Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 24 188
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, ние бяхме в Мелник - с две думи алкохолен туризъм 
http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=30298401&id=1511126265
някои пият от радост, някои от мъка, ние от сутринта  hahaha
много дегустации, изби, механи, природа-страхотна, а за жените - сладка от каквото се сетите - смокини, боровинки, тиква, моркови, маслини  Crazy
жалко че бях на АБ и не можах да се насвяткам подобаващо, следващия път  Laughing
Мати е по-добре, много ни липсваше през цялото време, но е слушкал много  Heart Eyes
отивам сега да чета

# 91
  • София
Мая, много хубави снимки от Мелник  Hug

Момо е наистина страшен с черния костюм и маската  Crazy

Доне, излез навън да се освестиш от студа и ще ти мине гневното  Peace

Ра, оздравявайте  Praynig

# 92
Ра, Дени, пращаме ви здраве  Flowers Four Leaf Clover  Praynig

Аз имам голяма хвалба: Катето ми хареса манджата и хапна малко, ама с кеф  Grinning Даже сама си боцкаше с виличката и на няколко пъти си уцели устата  Party

Да ви разведря малко с нейните изпълнения  Laughing

Така се стои на стол
А така се седи
Вече се чуди дали да не скочи

# 93
  • София
 JoyИмператрицата е голяма скица Heart Eyes
На всички болни,бързо оздравяване Praynig

# 94
Мая, голяма красота е този Мелник Crazy. Ето къде ще е следващата ни екскурзия Simple Smile

Гнид, Катето е голяма хубавица Heart Eyes. И не изглежда никак недохранена Thinking

Ра, бързо оздравяване на Ели Hug

# 95
Благодаря за пожеланията, дано.
От панадола свали Т, изпоти се като за световно. Седеше горкото като препарирано, нито му се пипа нещо, нито иска да ходи. Като го взема на ръце, приклюмва, но ако я оставя не заспива.. Дето не ще да яде, ясно, ами и вода не иска повече от 2-3 глътки.
След малко с батето ще ходим на уролог, пък те ще се гледат тука с баба си. То като става нещо, никога не става само, все е на групи.
Снимките от Мелник не ми се отварят, че нямам регистрация.

# 96
Дуци, честита ви годишнина!   bouquet Още 10 пъти по 10 години да сте заедно и да се обичате!
Тортата изглежда страхотно.

Бързо оздравяване на болничките!  Hug

Пак се нагледах на страхотни снимки със сладки юлчета  Heart Eyes

Михаил се е сдобил с още 2 зъбчета(не знам точно кога  Embarassed) Чак ми е неудобно, че дори не усещам кога му избиват зъбите, при положение, че някои дечица така се измъчват.

С храната и аз бях много стриктна, докато бяхме далеч от Шумен. Не ми е било проблем, защото ние с мъжа ми много рядко купуваме „вредни” храни. Откакто сме си  в Шумен, обаче имам чувството, че роднините ми са си организирали състезание „Кой ще натъпче Михаил с повече сладки неща”  ooooh! На моменти просто полудявам. Вече е захранен с вафли(няколко вида), бисквити(също различни видове), кекс, някакво нещо – тип зрънчо  Crazy Вчера искаха да му натикат в устата шоколадов бонбон  ooooh! Добре, че точно в този момент влязох в стаята и се развиках  Twisted Evil Отговориха ми, че си тормозя детето.
Миналата седмица брат ми искал да му дава месо, докато мен ме няма в стаята  Tired Добре, че майка ми този път е реагирала адекватно.

# 97
Честита годишнина на патерица на Дуци! Още мнооого десетилетия да се обичате и да се слушате и поне още толкова хубави деца да си направите  family6.
Чета уж редовно аз, ама нещо не сколасвам да пиша... И аз съм в отбора на болните, Петър изкара нещо миналата седмица, ама какво беше, кой да ти каже. Така и не отидохме на педиатър, понеже една нощ изкара с температура около 38,3, реших на следващия ден да го видя как ще е и така да ходим, не беше зле положението, следващата вечер  пък кашля цяла нощ, а на следващия ден нито следа от кашлица, после повлачи сополки няколко дни без нищо друго и след това си се оправи /чук-чук на дърво/. С фенистил, виброцил и вит.С се оправи, не особено редовно давани. Сега обаче го почна дерматитът, явно липсата на слънце и разходки си казва думата. Мен пък ме е лепнала ужасна хрема, разрани ми се носът, намазах го с "Бочко" и в резултат на това кожата ми пада на парцали  Mr. Green.
Захар и аз се бях зарекла да не давам, ама покрай детската кухня съгрешавам от време на време, избирам му някои кремчета, които не ми изглеждат много парфюмирани. Давам му и домашен кекс от време на време /правя го с по-малко захар, и то кафява/, правих и домашни бисквитки с овесени трици и грахам, но огромната част аз ги изядох, и без това Петър повече си чешеше венците с тях, толкова бяха твърди  Mr. Green. Иначе много вкусни стават. Цедих му и сок от портокал и на него му сложих съвсем малко захар, че беше станал много кисел и Петър не го искаше така. Общо взето това са ми прегрешенията със захарта. Като се има предвид обаче майка му колко сладко яде, не ми се вярва да удържим дълго положението.
Някой по-нагоре беше повдигнал въпроса за конструкторите. Петър много си пада по конструктора. Баба му му подари за РД-то, обаче го оставих нарочно у тях да има с какво да си играе и там. Като отидем на гости, първата му работа е да обиколи апартамента и да намери конструктора. Доста добре се справя, е, не строи замъци още, но пък прави ниски "коминчета", а също и успява да нареди примерно върху по-голям елемент три по-малки плътно един до друг /ама и аз едно обяснение ударих  Crazy/, което според мен си е висш пилотаж за тяхната възраст, още повече, че рядко играе с него. Иначе вкъщи има едни пластмасови кубчета с животни, обаче са супер некачествени и като подреди четири едно върху друго и се събарят, при което бързо губи интерес. Почвам да се замислям дали да не му купя и за вкъщи, но пък ме спира мисълта как ще го събирам всяка вечер из целия апартамент  Tired.
П.С. Пропуснах да го похваля, че се самозахрани с шоколад, забърса си две блокчета "Милка" с ягоди от масата  hahaha /то само толкова бяха останали, де/: http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=773566&id=1317536782

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 13:53 от dicey

# 98
Страшни снимки на всички малчугани и не само Heart Eyes
Момо с чаршафа много ми хареса, даже бих откраднала идеята, ако можех да рисувам.

Астарта, козунак, като козунак, просто една от трите части, още преди да я сплета, разбира се, я разточвам и й слагам пълнеж, какъвто ми хрумне - стафиди в ром, орехи, канела или течен шоколад с орехи(ако имам орехи, де), локум, абе каквото ти душа иска.

Белинда, поръчвала съм от Брайт, няма проблем със замяната.

Благодаря на всички за хубавите пожелания Hug
За съжаление ми е ужасно криво и не знам скоро ще ми мине ли, чичо ми е доста зле, братовчедка ми, която ми е много, много близка страда ужасно и така... Confused
Ра, някой специалист в Ракова болница можеш ли да ми препоръчаш, всички, с които сме се сблъскали до сега са много калпави там, извинявай, че то го казвам. Отписаха го човека, още когато имаше шансове някакви.

# 99
Аз все едно не съм болна. Два пъти си капнах в носа от капките на Бобо - физ.р-р с клеева тинктура и хремата, барабар с болките в гърлото - изчезнаха  Simple Smile

Болните да оздравяват  Praynig Praynig Praynig

Отново хубави снимки  Simple Smile

Гнидка, мисля, че на императрицата и е скучно  Rolling Eyes що не и наемете някой клоун  Laughing

Белинда, е сЯ що ме отчайваш така бе жена  Crossing Arms излиза, че само си мъча детето и бонус - хубави зъби  Laughing Шегувам се, дано успея да му създам здравословни навици  Peace С яденето успях да променя хран. навици на всички, обаче пустото сладко няма как да откажем. Ей днес направих мляко с ориз + 3с.л кафява захар ... е аз няма да ям от него, на нищо не ми прилича  Mr. Green

Дуци, мислете позитивно, не се предавайте на болката  Hug

# 100
  • София
Ако си последователна, ще успееш. Ако обаче вие с мъжа ти похапвате по късна доба тоблерони и гребете нутела с бисквитка направо от буркана, просто нема начин хлапето да не види в един момент и да започне и то Simple Smile

# 101
аааааааа, не, ние само домашно приготвени сладости набиваме  Crazy ама и в тях, понякога слагам щоколад  Rolling Eyes Явно ще се наложи да преосмисля стратегията  ooooh!

# 102
  • Бургас
Ра, Астарта, Дисей, бързо да оздравявате.

Катето е страхотна. Не знам майка й какво толкова се оплаква.  Wink

Мая, Мелник ми е запланувана дестинация, но не се знае кога.  Confused Снимките са страхотни.

Петър също много е пораснал.

Момо е страхотно духче.

Дуци, кураж  Hug

# 103
39,6 Sick
Дуци, те са по отделения, гръдна, коремна хирургия и всеки си гледа в областта. Оттам нататък - химиотерапия, лъчетерапия...други отделения, друг народ. Отдавна съм прекъснала отношенията с онкологията и не съм много в час. Евент. доц. Дудов в онкодиспансера? /за друг не се сещам/

# 104
Дуци, един скелет само, купих флумастери за плат и толкоз. Но имаше малко шев и кройка - дупките, с ластичета отстрани, за да застава на главата и ластици за ръцете. Но всичко е много непрофесионално направено Mr. Green

Сами сутринта беше малко по-добре, педи видя червено гърло, даде ни направо направление за УНГ, но...няма 1 месец от престоя в болницата и нямали сме право на такова. ДА, ама аз 25 лв. за частен нямам. Яде на обяд, въпреки, че вдигна температура. Ще видя как ще е нощта и ако трябва утре в болницата. да го излекуват те. Ако се подобрява защо сега да давам АБ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт