Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 416 326
  • 1 785
  •   2
Отговори
# 360
Ако попаднете  на Д-р А.Радева в Окръжна болница- БЯГАЙТЕЕЕЕ !!!!! Не нито специалист нито човек !!! Да не говорим че от първото виждане започва да говори само за пари.
Препоръчвам специалисти акушери в АГ - болница, ДР Пенчева, Д-р Танев

# 361
много Ви моля , ако някой знае нещо повече за триизмерния видеозон и къде има такъв да ми пише. Благодаря предварително.
.

# 362
много Ви моля , ако някой знае нещо повече за триизмерния видеозон и къде има такъв да ми пише. Благодаря предварително.

1. В Майчин дом
2. В  кабинета на д-р Цветкова на ул. Битоля - 1

и на други места, но не знам точно

# 363
  • Варна
.
В клиниката на Давидков в "Младост"

# 364
Триизмерен ехограф има и в клиниката на д-р Уалид  Peace

# 365
  • Варна
nadi1982 за 3D ехограф ти препоръчвам да отидеш при доц.Балев в клиника "Темелков"
Доколкото знам той е най-добрия ехографист в града  Peace

# 366
nadi1982 за 3D ехограф ти препоръчвам да отидеш при доц.Балев в клиника "Темелков"
Доколкото знам той е най-добрия ехографист в града  Peace
абсолютно !!!!!!!!!!!!!! Peace

# 367
Доколкото знам той е най-добрия ехографист в града Peace
абсолютно !!!!!!!!!!!!!! Peace
newsm10
Той наистина е най-добрият ехографист в града! Гласувам с двете си ръце за него Wink Но определено ехогрофът му не е триизмерен newsm10

# 368
Той наистина е най-добрият ехографист в града! Гласувам с двете си ръце за него Wink Но определено ехогрофът му не е триизмерен newsm10
да,зависи дали сте тръгнали на ехограф или на кино.

# 369
Балев е добър диагностик, гледа на 2Д.
На 2Д се прави диагностика на плода.

# 370
  • Варна
До колкото знам на 2D се прави най-добрата диагностика на плода. Както е написала  di_  зависи за какво отиваш дали да си видиш бебчето като цяло и да му направиш филмче или те интересува как са се развили органите му, евентулано да се открият аномали..
От личен опит мога да кажа, че не е толкова важен апарата, колкото трябва да е добър ехографиста, който да гледа на него. Именно за това и препоръчах доц.Балев. Той е светило в областта на феталната морфология.

Иначе 3D ехографи има няколко в града. Ходила съм и на този, който е в Майчин Дом, но не останах доволна (там не видяха проблема на моя бебо).  Целият плюс от тогава ми остана едно CD със 5 мин. запис на него. Нищо повече! Най-хубави филмчета съм чувала, че прави д-р Давидков в МЦ "Младост"

Така че, както писах по-горе зависи с каква цел отиваш  Wink  Мене лично филмчето не ме интересуваше. Интересуваше ме единствено здравословното състояние на бебчо.

# 371
Момичета, може би не съм точно за тук, но спешно се нуждая от помощ. Трябва да направя аборт, а незнам при кой лекар да отида!Моля препоръчайте ми някой специалист!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 372
Момичета, може би не съм точно за тук, но спешно се нуждая от помощ. Трябва да направя аборт, а незнам при кой лекар да отида!Моля препоръчайте ми някой специалист!!!!!!!!!!!!!!!!!

То всеки ще си каже за своя си лекар.
Отиди при д-р Цветкова, на ул. "Битоля" - 1, ет.ч, ап.3, до Пикадили, център, тел. 635-708 или (603-654, това е на ул. "Т. Влайков" - 65)
Кажи на акушерката на рецепцията за какво си и че е спешно.

# 373
Отиди в Майчин дом при който и да е и няма да имаш проблеми. Peace

А сега по темата:
А при доц. Балев наиситна е 2Д,но е с нови приставки апарата и дава супер картина,а той е най-добрия диагностик.
С Давидков не ти трябва да си имаш работа ,рано или късно всички се разочароват от него доколкото разбирам от изчетените досега теми,а може и да те овика и изпъди  даже.
Ако пък ти е за филма отиди при д-р Яков на 4Д ,ще ти направи филмче после минава в режим  2 Д  и прави диагностика,но прегледа при доц.Балев не пропускай!!!
Аз ходех при д-р Яков,при него раждах,но при Балев направих трите най-важни прегледа.

# 374
Аз съм ходила при нея на преглед и сега се чудя между нея и в майчин дом. Тя правили аборти.Незнам, страх ме е да не попадна на някой касапин и затова питам. А за цена някой може ли да ми каже?

Общи условия

Активация на акаунт