На СПА-то сме супер, децата беснеят, вдигнахме малкооооо повечко шум в хотела, но си изкарваме супер. Буболечка е заспала в 12 и още спи чакаме я да се събуди и слизаме при другите на басейна.
Айде от нас толкова засега , после пак
Много се зарадвах и като прочетох колко бързо и леко е минало раждането 

Нали бях споменала, че мисля да взема един стар Сеат Толедо. Днес я и покарах, обикаляхме из София с брат ми. Много си я харесах, приятно вози, пъргава е, стабилна, двигателят е на 6, спирачките коват, много хубаво ми лепна
И идните почивни дни ще карам с опитен шофьор, да свиквам. Бях забравила много, но си припомням. Кефя се. Ето я и колата (обявата пускам, аз не съм я снимала), на външен вид също ми допадна - с голяяяяяям багажник и широка задница
Според мен си бременна 

Само дето бяхме само женска компания
Катче, поздрави и от мен. Утре с първата урина още по-плътна чертичка!
Нямахме нито един младеж,но на другата среща се надявам да се поправим.Ето и снимки http://family.webshots.com/photo/2593162930105513827tlCSoY

Погледнато отдолу, представлява една железна пръчка, на която от двете страни са гумите, но поглеждайки самите гуми отстрани винтовете изглеждат някакси фабрично завинтени, без прорез или нещо такова
Ние май го купихме сглобен.
И според мен си бременна!
Много ми стана жал така както си го написала
Дащо не пробваш някой бабешки метод за хремата? Аз знам за няколко капки лимон, че действа, а на гърдичките можеш да сложиш хартия намазана с мед като избягваш сърдечната област
Така може да го излекуваш преди да заминеш.
А коя е сладурката със червената блузка със сърцето 
А коя е сладурката със червената блузка със сърцето