температура в стаята на бебето; отопляване

• 13 855
  • 140
  •   1
Отговори
# 15
С конвекторен радиатор.

# 16
  • BG
При много студено време,в детскат а пускам маслен радиатор,а иначе в хола с климатик.Но когато е по-меко времето е достатъчно само климатика да работи и като е отворена и детската е топло и там.

# 17
Ние се отопляваме с парно. Според мен не е проблем климатикът стига да не духа директно към леглото на бебето.

# 18
  • София
В спалнята сме на климатик а в хола на конверторен радиатор. А и на парно като го пуснат Simple Smile

# 19
Отопляваме се с парно и климатик.

# 20
  • до една звездичка
Акумулираща печка / климатик.

# 21
От както се е родила се топлим с климатик.Родена е посред зима януари месец.Климатика е поставен в хола и духа с/у вратата на спалнята / хола и спалнята са в преход/.Купихме си овлажнител за въздух за да не се изсушава.Не сме имали проблем.

# 22
  • Бургас
с конвекторна печка/радиатор отплявах стаята на сина ми,когато беше бебе,нямаше проблеми.
ако климатикът е хубав също не би трябвало да има проблем.

# 23
В хола сме с климатик,а в детската- с подово отопление и духалка.Според мен също няма проблем да се отоплява с климатик.Мисля да купя един овлажнител за въздух,само че не знам откъде.Някой да ми подскаже откъде мога да си купя такова чудо?А някой може ли да ми каже дали си заслужава,овлажнява ли въздуха наистина и каква е средната цена на която може да се намери.

# 24
  • София
Маслен радиатор  Peace

# 25
Големият го отгледахме на маслен радиатор, а малкият на климатик. Не сме имали проблеми.

# 26
  • Пловдив
отопляваме се с парно

# 27
  • София
От както се е родил сме на климатик. Но при нас е много влажно и не е проблем, че изсушава въздуха. Ако при вас е сух, винаги можете да си купите овлажнител.

# 28
Ние сме на климатик. Единственото, което ме притеснява, е дали не изсушава въздуха прекалено, затова мисля да взема овлажнител. Иначе ако климатикът е фиксиран да не духа директно срещу детето, не би трябвало да има проблем.

За изсушаването на въздуха си зависи изцяло от климатика,дали има функция за овлажняване или не.Ако ли не ,както са споменали купуваш овлажнител.Сигурна ти е работата- не пипаш нищо а температурата постоянна.

# 29
Климатик не бих ползвала и за големи хора, струва ми се неособено удачно. Всъщност този климатик вее отнякъде нали? Това дали е приятно да ти вее топло или студено целогодишно? newsm78 А къде го поставяте този климатик?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт