Отговори
# 720
Сияние, аз тази ваксина от теб я чух като пита предишния път. Та се поразрових из нета и видях че са горе долу идентични с Превнара ( боже така ли се пишеше ) дори като цени. Но тази ми се стори една идея по-добра. Дори пуснах и линкове който се интересува да чете, но до тук Simple Smile
  Обаче аз за себе си съм решила такива ваксини да бия възможно по-късно. Така че тепърва мисля да се консултирам с педиатри и да взимам решения.
 А каква лентичка, аз не виждам  newsm78, каква е мистерията я бързо на отчет  Wink
 А найстина малката принцеса е страхотна с тия опашлета и в любимото ми червено  Heart Eyes
 А ясно стара информация, пък аз те заподозрях за кратко. Нищо де ще честитим когато ти се иска на теб - желая ти да е когато сте готови и прецените Simple Smile

# 721
Пис мерси за пожеланието Hug дано да стане така.вие имате ли си кандидат-снаха,щото Сави много се радва на снимката на Ачо  Wink Laughing
ние се посъветвахме с нашто педи и тя каза че е добре да се бие ваксината и догодина щяла да е безплатна,да влиза в имунизационния календар.но няма коментари в интернет и доста се чудя

# 722
  • в сърцето на един мъж...
А, добре, щото аз си помислих, че много си се крила от нас Mr. Green

# 723
Гея, не е до лошотия- всяка би дала антибиотик след толкова продължително боледуване. Баш си е време след като всичко останало сте пробвали.
Деси, ами Ралица още е много хремава, Калина е почти здрава, мъжо е хремав и пресипнал, аз също. С две думи-добре сме!  Mr. Green Дано и Велизар оздравява вече, че много болнава е варненската дружина.  Confused
Толо, много лют Боянчо и кръвожаден като хайдутин.  Mr. Green
Момичета, не ме засрамвайте, поет от мене не става, от лиготия само ме избива на рими.  Embarassed
Фокси, пратих снимчици.  Peace Сигурна съм, че супер ще стане първата страничка!
Деси 06, много ме трогнаха и двете ти съобщения.  Hug Благодаря ти много! Ето, че сестра ти те е зарадвала все пак, макар и с неидването си.  Mr. Green
Писче, половин година след кърменето се ходи на мамолог. Аз след отбиването на Калина не съм имала проблеми, макар че кърмих дълго и капка не пусках след това. Но имам приятелка, която е кърмила по-малко и от месец, уж нямала кърма, а и досега пуска по някоя капка, а детето и е на 5.
Сияние, добре дошла отново сред нас!

# 724
Преди година и половина
събра се нашата дружина,
тогава бяхме със тумбачета,
а във тумбачетата-зайчета.
Споделяхме тревоги разни,
и радости, и страхове напразни,
и всяка чакаше със нетърпение
да гушне с обич своето творение.
А после, щом децата се родиха,
те неусетно ни живота промениха,
занизаха се дълги дни
сред памперси, пюрета и игри,
вълнения за първо зъбче,
и за обръщане по гръбче,
за "Боц" и "здрасти", бебешки неволи,
и болести и други главоболия.
Живота шарен бързо си тече,
добро и лошо сменят се подред,
децата носят радост и тревога,
сърцата ни изпълват с много обич.
Почти измина първата година,
порастна февруарската дружина,
а мамешката дружба крепне
сред радости и перипетии.

Ето и нещо скромно от мен, принос към страничката на Фокси, ако пожелае да го включи. Сигурно бих могла и по-добре, ама тези дни мозъкът ми дава на заето.  Embarassed

# 725
Ламтурник smile3501много е хубаво!!!
Отчет малката е 8.400 и е 70см.Сиреч всички са доволни,аз педката и Мая Laughing
Нямаме белег от мантуто та ще го повтаряме,но на пролет,тогава идвала някаква от някъде и да не съм се разправяла сега да тичам незнам си къде,абе то много овъртяно като трябва да се повтори newsm78
Може ли някоя мама дето е по светната от мен,да ме просвети.Говоря за тези дето сте с по 2-3 дяца  и ви се е случвало.
Айде до скиф,че отивам на разходка с лодка платноходка Heart Eyes

# 726
  • София
 Честито на месечинковците и бързо оздравяване на болните!
Аз от 3 часа стоя в една градинка и умирам от студ, но Мишето толкова сладко спи, че сърце на ми дава да я будя и да се прибираме. А как духа...
Стихчетата са готини и ме разчувстваха (дали пак хормоните са виновни или промените са невъзвратими  newsm78)                    [                 

# 727
Ламтурник, едно голямо  smile3525
Писче, Ачо голям пич станал Wink

# 728
Ох, както не бях на такава вълна, се разревах от това стихотворение за заетата мама. Почувствах се гадна, че понякога оставям детето само в кошарата да си помрънка, а аз се опитвам да свърша нещо.

Децата растат, времето отлита и уж беше вчера като се родиха, бяха едни малки мишчици, които нямаха сили да изплачат, а сега са толкова големи и хубави.

Помня Яна като се роди и като ни качваха в болницата двете в следродилното отделение, лежах на количката, стисках я до премала, за да не я изпусна, а тя писукаше като новородено котенце. Ноздричките й бяха толкова малки, че разсмях акушерката, когато я попитах дали са нормални и дали може да диша добре през тях. А сега фучи из къщата, смее се на глас, иска внимание , нежност...

Истина е, че се забравя колко малки са били децата.

# 729
Фокси, изпратих ти снимка на е-мейла. Надявам се да си я получила. Да знаеш много ме улесни, като каза, че изразваш само главите, че бях изпаднала и аз в един размисъл, коя точно снимка...... Връщам се да ви чета, но сигурно чак довечера ще смогна.

# 730
Ламтурниче, уцели ме в десетката  Heart Eyes Mr. Green

# 731
Ламтурниче!!!
 Hug Hug Crazy

Каква романтично-поетична тема се заформя...

За заглавието, това със златната есен е супер.

Аз пък чакам да стане ноември и да вадя коледните лампи и украси Simple Smile

Толо, много се смях, като прочетох за Боянчо-калпазанчо Simple Smile. А Раличка е бонбон!

Сиаяние, много сте сладки и какви коси имате...

# 732
Ламтурниче  newsm74

едва ви изчетох, но ме мързи да пиша.

# 733
Бреййй,Ламтурник! И това ми било импровизация в кофти ден?!Я да издадеш един сборник с римувани приказки! И Джоан Роулинг така е тръгнала..пък виж я сега-милионерка!  Laughing

# 734
Мерси за комплиментите, момичета, ама наистина не е нещо особено и е само на прима виста.
Толо, ти отдавна ме ръчкаш, ама от мен писател не става- нямам нито чак толкова време, нито чак толкова талант. За амбициата да не говорим- аз съм най-неамбициозното същество, което познавам.  Rolling Eyes  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт