Отговори
# 705
  • Пловдив
Деси,стихотворението е много чувствено и истинско-насълзиха ми се очите

# 706
Добро утро,чао че отиваме на консултация ще докладвам после Hug
Фокси да разбирам ли че само лицето от снимката ще ползваш?Ако е така да спра да се блъскам с кой тоалет да то пратя Мая Blush

Аха! Точно! Иска ми се да се виждат ясно дечицата. Peace

# 707
Ох, Кони, много е хубаво стихчето, и аз се просълзих Cry Ще си го сложа някъде и ще го препрочитам всеки път, когато кажа на Рая или Бобо " Не сега маме, готвя, след малко" Sad
Деси, радвам се, че се отърва от дразнителите Wink
Толо, Боян пак е бил на ниво, както винаги Joy Joy
Гея, айде дано помогне антибиотика, че вече не се издържа #Cussing out
Стискам палци на всички болнички, и ние сме в отбора- Бобо продължава да е с ужасни сополо и да не може да диша, респективно почти да не спи, снощи в безсилието си му пръснах малко Олинт, знам, че не трябва, но като го слушах как се души не издържах Sad Мъж ми и той буха и се сополиви, Рая тъкмо си мислех, че е спряла да кашля през нощта и тя  пак нещо взе леко да ми буха, въобще картинката е пълна Confused Сега сигурно те ще се оправят и мен ще ме тръшне  ище се влача като куче поне месец, винаги така става, аман вече от болести #2gunfire Отивам за сребърна вода, да пробвам и това, ако не подейства вече и аз не знам какво да му капа Tired
Забравих- ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ ДНЕС  bouquet

# 708
Добро утро и от нас!
Кониконкони, от това направо ми настръхнаха косите! Много е чуствено, и естествено и аз намирам себе си там, къде повече, къде по- малко! Sad
Сребърната вода, ми я донесе снощи скъпия, но аз забравих да капна на Митето преди да си легне, и го направих сега сутринта пък ще видим, дано помогне! Наистина в указанията за употреба пише, че става ,едва ли не, за всичко и мисля да опитам и аз! Но аз капнах само по една капка в двете ноздри, явно е малко, на обяд ще сложа 2-3! 
Деси, добри новини, а?  Peace
Гея, бързо оздравяване на цялото семейство! скоро ще се оправите! Hug
Честит празник на всички, които имат поводи днес, и най - вече на малките месечинковци!
Това засега от нас!

love001  love001  love001Много цунки на всички!  love001  love001  love001

# 709
Деси,много хубаво и чувствено стихотворение....и аз се видях в него Sadвсе бързам нещо да свърша,все нещо имам да правя, а те миличките чакат на нашето внимание.
Гея,стискай зъби още малко Hug дано бърз им мине да децата Hug

# 710
Кони, доста сериозно ме разплака  Cry

# 711
Добро, слънчево утро и от нас с Плами!

Гея, благодаря, че пак написа рецептата! Аз патката уж всичко чета ама нещо съм я пропуснала ... Направо ти се възхищавам, при две болни деца, а и ти болна, и пак успяваш да си тук с нас, да пишеш и помагаш със съвети! Много  Hug Hug Hug от нас и дано вече, след АБ, малките да се оправят! А и ти също!

Кони, и моите сълзи тръгнаха като прочетох стихотворението. Както и повечето от нас, и аз се разпознавам в него, уви!  Confused

Оставям ви, че малката мрънка ...
Слънчев ден на всички!  Hug

# 712
  • в сърцето на един мъж...
Миа, тва щото съм луда калинка Joy
Оф, от всичко най ме дразнят запушените уши Crossing Arms

Черпя ви едно страшно парче, аз явно съм на такава вълна Cry
http://vbox7.com/play:5f3ea5c1

# 713
И мен ме разплакахте с това стихотворение..Сега се сещам, че много отдавна някой беше пуснал и едно стихотворение за майка и момиченце, което ми харесваше още повече.
Велизар пак е с температура от нощес, сега май се опитва да я свали. Още си кашля и се сополиви. Не знам как ще устискаме фронта. Като за капак аз съм със зъбобол и единственото за което се сетих да пия е панадол, че нали още кърмя. А не искам да го лишавам от кърмата точно сега да не му падне имунитета съвсем. Абе прелест просто. Mr. Green
Дано АБто помогне, Гея! Praynig Hug
Цвети, нищо не казваш как сте днес?

# 714
 Добро утре   bouquet
Колко слънце има навън само за разходка е Simple Smile Как не се разбрахме за някоя срещичка тия дни. А и вчера макар и мрачно беше доста топло и приятно.
 Ех Кони, разциври целия форум. Благодаря ти за стихчето, че такива дребни неща понякога ни отварят очите в забързаното и пълно с проблеми ежедневие.
 Аз исках да питам нещо - отново  Embarassed. Мисля, че тук Яна ще трябва да си изкаже компетентното мнение, и отбилите по-рано мами. Става въпрос за това какво трябва да се прави след края на кърменето. Аз нали вече около месец не кърмя и снощи докато бях в банята реших да видя има ли мляко. Лекичко стиснах и излезе капка  newsm78. Чела съм че доста време след  отбиването може да има мляко в гърдата. Но въпроса ми е дали трябва да се предприема нещо по специално като - мамография или подобни неща. При мен всичко си мина гладко. През цялото кърмене не съм имала запушвания, или са били съвсем леки. То никога не е имало и изобилие от кърма де, напрежение в гърдите спрях да усещам още в края на първия месец. При отбиването явно кърмата е била толкоз намаляла, че нито веднъж не усетих напрежение и болка и не се наложи да се цедя. Кърмех последния месец само нощем и малко вчер преди лягане. Та всичко си стана плавно и полека без билки и лекарства. Но сега на къде ?
 При какъв специалист да се ходи какво да се гледа, аз бучки много трудно мога да напипам, че нали си ми е доста едър бюста пък и с това напълняване последните месеци още повече тлъстинки се натрупаха.
 И една снимка от нас как Ачо гледа рекламите - като зомбиран е милия, на моменти се плаша вече от тия реклами  Thinking

Гея и другите болници имате стиснати палци от мен и Ачката да минава всичко бързо и да се забравя.
 Деси, то и това си не е работа. Ще дойдем няма да дойдем  #Crazy, и сега какво - за кратко спокойствие ама ще си все на тръни кога пак ще решат да дигат дисагите за към вас  ooooh!. Ама честито все пак за временното примирие де.

# 715
Писче, мен ме преглежда или гинката или акушерката. По принцип се ходи на мамограф или при хирург, който се занимава с тези неща. Но питай твоя гинеколог, той може да те насочи най-добре.

# 716
Хайде да ви доразчувствам  Hug

Песен за мама

Мъничка,мъничка моя,
весело зайченце,котенце мило
в скута на мама сега се е свило,
твойта главичка на моето рамо
ден ти не можеш да бъдеш без мама!
Мама във чашката мляко налива
сплита косичката  в плитка красива,
кърпи чорапи с пробити петички ...
Мама се грижи за всички!
Кой ще разкаже на мойто момиче
как тъй луната на сърпче прилича;
как се превръща водата на пара,
а самолетът, с какво ли се кара?
Ами отгоре Земята каква е?
Мама попитай и ще узнаеш
Ден не можеш без мама...
Но подир време ще станеш голяма,
Умните книги сама ще намираш,
ще рисуваш и ще бродираш,
дългите плитки сама ще плетеш...
После ще хвръкнеш и ти като птичка
мъдра и силна ще стигнеш далече.
Можеш без майка си вече!

Мама ще бъде с коси побелели.
Мама ще пази две детски кордели,
ще се тревожи и тихо ще плаче,
ако не носи писмо раздавача...
Друго не иска - три думи само:
"Добре съм, мамо!"

# 717
Здравейте все не мога да смогна с четенето а камо ли с писането
Бързо оздравяване на болничките Praynig Hug
аз пак да попитам : някой ще ваксинира ли с пневмококовата ваксина синфлорикс?
и най-накрая се научих да качвам снимки ето ни и нас:

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 12:20 от siqnie

# 718
А, Сияние, много сте готини Heart Eyes А тая лентичка???? За честитене ли е?

Брей, че бързо я скри Mr. Green

# 719
Гея скоро не ми се иска да има за честитене.хич ме няма останала ми е от бременността и как си промених профила и аз не знам Embarassed
че и снимките размера обърках сега мн малки

Общи условия

Активация на акаунт