Обхвана ли ви коледното настроение?

• 21 205
  • 396
  •   1
Отговори
# 300
Цунки на всички!!!
Явно е трябвало да вляза тук,за да се усмихна!!!  love001

# 301
Shefcheto, ето стилни wallpaper-и. За съжаление ще трябва да си ги дръпнеш от мен сега. Някои са твърде големи, защото мониторът ми е голям (24 инча), други са малко по-мънички, от когато бях с по-малък.
КОЛЕДНИ КАРТИНКИ

Ето и малко коледна музика. Пак обаче ще трябва със сваляне сваляне от мен докато ми работи компютърът. Е, то не е сложно де - както когато сваляте нещо друго от интернет. Включва някои от най-известните коледни песнички. КОЛЕДНА МУЗИКА

Mаргало, исках да те ободря, не да те натъжавам. Извинявам се ако съм била нетактична.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 22:34 от stefka.k

# 302
Не си ме натъжила миличка,напротив  bouquet
Напоследък съм доста сама,много близки хора ме предадоха и то много грозно и жестока,спрях да контактувам ,но може и да съм сгрешила,ето ви вас тук,повдигате ми духът и вече се усмихвам  bouquet

# 303
Stefka.K, страхотни са  благодаря ти  bouquet

# 304
Стефка, страхотни коледни картинки.Благодаря ти! Вече си избрах някои за декстопа.

# 305
stefka.k, чудни картинки, благодаря!
После ще си послушам и музиката, с чаша топло какао е ръка.   Hug

# 306
stefka.k Hug Благодаря ти! Стахотна си  bouquet

# 307
Здравейте коледни мами  Hug Искам да Ви попитам дали е подходящо да взема за сестра си на 5 години..такава дъска с буквички и числа,с магнитчета..?Според вас това добър подарък ли е за момиче на такава възраст?Приемам и предложения  Hug  bouquet

# 308
Мисля, че е подходящо, но гледай да не е на латиница. Прабвай с идеи тук Има филтър за възраст 5-7 г. Може да измислиш нещо друго Simple Smile))

# 309
Здравейте коледни мами  Hug Искам да Ви попитам дали е подходящо да взема за сестра си на 5 години..такава дъска с буквички и числа,с магнитчета..?Според вас това добър подарък ли е за момиче на такава възраст?Приемам и предложения  Hug  bouquet

Защо да не е? Ако обича книги - може красива, луксозна книга, може пъзели, тематични - Коледа.
Сега продават и разни комплекти - гипсови фигури, придружени с комплект боички, с които да се оцвети фигурата.
Може да сложите подаръка в кошница, ако имате възможност - да добавите лакомства, играчка за елха, малко мандаринки, борови клонки, шишарка и да сложиш една красива коледна панделка на кошницата и се получава разкошен подарък.
Но нали си знаете- дори и да е нещо скромно, важното е да е от сърце.

Аз от известно време правя за близките си кошница. Миналата година на свекрите подарих кошница в зелено - две хубави чаши за вино и бутилка вино, пакет зелен чай, пакет луксозни салфетки в зелено, хубаво кафе, шоколад, коледна играчка, ароматна свещ, коледна покривка, коледен кекс, ядки, сиренца и  всичко това бях сложила в голяма кошница, аранжирала с борови клонки и закичих с една коледна панделка. Всичките неща, изключая бутилката бяха в зелено.
Много хубаво стана, а и те много харесаха!
Такива кошници може да са и тематични, и цветово подбрани, абе получават се ефектни.
Ще дам линк за какво говоря, че аз моите не съм ги снимала.

Ето една, но наместо в такава поставка, може в кошница.

В горната например има диск, кутия бонбони, коледна играчка, картичка и още дребни неща, но вижте колко е ефектно като са съчетани така. Хубаво е да получиш диск с любима музика поднесен така, а още повече се вижда, че човек е вложил и личен труд и т.н. Simple Smile

Ето и една кошница.

Воала

Може да се направят за всякакви неща и за всичко, стига да има малко фантазия, но ако няма - има от къде да се погледне Simple Smile

Аз кошници си купувах от цветарски магазин.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 21:58 от NinoTino

# 310
  • Насред хаоса
Маргало, усмихвай се и се смей! Предателството само те прави по-силна и устойчива на нежеланите изненади. Радвай се, заради себе си и детето си, на празниците, и обърни гръб на маловажните неща. Ако някой си е позволил да те загуби - това е негова загуба, не твоя. Радвай се на действителността - тя ти показва хората, на които можеш да разчиташ. От опит го казвам. Желая ти прекрасно коледно настроение, което да не бъде помрачено от нищо!

А аз от работа нищичко не успявам да свърша у дома.  Tired Само дето си направих поръчката на Дядо Коледа.

# 311
NinoTino, страхотни са тези кошници, и идеята като цяло!

Между другото много мило ми стана като прочетох за мандаринките  Grinning Аз като бях малка ни даваха така торбичка с дреболии, и задължително портокал и мандаринки. И досега когато ям портокали или мандарини, винаги ми напомнят на Коледа. Радвам се че тази странна плодова традиция се е запазила  Grinning

Имам един въпрос към всички. Сега след като е по-модерно да се празнува Коледа и тогава да идва дядо Коледа, вместо като едно време нова година и дядо Мраз, вие кога раздавате подаръци? Само на Коледа ли, или и на двата празника? Дава ли се вече нещо на нова година, или тя е останала само за купоните и зарята? Любопитно ми стана...

# 312
Дидитка,  въпреки, че съм дърта магарица, сестра ми и тя, мама и тате все още ни възприемат като деца и то не в смисъла, че сме им деца, а че сме запазили нещо детско или по-скоро те все още искат да го запазят у нас, че може би да се поддържа и техния дух по този начин. Въпреки, че са все още млади. Та мама ни дава подаръците на Коледа, даже на Бъдни вечер  Blush по-ксъничко вечерта, че нямаме търпение. А на нова година ни дава пликче с лакомства, мандаринки, орех и прочие... Сега аз по същия начин правя и с малката ми дъщеричка. Иначе възрастните  Wink, останалите, си разменят подаръци на Коледа. Преди беше на Нова година.

Като казахте за мандаринките....едно време на 1ви януари ни правеха такива пликчета - пълни с лакомства, плодове - мандарина, портокал, орех, банан /ако има/, борова клонка и парички и тези торбички ни ги даваха след сурвакане. Ставахме рано сутрин със сестра ми, взимаме си сурвачките и тръгваме. Дядо, Бог да го прости, ни водеше из цялата махала и а пропуснехме някого - голяма сръдня беше. Хората се сърдеха, че не сме ги сурвакали. Пък и ние гледахме да не пропускаме, зер лакомствата са за изпускане.
Минаваме, сурвакаме, черпят ни, весело, радват ни се, ние малки момиченца, па вземат, че почерпят дядо с глътка ракийка и докато обиколим всички, той се развеселил, зачервил бузите. Беше едър червендалест, приличаше на дядо Коледа  Simple Smile А като се приберем с "богатствата" - няма по щастливи от нас, а пък баба започваше традиционно да се кара на дядо, който не спираше да се смее...Ух. Хубави времена.
Не знам дали ще мога да даря щерка си с такива емоции...

Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 07:53 от NinoTino

# 313
Nino Tino, тези тематични кошници са страхотен подарък. Получавала съм такива за Коледа и Великден, и е страхотна радост за окото ( а и не само).

# 314
Ние още от едно време си раздаваме подаръците на Бъдни вечер. А за нова година винаги има торбичка с лакомства за децата.
И на мен мандаринките и портокалите винаги ми напомнят на Коледа.

Аз за тази година съм обмислила подобни кошнички с "разни неща" за всичките ми близки приятели. Наистина са интересни. На мен са ми подарявали, предните години и много са ме радвали.

Общи условия

Активация на акаунт