откога ли не се е случвалоИзпуснах ви последните 2-3 дена, че нещо нета никакъв го нямаше и сега незнам, кога ще успея да ви изчета.
хм ... и на втора става

)) А, сега забелязах и че имат еднакви фамилии, а не са женени и това, ако не е съдба...ми така е Наде, били сте един за друг и това си е
. Прибрах се от пазара в 18,00. Голямо обикаляне падна, снимах, на връщане правих клипче на трафика. Шофьора на таксито се изгуби, закара ни в другия край на града на 40 км от нас, после се намери и се губи още 3 пъти. Накрая ни закара близо до нашата улица ( 500 м), но понеже е еднопосочна и трябва да се върне през задръстването, вдигнахме му скандал че ни излъга, че знае адреса и накрая не поиска да ни вземе пари. Само да поясня, возихме се в иранска кола, марка ПЕЙКАН, модел 1976!!!
. Копирах всичко на уърда и ще принтирам - за архива.
. Сега си правим вино, часпром - Винзавод Техеран
. Дано стане нещо, че и двамата сме лаици. Ходи, гледа, меша, бърка бае...Миналата година изкарахме 60 кила идеален оцет. Перфектише!
Дано тази година имаме по-голям успех
.

Не е за мен там ще си стоя тук на село
. Та затова...

,все ми е едно дали е с бисквитка или не
.В този ред на мисли да ви се оплача,е при вчерашното хапване на "кекс" доста ме болеше там ,където са ми вътрешните шевове.Да питам,дали ще има подобрение с Дюрекс Плей О+употреба на презерватив,че ние така се пазим 

И се размърдва ако започна много да шавам 
Дими пък можел почти да пълзи
засега му е много интересно на пода! От 3 години врънкам на мъжа ми за тоя мокет