Обхвана ли ви коледното настроение?

• 21 210
  • 396
  •   1
Отговори
# 330
Тази музика ми действа много коледно, тананикам от няколко дена

http://vbox7.com/play:d50b77d5

# 331

Ами свиквай, защото занапред се очакват и още по-топли зими, та може и въобще да няма сняг. В този ред на мисли винаги ми е било чудно как хората, живеещи от другата страна на екватора, си празнуват Коледа на 30 и кусур градуса жега, без сняг, студ и другите му екстри.
Ами лесно на плажа Sunglasses Аз нямам нищо против този вариант, то се е видяло, че сняг няма да видим!

# 332
  • София
О, аз си обичам снежна Коледа. Вярно, че последните години снежеца е рехав за Коледа, но и малко да е пак е добре. Много  романтично ми действа тихия валеж на снега, а аз на топличко да го гледам през прозореца. Heart Eyes

# 333
Варна вечер е приказна.
Княз Борис вече е украсен и е много красиво.
Все пак сме най-добрия град за живеене.

# 334
  • в Tara
mен още не, като погледна през терасата- хората по къс ръкав движат.
иначе си мечтая да ме хване, че време не остана за подаръците

# 335
Варна вечер е приказна.
Княз Борис вече е украсен и е много красиво.
Все пак сме най-добрия град за живеене.

Ако най-добрия град за живеене се мереше с броя на крушките за Коледа щеше да е чудесно.
Все пак не сте и все пак е чудесно, че имате най-красивата коледна украса  Hug

# 336
На мен ми харесва, че е още топло. Мечтая си за Коледа и Нова Година и времето да е като днес Simple Smile

# 337
Aaaaa, dalka, не може така!  Naughty От 24.12 до 02.01 пухкав сняг! През другото време - 30 градуса!  Mr. Green

# 338
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Задължително съм набелязала посещение на новата версия на "Коледна песен", чиято премиера е на 20 ноември....

Вълшебен е!
Вчера го гледахме, предпремиерно, много ни хареса.

# 339
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
айде и аз тук, само коледни теми търся да си повдигам още повече настроението

# 340
# 341
dodo_dodo е писала много вколедяващи неща, пък сега и LemonDesi като похвали филма, ще взема и аз да помисля за една културно-масова проява. Само с украса и сладки се не оставям.
Ще посетя и аз прожекция на "Коледна песен", а специално за тази година съм си взела ваканция от 23 деквмври до 4ти януари, за да мога да заведа малката на разни коледни мероприятия. Може би и на първия в живота и куклен театър, сигурно ще й е интересно. Трябва да проуча куклените театри и да разгледам разни афиши.
Коледно пазаруване ще направя още на 6 декември на споментия по-горе благотворителен базар на жените от IWC, където ще закупя нетрадициоони и интересни неща, а последващите дни преди Коледа ще направя и някоя и друга разходка, вечерна из София. Да погелдам светлинките.
Дано да има и сняг, че и да се попързаляме на воля.

Кремче Ванилия , красота!  Grinning

# 342
# 343

Няма - не! Я се наметнете, как сте се разголила предколедно!   Naughty

Hug

# 344

Няма - не! Я се наметнете, как сте се разголила предколедно!   Naughty

Hug
Аз така си ходя, ефирно... не е от студ. Топличко е в душата ми.... ама взе да ме дразни еуфорията  по това време.
Иначе чакам с нетърпение зимната ваканция, за да се покрия в планината.

Общи условия

Активация на акаунт