Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 24 095
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
я дайде идеи за утре, че яна непрекъснато иска забавления  Crazy

# 76
Чакам Пепи да заспи, че да си легна и аз Whistling
Леле, как обичам козунак с локум, онзи ден го правих с течен шоколад, но ти сега ме изкушаваш. Първо е ред на лимоновия сладкиш на Дони.

Моят син иска да е костюмиран за Хелоуин, нещо страшно трябва да е Rolling Eyes И бонбони искал да събира newsm78

А, Села ви, оправяй се Naughty Аз пък не съм разбрала, че работиш вече.

Не мога да си представя как 2 години не сте давали захар, то в кашите има захар. И в други храни вероятно, но вече спя и не се сещам.

# 77
Дуци, честита годишнина, още много години да се обичате и уважавате и да изпитвате тръпката на прясно влюбени   loveuuu
Тортата изглежда страхотна   chef

Лора и Боян са много сладки  Heart Eyes

Дени, дано бързо му минава на Сами, горкото детенце се измъчи, а и ти покрай него  Confused И всички други болни утре да се похвалят, че са по-добре  Hug

Ра
, и аз се изумих с тия твойте роднини  Crazy

Джули, забравих да ти пожелая успех в избора на кола  Hug

Джоли, много хубаво, че се е съгласила жената, поне да не ви се налага да отсъствате, ако недай си боже пак се разболява Ния (дано не се налага често де  Praynig)

Аз до скоро също бях много стриктна по отношение на храната, но сега от време на време си позволявам да й давам по малко да си опита от нашите неща със сол/захар, че тя така ни гледа в устата, че сякаш гладна я държим  ooooh! Пък не можем все да се крием  Crossing Arms.

# 78
аз повеждам залагания какво точно ще правите newsm53 Joy
Ще се обърнат с гръб един към друг и всеки ще си цъка на компа  Mr. Green

Всички болни да оздравяват  Hug
Белинда,дано все пак нещата се подредят както ще е най-добре за теб!За храните аз сега съм по-стисната.Катето още на около два месеца беше захранена с туршия и леща,ако не ме лъже паметта.Това разбира се е инициатива на свеки  Twisted Evil

# 79
нещо като запис  Mr. Green

Дуци
честито още 10х10 да празнувате, много добре изглежда тортата, но онези чашки направо ме омаяха   chef

страхотни снимки на ИУлчета видях  Hug

# 80
Аз както нямам по-голямо дете и пак ми е трудно да се удържам да не ям пред Лили Blush Но определено е опитвала доста неща, които бих предпочела да не яде.

Бухти, как мислиш така както са по-обемисти тутутата, по-добре ли е да са 1 цват или да са в комбинация от няколко  newsm78
Аз лично си падам по шаренкото, но е въпрос на лични предпочитания.
По-голямата част от тутутата, които съм правила, са тук - http://picasaweb.google.bg/Buhtichka/Tutus#
Имам снимки и на цветовете, разпращам, на който желае.

Пропуснах, на Дуци тортата е страхотна Grinning

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 09:26 от Бухтичка

# 81
Дуци, честита годишнина! Още дълги години да се обичате със страстта на десетокласници Hug Simple Smile

Яна, Боян и Лора са сладурчета Heart Eyes, много ми харесаха всички снимки Peace

Дени, Ра, Белинда, бързо оздравяване на дечицата Hug

Радвам се, че Ния и Бобо са вече добре Hug.

Аз също се записвам в редиците на болните. Явно лепнах гадния вирус, носът ми е запушен, гласът ми изчезна, мори ме някаква суха кашлица и ме болят костите Tired. Като изключим това, си изкарахме добре на село. Децата вчера цял ден играха навън, а днес валя и си седяхме на топло до печката и гледаха Ну погоди Simple Smile. Само се моля да не ги заразя Confused.

Дуцка, би ли пуснала рецептата на козунака с течен шоколад Praynig. Аз, като един виден фен на шоколада, не мога да подмина с безразличие такова нещо Joy

# 82
Дуци, Момо също е фен на Халоуин. На едната снимка аз съм му рисувала набързо костюм, а на другите е от леля му от филма "Писък" Mr. Green
http://denica70.snimka.bg/family/momo.405425.15502223
парола 0000

# 83
Дени, много е готин Момо Joy. Алекс има същата маска (като черната), но я изпокъсаха с брат си. Ще трябва да видя дали ще мога да я "реставрирам" hahaha

# 84
Здравейте!И аз като Астарта в отбора на болните.От снощи гърлото ми дразни,накашлям,хремава съм,ама не много.. и туй при условие,че почти никъде не ходя.Дано и децата да не ги повтори,че тъкмо оздравяха.Ама какво се чудя,че не ми е добре.Два дена моят мъж мърмори в къщи,че бил отпаднал,гърло го боляло и аз го лекувах с чайове и хапчета за гърло.Явно от него съм прихванала,макар че той твърди,че е настинал,а не вирус.
За любителите на карнавални атрибути за Хелуин,има такива в Кауфланд.

# 85
Добро утро и от нас.
Костюмите са много хитови.Големия иска тематично парти за рожденния ден и незнам как ще се оправя като от белите на бебко не ми остава никакво време.
Болничките бързо,бързо да оздравяват.
С големия се върнах на работа и цял живот ще съжалявам защото заради едните пари пропуснах  едни от най важните мигове на така дълго чаканото си бебе.
Днес с Криско играхме на звуци.Аз показвам картинката ,той се опитва да пресъздаде какъв звук издава животинчето от нея.Също обича игрите с играчките на батковците.През деня те са само за него и е много щастлив.
Днес раглеждаше от къде пуска пералнята вода и както гледаще пльокна една кола  вътре,добре че се закачи и я извадих без жертви.
Захар наистина има и в кашите,и пюретата,дори в соковете.Освен това кисели,кремчета,грис и др.също са със захар.Чай освен със захар не може.Винаги съм спазвала в каквото и да предложа правилото на 5%.А иначе бебко освен кухнята яде и попарка със сирене и два пъти мляко.До миналата седмица АМ сега кисело с малко захар +АМ.

# 86
Станахме по-болни, вместо да се оправяме. Тая сутрин при вдигането от леглото я усетих, че пари и без да съм сигурна, че съм държала достатъчно добре термометъра, го докара до 38,6. Обадих се на педиатърката, почваме цефалоспоринов антибиотик, май панцеф беше. Имах го вкъщи, купуван и неотварян, та поне няма да излизам сега за това. Иначе не съм фен на цефалоспорините, ама това дал Господ, това ще пием. то не може 2 седм. да се влачат зелени сополи и накрая да не се докара до там работата. Чаках-чаках да мине, по едно време хранех големи надежди, още повече, че ларингита попремина. Или слезе надолу, към дробовете, или отиде към ушите. И в двата случая няма какво повече да чакам.   Пръв антибиотик в живота на 1г и 3 мес., , а зимата едва почва...

# 87
Оф, Ра Praynig да се оправяте. Аз чакам още, снощи пак беше ад, караме на антипиретици на 4 часа, тази сутрин е по-добре, зъбът е още пробил, чудя се какво да правя Thinking

# 88
  • София
Ооо, Ра, Бобо първия го вкара на 6 месеца с бронхиолита, вашето направо е добре Confused

Дуци, ми не съм купувала готови каши и въобще никакви готови храни, така че нямаше откъде да опита, освен от това, което аз му правех, а аз подслаждах само с плодове, мед и ааааа, сега се сетих, че след годинка и нещо съм си позволявала мноооого рядко кафява захар. Файдата от цялата работа е, че има доста хубави и здрави зъбки/ чч/, иначе вкус не успях да формирам никакъв - в момента, в който опита класическите боклуци кроасанче с течен шоколад, киндерче, бля, бля, здравословното хранене стана мисия ако не не възможна, то поне доста трудна. В кръвта му е заложено да е шоколадоуморител, няма на кой да се метне да яде само фурми и ябълки Simple Smile

Та тъй.

Някой да си е купувал обувки от он лайн магазина на Брайт? Инфо? Харесах си няколко модела, но не мога да преценя качеството по картинка и най-вече ме интересува дали ще ги вземат обратно, ако след премерването установя, че не ми пазват на копитцето Thinking Мисля, че са задължени да ги приемат, но да видим каква е практиката.

# 89
Ние пък вкъщи сме здрави, най-накрая... но пък аз съм в цикъл и се дразня от нищото. Не знам с кой да започна масовото изтребване - с Антон или майка ми? Close

Общи условия

Активация на акаунт