температура в стаята на бебето; отопляване

• 13 852
  • 140
  •   1
Отговори
# 30
В спалнята сме с радиатор а в хола на дърва.

# 31
От както се е родил малкия се отопляваме с климатици. През лятото в големите горещини също сме ги ползвали. Важното е да се почистват редовно филтрите, както и да се настроят така, че да не духат съм бебето.

# 32
отопляваме се с радиатори,но апартамента като цяло е много топъл Peace

# 33
Отопляваме се с климатик, а в спалнята - с подово. Не смятам, че климатика е вреден.

# 34
  • София
Аз също съм в период на размисъл какво отопление да избера за спалнята, където спи бебето. В началото бях за климатик, но прочетох, че има опасност в него да се завъдят плесен и гъбички и за това самият климатик трябва да поддържа функция за вътрешно изсушаване. Освен това помещението както и филтрите на уреда трябва да се почистват много редовно. Другото, което не ми харесва е, че адски изсушават въздуха и трябва да се внимава къде се поставят заради това постоянно духане. В крайна сметка вероятно ще предпочета конвекторните панели.

# 35
  • София
В спалнята се отоплявахме с маслен радиатор.

# 36
В стаята където спим с бебо се отопляваме с климатик.В другите са със стенни панели с пясък.От климатика съм по доволна

# 37
  • Sofia
Имаме и климатици и подово отопление, но в деня, в който разбрах, че съм бременна с първото, купихме конвекторни радиатори и зимата се отопляваме с тях  Peace

# 38
Ние сме с климатици и в спалнята и в хола. Не мисля, че има проблем за бебето  ако се сложи на най-слабо духане и въздушната струя не насочена пряко към него. По цял свят се топлят с климатици и отглеждат деца. Колкото до влагата, и сега сутрин са ми запотени прозорците на спалнята като е студено навън - от дишането ни се образува достатъчно влага.
За мен плюса е постоянната температура в помещенията.

# 39
Отоплявам целия апартамент с климатици 

# 40
Стаята на дъщеря ми отопляваме с маслен радиатор.
А в хола,където стои през деня-с климатик Peace
Същата работа. Но подчертавам, че аз мразя климатици, обаче мъжът ми надделя за дневната.

# 41
Отопляваме се с климатик. Зимно бебе се роди и от първия си ден сме били с климатик, не съм видяла нищо вредно в климатика, а и не се е разболявала. И тази зима си продължаваме така  Peace

# 42
i az o4akvam beb4o v na4 na fevruari i sum izpravena pred problema s otoplenieto radiator???

# 43
Във всекидневната се отопляваме с климатик .Стаите , в които спят децата отопляваме с маслени радиатори.

# 44
Във всички стаи сме с климатици. Миналата година, в спалнята, където спеше дъщеря ми пускахме маслен радиатор, но от тази година включваме климатика. Постоянно работи и овлажнител и йонизатор на въздуха, за да не се изсуши прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт