Отговори
# 690
Добро утро Hug

Мацки,направо не мога да ви опиша какъв ми е кеф.Напълнихте ми душата /а и пощата Laughing/ със снимки на бебчета Heart Eyes Давайте!!!!Имам към 30 бебета,остават ми още към 100,така че продължавайте да ми пращате.
И искам само набързо да ви опиша какво правя,за да не се чудите защо не става тълкова бързо.
1. "Изрязвам" главите на децата от снимките...
2...правя рамките /които сега реших да са по-опростени,а не както преди с картинки/,"оцветявам"...
3...след това пиша някои неща на снимката...
4...режа я в подходящ размер и я приготвям да я качвам някъде,от където, по-късно като правя новата страничка, ще я взема.

Не  е никак сложно,но една снимка ми отнема някъде към 10 минути,така че горе-долу добивате представа колко време ми трябва за всичките.Ще направя всичко възможно да завърша първата ни страничка до 2-3 дни.Смятам да променям и още нещо,така че..просто имайте търпение.И благодаря на всички за хубавите писъмца,които ми пратихте.Точно заради думите ви ставам по-активна и надъхана да направя нещо,за да ви накарам да направите една широоооооока усмивка Mr. Green

Сега отивам да мия дупета и по-късничко може пак да ви пиша Hug

# 691
Доброоо утроооо!!!

Май есента започна - много е кофти времето, така че педполагам, че ще има голяма активност днес  Party

Фокси, всички ли трябва да ти пратим снимки, че аз нещо пак не съм разбрала  newsm78

Целувки от нас с Гоги  bouquet

# 692
Добро утро, мами и бебчета! Влизам да почерпя по случай 9-та месечинка на Ицо
Честити 9 месеца на Хилендара и Габриела и 8 месеца на Мая и Виктор! Да са ви здрави съкровищата и много много да ви радват!
Аз отивам да се приготвям, че днес съм решила едно мини парти да си спретнем по случай повода. На 6 месеца не можах нищо да направя по ред причини, но сега няма мърдане Simple Smile
Фокси, аз ти пратих снимки, ама понеже съм много отвеяна и забравих да напиша от кого са, така че maria_80bg съм аз да знаеш Embarassed Много се радвам на това, което правиш за всички ни. Със сигурност темичката ни винаги е най-спретнатата и най-красивата, макар че знам колко усилия ти коства това.  bouquet
Хубав и усмихнат ден от нас! Hug

# 693
Гери,пращай ми снимка на ел.пощата.Прати ми някаква по-нова на Гоги.Ще правя нов колаж Peace
pretty_mimi,Ицето е целия на тебе.Как няма да разбера чие дете е Mr. Green

# 694
  • Пловдив
Ламтурник,страхотни заглавия

но туй най ми легна на сърцето Февруарчето посреща с песен свойта първа златна есен. smile3521

снимка и от нас

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 09:16 от Elfita

# 695
 Добро утро! Тук е много слънчево..като за последно!  Sunglasses

Ламтурник,много ме надценяваш  Laughing Аватарът е благодарение на Котето.Линкът,който ми даде...е,успях само да се регистрирам някъде и блокирах после...
Отдавна се знае,коя е поетесата на форума!Който се чуди да види във фейсбука римуваните фермерски одисеи на Ламтурника!

Деси06,ти се стягаш като за война.Не си отговорна за всичко и всички!Не очаквай най-лошото ,а ако успееш и да не се натоварваш излишно ще е най-добре!Много е неприятно да очакваш собствената си сестра с такива смесени чувства,но пък може би,ако се държиш по-дистанцирано,тя няма да се опитва да ти отрови живота.

Мечи,давайте тази кръв да се изяснява по-бързо положението и това е! Мишо нали не е болен,защо намесват бъбреците пък сега?! А ти ще се оправиш;на всеки се е случвало.

MamaZНезнам дали ги е строил в градината,но ортопеда,др.Драганов,го строи в две редици... Joy Докато бяхме в кабинета,около 40 мин,защото докторът е много  словоохотлив,Боян си намери две колички Ферари и ги пързаляше и фучеше и колкото и да се опитвах,не можах да го убедя да стои мирно.Накрая Драганов реши да ми помогне-вдигна Боян,сложи го на един стол и му каза "Ей,разбойник,сядай тук и да не си мръднал,че ще ти навра гащите в гъза!"  Shocked Е,не беше с яден или остър тон,но малкият хлапак е много честолюбив и явно,докато е седял без да мърда,е набирал ярост и мъст и когато мъжа ми ни подкани ние с Боян да излизаме,а той с Ралица да дойде след малко...е ,тогава трябваше да видите как се надигат бесовете в това малко телце!  Laughing Като разбра,че си тръгваме,Боян скочи от стола и ревна срещу втрещения доктор "Омръзна ми от тебееее! Мразя тееее! Ще те пребияяяя! Ще взема пистолета на дядо ти Симо и ще видиш тиииии!"   smile3512
Излязохме с него набързо,извинявайки се на човека,ама да му е за урок.. Laughing Да се държи уважително и с малките човеци,че и те душа носят.Иначе Боян му се наложи цял следобяд да разговаря по въпроса,пък дано е имало смисъл...

# 696
Добрутро!
Няма ли кафе днес? Къде е Ками? Вози се с новата кола нейде пък ние тук гладни да мрем! Crossing Arms
Толо аз снощи си легнах веднага след "чао-то" ама не си затварям никога темата  Naughty  Party
Ламтурник и като пионерчетата винаги готов. Заглавията са страхотни! Сложих ги на първа страница и нищо не ос...х да не повярва човек  bowuu
Ето ви една снимка от моя молец само дето като ме видя с апарата веднага изплю крайчеца на конеца и ме погледна лошо Wink

# 697
Ох Толоооо   Joy Joy много са честолюбиви наистина децата на тая възраст  Laughing

Фокси, този път ще изпратя и аз  bowuu че все не се класирам да изфъцам Руси при звездите.

Виж с'я МамаЗ, аз предлагам по-богат избор от теб, все пак имам двама  Mr. Green Laughing

Гея, жива ли си? Кога си идва мъжът ти?

Руси милия се дави в много сополи, поддържа лека Т, тамън позакрепих баткото и себе си. Присъединявам се към групата на зомбитата  Tired опитвам се да бъда оптимист и да не драматизирам, ама не ми се получава много  Rolling Eyes Днес и аз за сребърна вода ще ходя, дано помогне.

Мечи  Hug мутилиумът помогна на Дарко на времето. За останалото, моля се да са неоснователни тревогите ти  Praynig

Отивам да чета комбайнерската лирика на Ламтурничката, да се заредя малко с оптимизъм  Simple Smile

# 698
Добро утро,чао че отиваме на консултация ще докладвам после Hug
Фокси да разбирам ли че само лицето от снимката ще ползваш?Ако е така да спра да се блъскам с кой тоалет да то пратя Мая Blush

# 699
  • в сърцето на един мъж...
Ламтурник, аз понеже съм идиот и перде понякога, днес реших, че не мога да мъча децата си и вече и двамата са на антибиотик. В крайна сметка не мога да чакам на никой да му дойде муза да ги лекува. Питах баща ми и той каза - давай. Разчитам на него, все пак е лекар. Те се измъчиха и двамата.
В къщи е полеви лагер вече Cry От нощес и аз съм зле. Мила държи 38 и не пада под нея. Така че майната им на всички Crossing Arms
Гал, мърдам все още, поне поспах малко повече тая нощ, въпреки Алекс Laughing Три пъти идва да спи при мен Joy Мъж ми се прибира уж днес следобед, ама вчера ми заяви, че и той е болен, та вероятно ще гледам трето бебе като си дойде...

# 700
Добро утро
Времето днес е страхотно и отлитаме навън ,че имам да изразходвам калориите от 2 чинии спагети.Доста обиколкии ще направя на квартала  Crazy

# 701
Дано бързо оздравяват болните бебчета и мами.Май и ние сме в този отбор с болни гърла,но да се надяваме,че и при нас може да е от сухия въздух.Отопляваме се с маслен радиатор и от снощи уж овлажнявам въздуха да видим дали ще има ефект.
Толо,разсмях се от Боянчо JoyГолям сладур е!
Да се похваля,че и ние от 2-3 дни щъкаме с проходилка.Мислих да не го слагам,но докато ме нямаше в събота майка ми го е сложила на проходилката на моята племеница.Сега успявам да намеря 15-20 свободни минути.По този повод по колко време държите бебчовците ви на нея?
Преди малко прочетох едно стихотворение и много се разчувствах newsm45
Днес ще си гушкам детенцето цял ден.И без това само протяга ръчички постоянно и ми казва "мамамаа".Чудя се дали не е осъзанто вече,защото постоянно гледа към мен като употребява тази думичка.Една вечер беше събуден и от леглото ме викаше,а обикновено плаче,за да го взема. Shocked

Заета мама

Ръцете ми заети бяха през деня.
Не можех да играя или да ти почета;
Когато молеше и канеше ме ти,
за теб минутка аз не отделих.

Днес кърпих дрехите и сготвих,после прах,
ти дотърча с рисунка и със весел смях
и каза:"Мамо,виж каква шега!"
Аз рекох:"Синко,чакай малко,не сега".

Внимавам хубаво да те завивам,
молитвата като си кажеш и излизам,
на пръсти отивам лампата да загася -
а трябвало е още миг да постоя.

Животът кратък е,годините летят и изведнъж -
момченцето пораснало е и е вече мъж.
Не е край теб с молбите си безкрайни
и не споделя скъпоценните си тайни.

Албумите с картинки са прибрани,
игрите до една са изиграни.
Молитвата вечерна,целувка за нощта -
това са вече минали неща.

Ръцете ми,заети постоянно,
сега притихнали стоят.
Тъй бавен,муден,празен е денят.
Да можех да се върна и да сторя
онези нещица,които искаше ми ти с:"Мамо,моля!"

# 702
Здравейте, момичета.
Честита месечинка на празнуващите.
Всички болнички бебчета да оздравяват бързичко.
Всички заглавия са Супер.
На мен ми е много мъчно, че сестра ми утре си заминава, дано не я видя пак след 4 год., но с мъжо решихме, че ако успеем да съберем парички за билети др.година ще й отидем на гости, но в тази криза е много съмнително.
Малката шушулка от 1 сед.се научи да се изправя в кошарата и направо ме подлудява, защото понякога се изпуска и пада назад и почва рев, сега съм я барикадирала с възглавници и съм я оставила.
Направо изкукуригвам в къщи, а хич не смея да я водя по моловете, че с тия вируси.
оставям ви, че се размрънка вече.
Хубав ден.

# 703
Момичета,черпя Winkняма да имам гости поне за сега

След не знам какъв скандал и кой пореден решили че остават там newsm78да видим.Отивам да чета назад.

# 704
Кони,БЛАГОДАРЯ  за стихотворението...направо ми се дорева...май припознах и себе си в него... Cry

Общи условия

Активация на акаунт