Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 24 191
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
но...няма 1 месец от престоя в болницата и нямали сме право на такова.
Shocked
Да го вземат да си го доизлекуват те Crossing Arms

Ох, сега били казали на братовчедка ми, че не е рак това на чичо ми. До сега имаше назначена химиотерапия. Абе некадърен народ, не знам друго какво да кажа. Както и да е, надявам се скоро да има развитие и да се оправи тоя човек, на 50 години е Confused

# 106
  • Бургас
Момичета, един бърз въпрос.
Имам пилешка супа с малко картофи, как трябва да я замразя? Преди застройка или с нея?

# 107
Калинка, преди застройката! Ама замръзен картоф си е кофти  Peace

Дуци, що ли ми е така позната тая история. Аман от некадърници!!!

# 108
Калинка, аз бих замразила без застройка. Ама незнам колко е хубаво да замразиш картоф

ПП. Упс, изпреварили са ме

# 109
Здравейте мами и мъници  Hug
Аз съм danibon , но без да искам си прецаках регистрацията . Не съм се появявала много време и е немислимо да изчета всичко назад  Blush , за което се извинявам .
Пожелавам на всички болни бързо да оздравяват  Heart Eyes
Влизам да ви споделя една хубава новина . Живот и здраве догодина май месец , нашето семейство ще се увеличи с още един член  Mr. Green Heart Eyes Сега съм в третия месец , а термина ми е 8-ми май . От малко повече от месец съм в къщи и си повръщам порядъчно и добре че са бабите да ми помагат със Стелиян , че иначе незнам как щях да се справям . Вече не го кърмя , отбих го когато започнах много да повръщам , защото се обезводнявах и даже бях малко на системи , но сега се чуствам по-добре .
Бебето не е планирано , стана както се казва "Божа работа" . На 18-ти август ми откриха миома и лекарите казаха , че е добре да си родя още едно детенце , ако искаме де , до 2 години и ние мислехме да започнем с опитите до няколко месеца , но малко след това се оказа , че аз съм забременяла 3-4 дни преди въпросния преглед  Mr. Green Та както казах бебчето не е планирано , но е много желано и вече много обичано  Heart Eyes Дай Боже всичко да е наред   Praynig
Стелиян е голяяяяяяяяяяма панта , не спира на едно мястои непрекъснато обикаля като избит електрон  Mr. Green Бабите не могат да го приберат в къщи , свикнал е да хайманосва с майка си  Mr. Green Има 16  зъма , остават 4 кътника и яде в промишлени количества , чак ме плаши . Сега като няма цица ,пие АМ сутрин и вечер / след вечеря / да не си помислите че не вечеря  Mr. Green Има около 15 смислени думички , но повече си говори на неговия си език и ЪЪЪЪЪЪЪ-ка .
Извинявам се още веднъж ,че влизам и започвам да ви заливам с информация за себе си , но имах желание да споделя с вас , знам че ще се радвате с мен  Heart Eyes Целувки на всички  Heart Eyes

# 110
Честито на данибон    bouquet браво на вас, желая лека бременност и едно девойче май месец!  Hug newsm32 4470
ей почна новия юлски бебевалеж, кой е следващия да си признае  Mr. Green

# 111
  • Бургас
Данибон, чудесна новина   bouquet

Що, какво му става на картофа? Бланшираните, нали и те са замразени? Пък са си вкусни после.

# 112
Аз замразявам карто и в супа и в ядене , после като размразя е малко скашкан , но моето дете не отбира много , пу да не му е уроки  Mr. Green

# 113
Ехааа,още едно майче,което чака следващата си рожбичка.  Grinning Честито,Данибон !   bouquet Дано спре по-скоро повръщането и изкараш една лека бременост,а на финала -едно малко,сладко момиченце.  4470 Естествено,че всички тук много ще се радваме и ще чакаме да споделяш с нас всички трепети и тревоги от новата бременост.  pregnant

# 114
Данибон, и аз много се радвам! Честито и лека бременност!   bouquet
Дуци, стискам палци за чичо ти, дано се оправи, млад човек е това!

# 115
Даниииииииии, честито мила   bouquet Hug

# 116
Ра, как са децата?  Rolling Eyes

Данибон, честито  Hug Безпроблемна бременност и прекрасни емоции ти желая Simple Smile

Дуци, дано се оправи чичо ти  Praynig

Благодаря за милите думи за Катето  Hug  Heart Eyes Тя наистина не е недохранена, просто аз съм мрънкало  Mr. Green понеже не яде това и колкото на мен ми се иска. Днес за втори път й се случва да заспива без вечеря. Вчера също, а спа непробудно. Ако случайно е яла стабилно, ака по няколко пъти  Crazy
Шада, права си, скучно й е. Ама постоянно трябва да й измислям игри и забавления, иначе се потрошава. Днес падна лошо няколко пъти, докато се катереше. Бръкна си в окото с една закопчалка. А докато бягаше, като се опитвах да й облека пижама, си удари челото в рамката на спалнята  ooooh! Утре очаквам да е подуто, защо й се беше отбелязала бяла черта на мястото на удареното в червената подутина.

# 117
  • София
Честито на Дани с бонбона, страхотни новини Hug
Нямам търпение и Сакси да се тества Wink

# 118
  • София
Данибон, честито за новия бонбон! По-малко повръщане и лека и щастлива бременност!
Много се радвам, че за късмет аз съм пуснала тази тема и ще имам огромното удоволствие да те запиша на първа страничка!

А забелязахте ли, че Ива скоро ще роди  Whistling  Heart Eyes

Дуци  Rolling Eyes Освен да пожелая да е благоприятна новата диагноза и да спрат така да стресират чичо ти и цялото семейство  Hug
Джоли, какво стана с Ния, днес с детегледачката как е било, сигурно сте доволни?
Тони, радвам се, че днес е минало по-добре!

# 119
Данибон, честитоооо! Пожелавам ти лека бременност и дано повръщането скоро да спре.

Рецептата за манджата със сложно име (и аз не си го спомням вече  Crazy) е следната: киснете нахута от предната вечер, вари се и се оцежда от водата. В тиган се слага зехтин, после кимион (1 ч.л), 2 ситно нарязани люти чушки, настърган пресен джинджифил, 1 ч.л. куркума, 1 ситно нарязана зелена чушка. Нещата се добавят едно след друго, а не на веднъж. Прибавя се нахута и се държи около 5 мин на тигана. Накрая се нарязва домат на ситно и се добавя.

Джулс, Ния днес беше на ясла. Така или иначе съседката не можеше тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт