температура в стаята на бебето; отопляване

• 13 857
  • 140
  •   1
Отговори
здравейте интересуваме с какво да отоплявам новороденото бебче през зимата,вреден ли е климатика за него

# 1
Благодаря ти ,че отваряш тази тема,защото и аз имам същия въпрос по които има доста противоречия  newsm78

# 2
  • Mars Hotel
За новородено аз лично не бих рискувала с климатик. Може би ако бебето не е в стаята, докато работи.
Отоплявахме с конвекторна печка и парно миналата зима. Дъщеря ми беше на 4-7 месеца тогава.

# 3
Щом питаш явно не сте на парно. Според мен най-добре е с маслен радиатор. Най-сигурно и удобно. Мен са ме  отоплявали така като бебе.

# 4
Ами ние сме на климатик.Първата зима,когато се роди все още не бяхме с климатик,а и той е роден края на зимата...Но,ако по това време имахме и тогава щяхме да сме с климатик..

# 5
За новородено бих заложила на конвекторен радиатор.

# 6
  • Пловдив
Моята дъщеря е родена декември месец и първия си ден е на климатик.

# 7
  • София
Ние сме на климатик. Единственото, което ме притеснява, е дали не изсушава въздуха прекалено, затова мисля да взема овлажнител. Иначе ако климатикът е фиксиран да не духа директно срещу детето, не би трябвало да има проблем.

# 8
в стаята където спи е с конвекторен радиатор, а по принцип в хола сме с духалка Peace

# 9
Живеем в къща и сме с парно.

# 10
Ние сме с климатик.Лятото беше ад,хубаво че е климатика.Тези дни го пусках да отоплява стаята.Не съм много привърженичка на парното,въпреки че в останалите стаи сме с парно.

# 11
Стаята на дъщеря ми отопляваме с маслен радиатор.

# 12
отоплявамесе с климатик

# 13
С маслен радиатор се отопляваме в спалнята.

# 14
Стаята на дъщеря ми отопляваме с маслен радиатор.
А в хола,където стои през деня-с климатик Peace

Общи условия

Активация на акаунт