Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 415 608
  • 1 785
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Варна
Самообявявам се за герой, изчел всичките 86 страници на темата!

Сега да попитам - има ли някой актуална информация за цената на ЖК при д-р Савулева (видях 170 лв. в темата, но е през 2007 г.)?

Освен това ме интересуват имената на гинеколози, водещи ЖК по ЗК в Окръжна болница или в района на Чаталджа (видях Станева и Колев, но и за тях не съм сигурна доколко е актуална информацията вече).

Благодаря на отзовалите се предварително! Hug

# 1 711
Чоколина, бебе ли чакаме  Flutter

# 1 712
Освен това ме интересуват имената на гинеколози, водещи ЖК по ЗК в Окръжна болница или в района на Чаталджа

д-р Цветкова работи със ЗК на ул. Битоля, до Пикадили център. Мои приятелки ходеха при нея и бяха доволни. Но не съм сигурна дали изражда и къде.
В Майчин дом също има доста лекари работещи със ЗК (Великова, Боян Георгиев, Георгиева)

# 1 713

д-р Цветкова работи със ЗК на ул. Битоля, до Пикадили център. Но не съм сигурна дали изражда и къде.

До колкото знам изражда в Майчин дом.

# 1 714
  • Варна

newsm26, разконспирира ме Mr. Green.

Ще видя д-р Цветкова, иска ми се да е съвсем наблизо, Майчин дом малко встрани ми се пада.

# 1 715
  • Варна
Chockolina, аз бих ти препоръчала д-р Надя Тодорова, преглежда в сградата на ъгъла на Цар Освободител и Ген.Колев /МЦ Св.Анна/, пада се точно под Окръжна болница.
За Цветкова знам че часовете й са заети месеци напред, но все пак провери. При нея бях първата бременност, при Тодорова втората.

# 1 716

newsm26, разконспирира ме Mr. Green.

Ще видя д-р Цветкова, иска ми се да е съвсем наблизо, Майчин дом малко встрани ми се пада.

Еее, айде честито  bouquet Проучия я добре Петинка Цветкова, да не се разочароваш после Peace

# 1 717
Честито и от мен.
Но ,за Цветкова newsm78,вече имам едно на ум!
Натоварена е доста и напоследък чувам за все повече грешки и то фатални за съжаление!
Сега това не го мисли,а и за целта не смятай разстояние.Цената на живота в теб е висока,а разстоянията преодолими  Peace

# 1 718
  • Варна
Мерси! Hug Засега само с тест съм го установила, утре ще видим. Grinning

Аз търся накой по ЗК, който да ми дава необходимите направления и да извършва задължителните консултации. Така или иначе на едно мнение никога не се връзвам, таче смятам да ходя на частно при д-р Савулева, дори си записах час за утре вечер. Peace

Alexandra, също ще проуча предложената от теб лекарка, наблизо ми е!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 16:17 от chockolina

# 1 719
  • Варна
Чоколина,аз бях при д-р Цветкова и съм доволна от нея,но аз си ходя при нея от 10 години.Води консултация по здравна каса.Часовете са заети с 2 месеца напред,но ако кажеш че си бременна и ще те приемат без проблем.Успех. Peace

# 1 720
Моята бременност ми я следеше д-р Славова.
Много съм доволна.

# 1 721
  • под кривата круша
Моята бременност ми я следеше д-р Славова.
Много съм доволна.
Да ама вече не следи бременност. Може би само по изключение, ако си и пациент отдавна.

# 1 722
  • ВАРНА
chockolina, и аз миналата година, когато бях бременна ходих при д-р Савулева на частно и при д-р Жеков /в Окръжна/ по каса. Той ми пускаше изследванията, а Савулева ме гледаше по-подробно. Много съм доволна от избора, който направих и не съжалявам. Не знам дали има промяна в цените на Савулева, но при мен излезе около 150 лв. А и ако я питаш тя ще ти каже колко ще ти излезе всичко.
Лека и безпроблемна бременност ти желая.

# 1 723
Прочетох цялата тема.И все пак .... След години стерилитет забременях, а после  получих и зацапване, което отшумя. Иска ми се да посетя лекар във Варна, който ще се отнесе сериозно към това и ще ми помогне.Благодаря предварително!!!

# 1 724
  • Варна
Самообявявам се за герой, изчел всичките 86 страници на темата!

Сега да попитам - има ли някой актуална информация за цената на ЖК при д-р Савулева (видях 170 лв. в темата, но е през 2007 г.)?

Освен това ме интересуват имената на гинеколози, водещи ЖК по ЗК в Окръжна болница или в района на Чаталджа (видях Станева и Колев, но и за тях не съм сигурна доколко е актуална информацията вече).

Благодаря на отзовалите се предварително! Hug
Аз съм доволна от д-р Станева в ОБ, доколкото знам изражда в Майчин Дом. Д-р Цветкова не я препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт