Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
-
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
-
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво е значението на хемоглобина по време на бременност?

Сякаш ще измисля нещо, като се тормозя. Много е подтискащо... Добре, че е бебка да ми дава сили. Като си я усетя как мърдука и всичко забравям. Дай Боже само да сме здрави, другото някак ще се нареди. Не бива да падаме духом, а сами да си даваме кураж. Старая се да съм силна, но от време на време и аз си имам "черни дупки", няма как. Така че- кураж, момичета! И както гласеше подписът на една от мамите: "Накрая всичко ще е наред. Ако не е наред, значи това просто не е краят."
Както казват хората и това ще отмине.
ще трябват толкова много неща... то е ясно,4е ше се справиме някак си,но като се замисля и ми се скапва и настроение и вси4ко, но за сметка на това пьк като ме подритне и нямам думи да опиша как забравям за вси4ко и летя едва ли не в небесата от щастие ,
.
,като споделиш най-барзо олеква.За бабите нямат място в твоето семейство ако им се помага да помагат.На приказки секи е велик,но ти ще го раждаш това бебечо така че '' ти си най-важната',ако не ти се слушат бабишките браштолевения просто излез от стаята и иди на релакс някъ
де

Ние сме с ипотечен и кредитни карти.
Как не съм го гледала досега този филм???
Хем ми е тъжно заради края, хем се възхищавам на чувствата, силата, вярата и оптимизма на героите... Има ли такава любов наистина, бе, хора?!?