Августовски бебета - тема № 4

• 27 789
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен!
gemma Честит Рожден Ден!!   bouquet Пожелавам ти бебка, ти и цялото ти семейство да сте живи и здрави и много щастливи мигове!
terpsyhora искам и аз да си поръчам Baby Vac но незнам от къде и как.

# 646
  • Бургас
Milena_An , заповядай координати на Калина - фотографка :

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=30176

Това е за поръчка на Бейби вак:
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960&products_id=1960

На по-задни страници Веси беше писала за нея.....с доставката от сайта излиза около 26 лева.

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 11:24 от magare

# 647
  • София
Joanna87, еее супер! Много се радвам, трябва да се разберем нещо  Grinning

Gerinela, ето от тук си я поръчах вчера по обяд, днес в 9.30 ми я донесоха- много съм доволна  Simple Smile  http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960

Милена Ан., добре дошла  Hug

italiana,  Baby Einstein се изписва, ето ти линк направо - http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=baby+einstein& … =0&incldead=1

# 648
  • Sofia
Джоана, честита 3-та месечинка на Ема!   bouquet Да е жива и здрава!  Hug
Тина, честит рожден ден на патерици!   bouquet Много щастие, любов и късмет ти пожелавам!   bouquet Hug  bouquet

Сънчо, за съжаление аз не мога да ти помогна. С друг вид помпа съм.

Да попитам и аз - има ли някоя мама, която се разхожда в Северния парк? Омръзна ми все сама да се разхождам  Wink

# 649
terpsyhora ние днес няма да ходим към заимов, но от утре май времето се оптавя, така че ще сме на линия. Как досега не сме разбрали, че излизаме в един и същи парк. ти къде живееш?

# 650
  • София
Joanna87, задължително трябва да се разберем и да се видим Simple Smile Аз живея до Военна Академия близо, а ти? Честити 3 месеца на Ема- да е много усмихната и спокойна бебка!   bouquet

# 651
Ихииии момичета мерси за честитките!! Ето тази е: http://www.mistergooddeal.com/partage/images/normale/197104038385Y004_N.jpg

yesyes newsm01

Харииии: търпя, търпя на майтап, ама понеже и Данчето ме обвини в 'изкупуване на Продавалника'  hahaha Joy  почнах да се замислаям дали пък нещо вярно не съм се вманиачила  Joy hahaha Hug Ама не мисля, хихи.

Тинче, Gemma честити ви рожден ден! да сте много живи и здрави и хубави и здрави семейства ви пожелавам от сърце!!!   bouquet Hug  bouquet

Руми: лелеее, ужас. ама как е станала тази херния?? Какво си вдигала? От кога е?? Дано бързо се оправиш!  Hug

Сънчо: ще проверя имам ли такова нещо в кутията, ама нали моята е втора ръка, та сигурно няама, ама ще видя и ако да ще ти кажа!

Хайде с Анди отиваме навън да се кефим на новата й колаааааа и да се учим да я караме newsm44  car003  Joy После яак ще се включа.  Hug

# 652
  • София
Joanna87, честита месечинка на Ема. Момичета днес ставаме на три месеца  Party Time и по този случай малката му тегли един здрав рев сутринта. След малко мисля да се облечем и да излизаме за да си наваксаме за вчера Simple Smile Вие мислили ли сте какви да са подаръците за Коледа, защото аз от сега съм в голяма чуденка. Hug

# 653
terpsyhora  сега живея на бул. ситняково, но преди живеех на Асен Златаров ( много близо до теб) Свикнала съм си с квартала и за това паля колата и ходим в парка заимов. Най-вероятно се знаем по физиономия и сме се виждали, сега трябва да запознаем и децата. Ти днес мислиш ли да ходиш на там?

# 654
Йоанче,няма начин,всяка херния се оперира за съжаление.честита ти месечинка,да ти е живо и здраво бебчето и много да те радва,а и виждам,че живееме близо една от друга Peace
Янче,хернията ми се получи от кошчето за кола,то си тегне 15кг.и Антонио в него още 5-6кг.и така 20кила докато ги смъкна до колата и обатно и се получава херния,а и аз не се пазех много нали след секциото не трябва да вдигаш нищо тежко освен бебето си.
Джема,честит рожден ден и на теб,много здраве,щастие и късмет

# 655
Rumik това е супер, че живееме близо. Значи и с теб може да се виждаме. Ти къде извеждаш бебето ?

# 656
Здравейте !

Момичета аз да ви се похваля , че вчера станах леля.Моята Калина вече си има първи братовчед.Много съм щастлива newsm44 newsm44 newsm44

Тина, Gemma
честит рожден ден !Много здраве и любов ви желая . smile3525

Честити месечинки на всички бебенца ! newsm53

Хубав ден от мен

# 657
  • София
Йоанна, опитах да ти пратя съобщение, но ти е пълна кутията.  Може би ще го изведа сега след малко, като си изпие млякото, но се колебая още.
Руми, хайде и ти в парка и да се запознаем трите!
Gemma, честит празник и теб- много здраве, щастие и обич ти желая!   bouquet
boj777, честито, лельо! Много е хубаво, че ще си има толкова близък по възраст братовчед малката Калинка  Hug

# 658
  • Варна
Честити месечинки на Ема на Joanna87, Александра на ssiillvvyy и Яна на mama na iana  bouquet (силви ти да не забрави, че днес имате месечинка Laughing)

Честит рожден ден на Джема и Тина  bouquet Да сте много обичани и да  ви радват децата ви

Благодаря на Jijin и Силви за отговорите Hug И мен ми се струва малко несериозно отношението на педиатрите, при положение че нелекувана хрема води до отити, менингити не дай боже. Ще я питам къде могат да ми вземат изследване и ще водя Дарито, дано да няма нищо сериозно.

Сънчо продават отделно такива гумички около 10 лева са и са много по-хубави от оригиналните, защото правят много по-добър вакуум.

Яна честита ти количка. Дано да си по доволна от нея Peace

Лидия за АБКМ се среща най-вече при бебета на АМ, но си мисля че трябва да има обриви по цялото тяло, които по скоро са като лишеи. На Макси не са ли само по лицето? Питай педиатъра като отидеш, защото ако имате трябва да се смени АМ със някакво специално.

Ssiillvvyy дано да нямате АБКМ, защото ти както си на кърма ще трябва да спазваш жестока диета, долу горе само картофи и ориз.

За подаръците за Коледа мисля, че бебета ще се зарадват най-много на някаква играчка, но още не съм гледала нищо. Мисля да отида да снимам Дарито и да направя календари за бабите.

Румик много кофти това с хернията. Дано бързо да се възстановиш сле операцията Praynig

Добре дошла на Милена  bouquet

# 659
Сънчо,аз имам такова нещо!Ето ми тел 0884047010!Ние сега излизаме и ще го взема с мен,ако искаш ще го пусна по пощата,но не знам кога ще доиде при теб!Ако решиш,звънни за адрес!Ще се радвам ако съм ти полезна!

Общи условия

Активация на акаунт