Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 24 079
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Кали, Селави, как са нещата при вас  Hug време ли нямате или проблеми има?

Катето за един след обяд, откакто се е прибрала, успя да свърши списък с геройства: подреди си играчките, коша за пране, шкафчето за обувки; падна Нарочно от столчето си няколко пъти, стисна си пръстчето с капака на пералнята, изхвърли си банана в кошчето за боклук и още и още  Crazy

# 62

Ра, изумена съм от тези роднини. Все едно за филм слушам, а не за истински хора. Peace

Ми те и филмите са направени по действителни истории, лошото е, ако ти е на главата, както в случая ooooh!

# 63
Готвих "чана аур симла мирч"  Mr. Green С нахут е. Мноооого вкусно и лесно.
Ако е лесно колкото името си, май няма да те питам за рецептата Joy

# 64
Айде и аз в отбора на болните. Пропадна ни излизането тази вечер  Confused

Бобо е добре, благодаря на всички, които ме подкрепяха  Hug

Аз няма да казвам, какво съм творила в кухнята днес, че не е хубаво да се спами темата  Naughty Mr. Green Peace

# 65
Дуци, честита годишнина! Тортата изглежда супер, недей да скромничиш!
Купих днес от Mall Plovdiv на Никола ботуши от К&K. За 35 лв. Доволна съм, стават и за дъжд (така няма да купувам гумени), и за сняг. Вътре са с овча вълна.
Джоли, казвай как се готви тази манджа, че ми стана интересно. Радвам се за този вариант със съседката, дето може да гледа Ния  Grinning

Лора е много хубава с тутуто! Дони, и вие сте много готини!

# 66
Ние пак сме сополиви-засега само бистри сополки, но до утре сигурно ще станат жълти  Twisted Evil
Видях че единия кучешки се е показал, дано поне при тези се разминем по леко, че при долните кучешки вдигна 40,5 градуса температура  Tired
Честито на Дуци !!! Много любов и разбирателство и занапред   bouquet
Гледах страхотни снимки, на Боян , и Яна , Лора , пък е невероятна с тутуто/скоро ще се включим и ние в албума  Mr. Green /
Белинда , няма ли начин да си пуснеш платен отпуск  Rolling Eyes

# 67
Дуци, честита годишнина   bouquet
 забравих преди малко

# 68
  • София
Като за манджи ще си говорим, аз пък правих мусака, шопска салата и козунак с локум smile3534

Джоли, давай интересната рецепта. Варианта с бабата-съседка е супер, блазе ти, и аз си мечтая за нещо такова, но около нас само младежи Laughing

Дочкова, има, ама ще е на едни други пари и въобщеее...имах една идея, която съдбата всячески се старае да осуети #Cussing out Ама квото-такова, сега Rolling Eyes

Дуци, произведението ти е трепач! Браво! Айде сега бегай от компа, а аз повеждам залагания какво точно ще правите newsm53 Joy

# 69
Гнидка, болна съм и едва гледам, а днес нямаше кой да гледа малката и тотално се разбих. Сега се стягам утре за работа и така...

Дуци, честита годишнина, много любов и разбирателство ви пожелавам.

Джоли, радвам се, че сте намери гледачка.

# 70

Дуци, произведението ти е трепач! Браво! Айде сега бегай от компа, а аз повеждам залагания какво точно ще правите newsm53 Joy

Ама те сами ли са? Wink

# 71
Белинда, кат те гледам , май нямаш работа щом ще правиш залагания  Laughing та да те питам...ти нали месиш, правиш сладки, козунаци и т.н ... така ли беше у вас и когато Ники е бил на възрастта на мойто и твойто малкото. Питам, защото у нас винаги има нещо сладко /домашно приготвено - естествено!/ и вчера се наложи с мъж ми да залягаме под масата с едно шоколадово аморе, то е ясно, че от него няма да му дам, но примерно сладкиши, сладки, козунаци и т.н много обича. По принцип следя пълнозърнести и рафинирани да са 50:50. При вас как е? На прав път ли съм като му давам по мъничко, все пак не са боклуци  Rolling Eyes

# 72
  • Варна
Здравейте мацки.
И при нас големи ревове падат с тези пусти кучешки зъби. Аман вече. Не знам кога ще спим в тази къща.

Гледам много болнички пак... Белинда, абе я си гледай децата и зарежи тази работа. Има време да работиш.
Дени, много се измъчихте с тези пусти болести. Дано бързо се отърве Сами този път Hug

Дуци, четсита годишнина! Още много години щастливи заедно.

Офф и ние с моя мъж сме заедно от гимназията, вече ме е срам да броя от колко години вече. Embarassed Ама поне не съм се минала само аз. Joy

# 73
  • София
Ами Шада, няма да си кривя душата, с Ники бях ужасен цербер Laughing Той до 2 години, т.е. докато не тръгна на ясла захар не беше опитвал Blush Ама под никаква форма, кекс-мекс, курабийки...забрави Naughty Много бях стриктна. Сега, разбира се, съвсем друга е работата. Бобо е ял и кекс, и козунак, и крем карамел, въобщеее - доста по-либерте съм, не че е за добро, просто не ми е възможно да дам на едното дете, а на другото да не дам. Затова и на Ники му е забранено да яде пред Бобо неща, които за него не стават - шоколад, ядки и т.н. Просто с две деца, ако не искаш едното да яде, не бива въобще вкъщи да се внасят такива неща, иначе ти ще се скриеш в спалнята с бонбоните, но на 5-годишно няма как да му вденеш в мозъка, че трябва да се крие. Затова въобще не яде. Евентуално вечер, след като Бобо си легне - може.
Та, не знам на прав път ли си, ама и аз съм на същия Laughing

Дени, надали са сами, ама те и децата все някога си лягат, нал'тъй? И Асан е 'ора Crossing Arms

Крис, много сме бе, чак съм изненадана Simple Smile

# 74
Белинда , тенк ю   Hug

Общи условия

Активация на акаунт