температура в стаята на бебето; отопляване

• 13 930
  • 140
  •   1
Отговори
# 45
Tazi godina niama da imame parno i az se 4ydia kakvo da kypia,no ako niakoi moje da mi kaje za6to da ne e dobre otopliavaneto s klimatik?

# 46
  • в Надежда-та
Когато се роди се отоплямахме с парно и духалка.
Тази година вече почнахме да пускаме климатика.

# 47
  • Някъде по Дунава
Ние сме с локално парно.Не съм особен привърженик на климатика,но е доста по чисто и лесно от парното.

# 48
И ние в момента си изясняваме тактиката за отопление през зимата. Още не пускаме на шест всичко, но и това ще стане... В хола имаме климатик, но решихме да не го ползваме за сега, а на негово място си купихме енергоспестяваща печка и когато сме там, работи непрекъснато. В спалнята ни (където и Рада си спи в кошчето) сме с маслен радиатор, който последните дни вече пускахме за през нощта. В банята имаме малка печка с реотани, от тези, окачени на стените - нея пускаме за малко, буквално за пет минути, преди да къпем детето. В нейната стая (в която все още рядо спи, обикновено следобед, за да свиква с "голямото" легло) има воден радиатор, който по-натам ще сменим с още една енергоспестяваща печка.

# 49
Отоплявахме с климатик,лятото охлаждахме с климатик.Няма проблем.

# 50
Ние сме с парно, но ако имате климатик не мисля, че ще има проблем.

# 51
Не е добре климатика да е на повече от 20 градуса ще го изнежите Simple SmileИмам предвид за през нощта.Трябва и струята да не е насочена към него,независимо,че духа топло.

# 52
Ние сме на парно,но преди да го пуснат с духалка и стоплям стаята като се къпем. Peace

# 53
Не е добре климатика да е на повече от 20 градуса ще го изнежите Simple SmileИмам предвид за през нощта.Трябва и струята да не е насочена към него,независимо,че духа топло.

И аз така знам.И днес имахме спор с майка ми на тази тема.Тя твърди,че кифличките са много малки още и трябва да спят при т.от 25 градуса. ShockedВ момента съм болна и спя в отделна стая,а тя е при малките,но след ден-два ще оздравея и мисля да взема нещата в свои ръце,т.е. ще се спи при т.максимум  20 градуса Naughty

# 54
Определено не харесвам климатика и аз не бих гледала бебето в стая, която се отоплява с климатик. Може от време на време да стои там, но не бих го оставяла да спи там. А и струята изобщо не трябва да бъде насочена към него, което в по-малки помещения е почти невъзможно да се избегне.
Предпочитам масления радиатор (в случая такъв отоплителен уред имаме) пред климатика. Дори и сега, когато вече е сравнително голям, не го оставям да спи в стаята с климатика.
Като Т поддържахме около 22 градуса, а когато го къпех, гледах да стигне 24 поне.

# 55
 И ние сме на парно. Имаме и климатик, но го ползваме само лятото за охлаждане.
Ако пускаш климатик, гледай да не духа директно срещу детето.

# 56
  • Mediterraneo
Климатик не бих ползвала и за големи хора, струва ми се неособено удачно. Всъщност този климатик вее отнякъде нали? Това дали е приятно да ти вее топло или студено целогодишно? newsm78 А къде го поставяте този климатик?  Rolling Eyes

Е как целогодишно. Нали се спира и пуска това нещо, според нуждите  Tired Нашият климатик е поставен на стена, далеч от леглата. Винаги можеш да наместиш накъде да духа.

За оважняването на въздуха ползвам сушилник с дрехи, поставен под климатика  Simple Smile

# 57
  • Burgas, Bulgaria
от както е роден е на климатик и до сега никога не сме имали проблеми заради това-нашия педиатър също смята ,4е не е проблем .....стига да не държиш 30 градуса в стаята  Crazy

# 58
Ние сме с камина и е супер,имаме и климатик,но го ползваме само през лятото,но ако не духа в бебето няма да имаш проблеми.

# 59
  • София, център
Ще получиш най-различни отговори. В крайна сметка ще се отопяваш, с това което имаш.

Общи условия

Активация на акаунт