Отговори
# 675
   Ооо, да ви светна аз за Теди.Нея я е обзела строителна треска. pironi Като й се обадя да я чуя винаги се чува чукане, рязане и всякакво друго трополене свързано с ремонт на къща. Каза, че Ева е вече звездата на селото и се чувства добре там  Laughing И как няма - чист въздух, непрекъснати разходки.. Е, гаджета няма, но може да почакат. Така че, Гошко може да спи спокойно - Ева не му изневерява  Grinning А иначе Теди още не казва нищо за прибиране, така че май и следващата темичка ще трябва да я пуска друг.

# 676
Копирам си поста и ще продължавам да го правя,за да няма пропуснали...

Много моля всички да ми изпратят актуални снимки на децата си на ел. пощата ми sweet_vanilla81@yahoo.com . Знам,че някои от вас вече ми изпратиха,но със сигурност вече имате по-нови снимки...Ако в момента нямате нова ще използвам по-стара снимка,докато ми изпратите нова и съответно ще я сменя.
Заемам се още тази вечер с новия колаж и до ден-два всички бебета ще бъдат на първа линия.

# 677
Тони това как да го разбирам, като в лафа: "Преди живеех срещу психото, сега живея срещу у нас."
Десита, като спомена нова тема та се сетих, че нещо идеите за заглавия са на червено. Хайде размърдайте мозъчета!

# 678
Даримка,да не би да не съм наясно с часовата разлика.. Laughing Сега ли смогна да почистваш? Пиши на латиница,нищо ни няма; не ни жали!  Hug

Блазе им на Теди и Евичка!Чист въздух и глезещ ги татко!Сигурно строи дворец за своите принцеси,преди да отплава отново... Laughing

# 679
Леле Толооо, тия буйни коси на Ралчи, виждам те след някоя година как я гониш с гребена из къщи в някаква неравна битка  Joy голям багер те чака да си знаеш от сега  Mr. Green

п.п. на мен май не ми се пишеше а колко глупости изплясках. Представете си ако ми се пишеше какво щеше да е  Crazy
Айде вече се скривам наистина. Лека нощ мацки!  Hug

# 680
  • в сърцето на един мъж...
Толо нищо не излезе от нея. Във втората урина нямаше бактерии и от кабинета ни отсвириха, че ни има нещо.

# 681
Първа хубавица е дъщеря ти Силве да знаеш Hug

# 682
Ей,засрамихте ме ...

К.Пенкова,да се скриеш,ама колко да се скриеш... Laughing  Пак си стоиш тук!

# 683
Толо, не мой това хубаво дете да го пратиш на такава зла свекърва като мен... Laughing Грехота е. Но Божидар така реагира на снимките, както на никои други до сега и ми стана много смешно и сладко. Laughing А, как е хубавия батко? Нищо не казваш... Строи ли ги в градината вече?

k.penkova, съчувствам ти. В една от квартирите ни, отгоре живееше психично болна жена, която гледаше около 20 кучета в апартамента. По - скоро ги изтезаваше, защото те на нищо не приличаха... Но се опитай да си представиш шума, миризмата, виенето и лаенето, и състоянието на терасата ми...
За този се надявам да е добродушен и не агресивен. Поне такъв го изкараха тогава...

# 684
Привет от мен, аз пак посред нощите, не съм писала от миналата седмица  Embarassed

Нещо и при нас много болнично - аз имам ентерококи на място, дето не трабва да са... и променена флора  Crazy Хапчета, гелчета, гадости  Sick

Водих Мишето на гестроентеролог - изписа ни Мотилиум прахчета преди хранене за  рефлукса, не и хареса кръвната картина, трябва пак кръв за натривки да гледат формата на еритроцитите, консултация с хематолог другата седмица... пак се спекох сериозно. иска и стерилна урина, за да види дали бъбреците му са наред (само дето не разбрах в каква връзка и в какво се усъмни).

Абе сдухано ми е, мъкна детето по транспорти, поликлиники и клиники, а грипове върлуват, като си легна тази вечер се изкашля и ми настръхна още повече косата, дано да е от сухия въздух а не  от друго  Praynig Praynig Praynig Praynig

Дано всички болнички се оправят най-после, дано на Мишето му няма нищо сериозно  Praynig Praynig Praynig

Гея, мила, освен и аз да съчувствам... по друг начин не мога да помогна за съжаление, дано поне малко успяваме да ти повдигнем духа  Hug

Деси - кураж и на теб, дано да мине леко гостуването и не давай да ти се качват на главата и да си късат нервите, грижи се за мъжете си, те имат най-голяма нужда от теб, сестра ти е голяма, кактоможеш ти да се оправяш сама така и тя може  #Cussing out

Лека и повечко спящи часове на всички  Hug

# 685
TOLO, nie sme dva 4asa nazad.Az ve4e iz4istih/poneje 4istia samo ve4er,za da mi e svoboden celiat den/ i sega tuk e samo 21:40.
Abe goliam film e s tia urini-ima bakterii-niama bakterii.Zabravih da kaja v ponedelnik az su6to zanesoh urinata na Nika pri GP-to ni i toj si ia pregleda-sloji ot onia lenti4ki deto se ocvetiavat i otriaza-vsi4ko si vi e nared.Az go popitah-A ne izsledvate li urinata v labolatoria za bakterii i t.n. Toi otse4e-ne!Ako zanesa tova 6i6ence v labolatoriata,napravo 6te go izhvurliat newsm78 Shocked
GEIA, a kak  vi biaha kruvnite analizi-ima li nali4ie na infekcia..?
ME4I, i na vas vi pojelavam kraj na bolestite i vsiakakvi bakterii.
Leka no6 na vsi4ki i da spite sladko sladko Peace

# 686
  • в сърцето на един мъж...
Ей, Мечи, дано всичко е наред с Мишето Hug
Дари, по принцип в кръвните /кръв от пръста/ нямаше нищо съмнително и отсякоха, че е вирус. А искаха да й вземат от вената, ама не намериха подходяща вена и решиха да не я мъчат.

# 687
Пети, мерси за обясненията, избрах си вече!  Peace Hug
Много благодаря на Деси, която ми предложи да ми се обади за да ми преведе по телефона.  Hug Деси, ти си златна душица!
Гея, направо не мога да повярвам, че малката е от 2 седмици с температура и никой не го е грижа какво и е! Не им ли говори нещо, че за толкова време няма явно как организма да се справи сам. Няма ли начин да изпратиш копие от изследванията на някой тукашен лекар, за да постави диагноза? Направо осъзнавам как звучи като се има впредвид колко плюнки отнасят бг лекарите...  Rolling Eyes
Толо, гледам справила си се с аватара.  Laughing Бравос!!!
Теди би трябвало пловдивчанки първи да я видят, след това софиянки и чак накрая турнето завършва във Варна. Тъкмо ще ми се оправи гърлото за бирата, пък и любимото ми тъмно пиво ще пуснат.
Фокси, ще изпратя снимка утре, не ми ползвай стари.
Мечи,  Hug ! Не се тревожи предварително!
Ето и моите предложения за заглавие:
Февруарче скоро ще върви- вкъщи то със паяка лети.
Февруарчето посреща с песен свойта първа златна есен.
Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани.
Готви се за студовете вече февруарско мъничко човече.

# 688
Ламтурник, страхотни идеи за заглавия! Номинирам те за поет на февруарската секта!!! Laughing

# 689
Тони това как да го разбирам, като в лафа: "Преди живеех срещу психото, сега живея срещу у нас."
Десита, като спомена нова тема та се сетих, че нещо идеите за заглавия са на червено. Хайде размърдайте мозъчета!
На времето мъжът ми е имал подобна изцепка,че е на купон срещу у тях Crazy(в апартамента срещу нас де , не другаде).Ох аз се шегувам, ама да не дава Господ Praynig.
Ние нещо скърцаме със зъби, дано вече се е показало toothи от горе, пак ще тормозя детето да му ровичкам из устата ,то се е видяло. baby_neutral

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 06:10 от TONITA 6

Общи условия

Активация на акаунт