Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 24 204
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Джоли, ти приготвяш ли я тази сребърна вода или?

Данибон, супер новина! Ще се радвам, ако споделяш с нас как си!

Гнид, Императрицата е голяма сладурана и е оформила пухкави бузки. Не яде, казваш?! hahaha

# 136
Ооо, сватя, тамън се чудех дали ще се сетиш да върнеш комплиментите  hahaha
За яденето си е магаре, сега съм й направила сандвичи, ще видим дали ще им се мръщи.

На всички бебеискащи пожелавам да им се осъществят мечтите  Hug И много им се възхищавам  Simple Smile На мен една Императрица, ми е достатъчна да ме управлява  Laughing

# 137
Ах, Гнид, колко бях убедена, че Пепи ще ми е единственото дете и повече ни с бремнеене ще се занимавам, ни с раждане. А я ме виж сега - мислите за трето ги избутвам назад hahaha

Анна нощес 1 час пак ни държа будни - реве истерично и крещи МАМА, като отидох да я видя, протегна ръце и я взех, какво да я правя. После целувки, милувки, един час откарахме и накрая я преместих в нейното легло и там заспа. Още спи, аз обаче трябваше да ставам заради Пепи и сега ако легна знам, че ще се събуди. Ако не легна ще спи още дълго Tired

# 138
  • София
Гнидка, и аз вчера май пропуснах да отбележа колко е пораснала малката и колко е сладичка  Heart Eyes

Сега като е студено ние с децата спим в спалнята, а таткото в хола и вчера и двете се успиваха заедно в една стая в резултат на което Билянка заспа първа, а Дея доста след нея. Мислех, че днес ще поспи повече, но си стана както обикновено, а аз като една пъргава домакиня вече съм сложила гозбата да къкри, като доста от нещата по готвенето направих още Дея докато спеше, но и след като стана ми "позволи" да направя някои довършителни работи, за което съм й благодара  Simple Smile

От днес уж казват, че ще е хубаво времето - дано да е така, че искам да извеждам Дея, че нещо последните дни, макар и да не беше толкова студено, нещо не можехме да се организираме правилно и не съм я извеждала отдавна Confused

Дуци, ботушки гледах в Джиоксовете има доста модели - аз от там може би ще им купя, защото съм доволна  Peace Но аз съм се подготвила, че ще струват около стотина лева, като знам, че маратонките на Билянка бяха 89.

# 139
Данибон, лека и безпроблемна бременност ти желая!
Сакси, Катче  Hug успех! Дано и вие да ни зарадвате скоро с такива хубави новини!

Мишо е с подсечено д... Идва ми да се гръмна. За година и 3 месеца не ми се подсече, сега се провалих тотално  Confused Просто той като си свърши голямата работа в памперса и се усеща от 3 км  Sick , а вчера дори не разбрах кога е сътворил нещото, но вечерта беше необичайно кисел, хленчеше постоянно. С майка ми решихме, че пак е настинал и се ядосвахме задето го извеждахме през деня. Като тръгнах да го събличам за банята, причината лъсна, толкова зачервен беше милия, че чак на мен ми се дорева. Не даваше дори с водичка да го измия, такива писъци бяха. Добре, че имам едно кремче Бочко, оказа се дори, че е против подсичане(досега не бях обръщала внимание), намазах го и се успокои. Сега не е толкова червен, но днес няма да слагам памперс  Crossing Arms И без друго никак не ги обичам тези приспособления. То, не че ги ползвам особено много, де – само през нощта и като излизаме.

# 140
Дани,много се радвам за вас  Hug
На всички бебеискащи пожелавам успех и скоро да се похвалят  preggo
на всички снимките ми харесаха   Party

# 141
A забелязахте ли, че Ива скоро ще роди  Whistling  Heart Eyes
Започнах да се дърпам, страх ме е  Laughing
Дани, много се радвам за вас! Пожелавам едно малко здраво, сладко и послушно теленце  Hug

# 142
  • София
Ива, ние сме с теб  Hug Пожелавам ти леко, безпроблемно и бързо раждане ! Ти нормално ли ще раждаш и какво бяха казали за бебчето - момченце ли е.

И аз пожелавам рожбичка на всеки който я желае !   Hug

Ох, има ли някой който още не е правил прощапулник  newsm78

# 143
Благодаря  Hug
Искам да е нормално раждането. Очакваме братче, но и сестричка да е, много хубаво. Нямам предпочитания за пола.  Simple Smile

Ние още не сме направили прощъпулника  Whistling

# 144
  • София
Пък ние още се мотаме с кръщенето. Планирахме го за октомври, но с тези болести, няма да е сега Confused

# 145
Дани честито. stork-girlЛеко бременеене и от мен.Хаиде на бебетата  EFP,да не съм от единствените луди с три беббока и мечти за още едно.

Нека всички бебеискащи да успеят.Стискам палци.

Криско снощи се изгори на печката.За две минути го оставих  при тате и батковците и то горкото паднало от мотора и си облегнало ръчичката на печката.Добре че имах гел за изгорено.

Сребърната вода се купува от магазините за здравословни храни.Но аз давам само на Лъчко ,за бебето не съм сигурна.

# 146
Честито на Дани-да е лека и безпроблемна бременността  Hug
Ива-ще стискам палци да мине възможно най- леко Praynig
На болничките бързо оздравяване
Дени Hug

Желая от сърце успех  на всички искащи бебчета Heart Eyes

Бора продължава да не спи през нощта.Снощи баща му спа при него и сутринта беше разбит.Той броял колко пъти се е събудил-11.
Ами то всяка нощ е така-аз просто отдавна не броя.Не че снощи спах де-2 пъти ставах и аз и после колко пъти го чух и се опитвах да спа уж ooooh!

# 147
  • София
Ива, дано всичко мине леко и ти остане само приятен спомен от раждането. Братче или сестриче, желая ви да е здраво и пухкаво!  Hug

Джоли, честит първи неусетен зъб! Дано и следващите са такива.  Praynig

Благодаря ви, хора, вчера нещо ми беше докривяло, днес ми е добре.

# 148
Данибон, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая!

Ива, успех! Дано всичко мине гладко и бързо и да гушкаш здрво бебче скоро!

# 149
Тая сутрин няма температура. Дано все така. по-късно повече, ч„е ме чака планина от дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт