Отговори
# 45
Заяц Heart Eyes коремът ти втвърдява ли се? Колко често става това? Не е нормално да имаш каквто и да са болки. Ако се засилват или продължават - бегом към някой по-отговорен лекар или пак при твоичкия да погледне малко по-сериозно на нещата!!!

# 46
Ей, Заяц Heart Eyes 'ми то  newsm78 Дуспаталин и но-шпа едно и също бе Shocked кажи речи Crossing Arms 'що така?!?
Активните вещества са от една група, а целта на приемането е идентична ooooh! Я го тормози твоичкия лекар  newsm66

# 47
Бъни,

какво да ти кажа - освен лежане няма какво друго да се направи. Също и прегледа от лекар, който да се изкаже категорично.  newsm10

Йосиии, кацна ли ни вече?  Simple Smile

Ние се приготвяме да ходим на Ледена епоха 3 - ние с Телфина за 2-ри път, Пингвина - за първи път. Представяте ли си какви ужасни родители - гледали филмчето сами без детето...?  Mr. Green

# 48
Заяц Heart Eyes коремът ти втвърдява ли се? Колко често става това?
Не ми се втърдява корема.Болките са почти постоянни, тъпи ,ниско долу в корема.
Ще ходя и на друг лекар да.
Дуспаталина е по силен.Сега пия него.
Марго май пак ще ходя при нашите хора....или в Шейново  newsm78

# 49
  • Манчестер
Бъни, почивка, и вземай лекарствата  Heart Eyes Виж и второ мнение, също  Peace Явно всеки различно кара бременността, и аз малко се притеснявам  Blush ама то нормално де, чак пък да съм непукист, не става  Heart Eyes

# 50
  • На планетата Земя
Бънка, ходи при нашите хора и не се двоуми. Трябва ти още едно стабилно лекарско мнение и покой.  Hug

Йоси, къде си?

Маргаритка, и ние се пишем лоши като вас.  Twisted Evil Още лятото двамцата влИбени ръка за ръка се понесохме. С детенцето сама го гледах 2-ри път преди месец. Приятно гледане!

Мата Космата
, Лора, добре сте ни дошли!  Laughing

# 51
Марго май пак ще ходя при нашите хора....или в Шейново  newsm78

Иди, иди, Бънка! В този случай трябва много сериозно профилирано и професионално отношение за такава рискова бременност, защото според мен тя твоята си е такава!   bouquet

# 52
То аз предлагам темата да се пренесе там... при нашите хора. Wink И без това вече сме го направили де... Laughing

# 53
Мили Ванили, лека, безпроблемна и щастлива бременност! Да взема да се потъркам в теб мъничко да и мен да ме сполети?Wink

# 54
Бънка аз обратно на всички ще ти кажа, че са нормални тези болки. Са не ме бийте, но има много в нета. Ти влизаш във второ тримесечие, матката започва да излиза от таза. Съща така тя (матката е обвита в ligament(не го знам на български) и като се разтяга боли. Менструални болки са нормални, ако не са придружени с втвърдяване на корема. Успокой се и не мисли глупости. Аз също ги имах и ходих. Казаха, че е нормално.
Почивай повече, пий си но-шпа и няма страшно.

Цитат
Dealing with Round Ligament Pain: Another (Good) Excuse to Kick Back

For some women, a possible side effect of uterine growth is what your OB-GYN would call round ligament pain. Basically, these are pregnancy growing pains that feel like achy or sharp pains on one or both sides of the abdomen. These begin to appear around 14 weeks, but they can strike at any time during the second trimester.

Here's why these pains in the abdomen happen during pregnancy: The uterus is supported by thick bands of ligaments that run from the groin up the side of the abdomen (like the lines of that high-cut bikini bottom you've probably had to pack away by now). As your uterus grows, the supporting ligaments stretch and thin out to accommodate the increasing weight. This weight pulls on the ligaments and causes a sharp pain or a dull ache in your lower abdomen.

The pain is often more noticeable when you change positions suddenly or get up from sitting or lying down, or when you cough. The best way to bring relief? Put your feet up and rest in a comfortable position — that should ease the strain, and the pain.

# 55
Ха така vanhornЧе Hug Heart Eyes Hug внеси малко ум-разум и спокойствие  в ошашканите ни глави Crazy Аз днес с върховно усилие на волята си наложих да не питам през (буквално) 15-20 минути пилето, как е Rolling Eyes Може би и заради това денят ми се стори по-нормален Praynig  Mr. Green

# 56
Ми така де. Не помниш ли, че и аз подскачах за туй и онуй, но като ми сритате д-то и аз кротна. То е нормално, всеки се пита и чуди дали са нормални тези симптоми, но като добавиш и уплаха става... ooooh! чудо. Предписваш си диагнози и четеш само гадните неща из нета.

# 57
  • Манчестер
Бъни, Ванхорне е права. Стига да не се втвърдява корема, нормално е . Сестра ми помня все се превиваше, все я болеше  Sad Thinking
Станекс, отъркай се душа, стига да помага, ше дойда всички да ви отъркам  Heart Eyes Пускам прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Чакайте да ви покажа, каква убавица ми спретна една програмка  Crazy
Нашата малка дъщеричка  Crazy

# 58
  • там където мога да си закача хамака
Аз да попитам - в моята книга за бременността седмица по седмица пише, че е вече време да се спи странично, а не по гръб. Нито лекар, нито акушерка са ми намекнали за това. Преди все си спях странично, но сега като че ли предпочитам от време на време да съм по гръб. Като гледам ТВ пак ли трябва странично да лежа? Фатални ли са 15-20 мин по гръб?

# 59
Милиии, според мен вашата ще е по-Убава, ама и тази не е лоша. Wink Hug

Паполино, аз като "най-веща"  Crazy да ти отговоря - няма нищо фатално. Проблемът е, че като наедрява и натежава бебето, може да притисне т.нар. вена кава (куха вена), ако си по гръб, и да ти създаде дискомфорт, но тогава вероятно ще се събудиш. Виж това:

http://www.biberonbg.com/info/san_i_bremennost.htm

Общи условия

Активация на акаунт