при д-р Георги Крумовски във МЦ Санита. За него мога да кажа само хубави неща - извънредно много внимателен при прегледите, обяснява всичко, заинтересован е за пациентките си, по което и време да го притесниш и по телефона е отзивчив и дори веднъж ми се извиняваше че не е успял да ми вдигне и затова след 5 мин ми позвъни сам! Карам малко по-особена бременност, до някъде тежка. Започна се в 4-ти месец със контракции. Тогава бях при д-р Бойка Терзиева във МЦ Младост - ужас и безподобие! Никаква ангажираност и интерес, явно бях поредното същество осигуряващо и нещо от здравната каса, а иначе кучета ме яли. 7 дни бях със силни контракции, а тя нямаше никакво желание да ми обърне някакво внимание, все беше заета, все нямаше време, все имаше някаква причина, като настоях реши че след 5 дни може да намери време за мен.Другото което е от секрета, който беше взела при регистрирането ми като бременна бяха изолирали някакви микроорганизми, от които в последствие и ненавременна реакция се сдобих със силен цистит, течения, златист стафилокок, гъбички и т.н , за които аз разбрах чак след 2 месеца при Крумовски.... Тогава се прехвърлих при д-р Крумовски и след 15 мин бях изпратена по спешност в Окръжна болница за задържане. Там ме прие д-р Муталиб, както разбрах по-късно стажант, но доста внимателен - всеки ден, дори когато не беше дежурен идваше да ме види как съм. Буквално на усет и на посоки излекува част от нещата.Не е постоянно в България иначе бих раждала при него! Добри неща чух и от санитарките и от акушерките там.Крумовски довърши всичко останало д-р Бейлерян не ми направи добро впечатление нито като отношение, нито като специалист. Буквално стресира жената която лежеше на съседното легло. Тя беше за операция от миома. По график се падаше друг да я оперира, а Бейлерян я подлуди, не без помоща на д-р Коронарски(извинявам се ако му бъркам името, но не успях да го запомня  Embarassed ) да си иска и да настоява тя да я оперира. Резултата беше в полза на Бейлерян и още един пациент в реанимация, а до колкото разбрах с изход смърт. д-р Попова, която също се опита от немърливост да запълни още един гроб, понеже не се била измила или дезинфекцирала преди операция и зарази жената която оперираше, освен това не успя да довърши сама операцията, но не поради специални или извънредни усложнения и извикала на помощ дежурният колега. Иначе всички останали в отделението са добри специалисти и внимателни към пациентите, дори да не са "техни".
Около 20 дни след изписването се срещнах със д-р Георгиев във АГ по спешност пак. Много добро впечатление ми направи! Мил, внимателен, с чувство за хумор, а от приятели знам че е много добър специалист и всичко което прочетох за него тук съм чула и от близките си! Лоща дума за него не съм чула. Също така и за д-р Танев във АГ, пак от близки приятели.
За сега смятам да раждам при д-р Жеков в Окръжна болница. Добър специалист и отговорен човек с достатъчно опит за да реагира на недай боже непредвидени или рискови ситуации. Просто предпочитам Окръжна болница защото нямат издънки и имат налична всякаква апаратура. АГ и МД като се наложи ползват техните бази. Имат добра реанимация.
Относно неуговореното раждане ... твърдо ще го пропусна! Днес научих за приятелка, която отиде да ражда без уговорка. Резултата е много плачевен, почти приключи със смърт. Още не се знаят уврежданията които е получил бебока за съжаление  Cry Там освен липсата на уговорка допълнителният фактор е и изродското отношение на лекаря. Става въпрос за Бургас.
Доста съм описателна, но се надявам да е от полза, а не като мен да се луташ от този на онзи особено като не си на ясно и не знаеш към кого, какво и кога.

# 355
благодаря ти че ми пишеш mimoza !аз питах на регистратурата в МД на каква цена е раждането момичетата ми казаха че със направление нормалното е 500лв(ако искам упойка още 100лв, секциото е 800лв ) без направление цената се качва с по 500лв. дали ще мога да мина така без да ангажирам,незнам че има такъв вариант, не ми казаха нищо за ангажиране на доктор, но когато попитах др. Георгиев за раждането той ми каза, че всеки доктор си изражда пациентката която е наблюдавал,а аз ходя при него. Rolling Eyes
Четох го в някакви брошури това,че раждане без уговорен лекар, а при този който е на смяна е 300 лв. А това дето Георгиев ти е казал,че всеки си изражда пациентката ,която ходи при нето на ЖК-няма такова нещо!!Аз заради здравната каса ,за да ми е безплатна консултацията ходих при д-р Великова.С д-р Яков имах уговорка и раждах при него.Просто в 8 и 9м ходих на няколко прегледа и се уточнихме.Ти си човека ,който решава при кого ще  ражда!Нищо лошо не казвам за д-р Георгиев-много ми е симпатичен и мисля,че е добър лекар,но аз исках при най-добрия Peace
Точно Георгиев е един от тия дето дежурят и ако отидеш по спешност може да те изражда той.

# 356
Krasuna, не мога да ти отговоря на ЛС, защото си запълнила лимита си, но пък може и да е за добро ако още някой се интересува от д-р Георги Крумовски
Работи със здравната каса и прави всякакви акробатики за да ти осигури повече от един преглед на месец ако си бременна и има нещо притеснително. Работи в МЦ Санита. Директния телефон в кабинета му е 57 18 64, можеш да си запишеш час на 57 18 18, това е рецепцията, но и без час не вярвам да те върне, не съм видяла такъв случай до сега, въпреки че все има чакащи. Работното му време  Понеделник, Сряда и Петък е от 7:30 до 14 часа, а Вторник и Четвъртък от 14 до 17 часа. Има акушерка с него, но задължително той извършва прегледите, тя май само пише Simple Smile Иначе е много готина.

# 357
ger4eя, благодаря много за бързият отговор. Много се извинявам за неодобството че личните  ми са били пълни, но както казваш така е по-добре защото ако и други се интересуват ще могат да намерят кординатите на д-р Крумовски.

# 358
Напълно съм съгласна за тия гинеколози дето си дала тука ,само ще допълня,също така др.Мичев,др.Герджиков и др.Александров(всички са в АГ-Варна).
  Hug Всички са добри !!!

# 359
Др.Мичев,др.Танев,др.Атанасов,др.Георгиев,др.Александров и др.Ангелова.Много добри доктори в АГ-Варна...

Общи условия

Активация на акаунт