Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 24 203
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
katche, стискам палци, бледа е бледа чертичка си е.

На СПА-то сме супер, децата беснеят, вдигнахме малкооооо повечко шум в хотела, но си изкарваме супер. Буболечка е заспала в 12  и още спи чакаме я да се събуди и слизаме при другите на басейна.

Айде от нас толкова засега , после пак  Hug

# 661
Катче, честито и от мен Hug! И аз споделям мнението, че бледа или не, щом я има чертичката, значи е положителен Peace. Сигурна съм, че утре сутрин ще ни зарадваш с по-наситена и ти го пожелавам от сърце Hug

Села ви, поздрави на всички ви. Радвам се, че се забавлявате Hug

# 662
  • София
Иве, честит ти син! Жив и здрав да е, много радост да ви носи и да се обичат и с каката  Hug Много се зарадвах и като прочетох колко бързо и леко е минало раждането Simple Smile

Катче, чертичката, макар и бледа, си е винаги чертичка! След няколко дена да пишеш какво става  Mr. Green Еееей, късметлийска тема е тази, какви хубави новини събра  Heart Eyes
ДеЩо, дай и термин, де, да ти картотекирам на първата страница  Grinning

Аз вчера си купих кола  Blush Нали бях споменала, че мисля да взема един стар Сеат Толедо. Днес я и покарах, обикаляхме из София с брат ми. Много си я харесах, приятно вози, пъргава е, стабилна, двигателят е на 6, спирачките коват, много хубаво ми лепна  Sunglasses И идните почивни дни ще карам с опитен шофьор, да свиквам. Бях забравила много, но си припомням. Кефя се. Ето я и колата (обявата пускам, аз не съм я снимала), на външен вид също ми допадна - с голяяяяяям багажник и широка задница  Laughing

Елика, последният ми цикъл беше на 23 септ. 2007 г. Повече от 2 години, ама хич не ми липсва. Макар че чакам в близките месеци да ми се възстанови, усещам промени в тялото си.

# 663
Джулс, да ти е честита и със здраве да си я ползваш Hug. Харесва ми Peace

# 664
  • София
Катче  Hug Много се радвам. Дано всичко е наред и както го желаете Simple Smile Втората чертичка си е втора чертчика Simple Smile Вземи друга марка тестове ако искаш.

# 665
Катчееее, честито Hug Според мен си бременна Grinning

Иве, честито за бебчо! Да ви е жив и здрав и много да ви радва и дано Ели скоро свикне Simple Smile

Джули, честито за колата Simple Smile

Днес си направихме много готина среща във Варна, но снимки нямам, Ивето направи малко Simple Smile Само дето бяхме само женска компания Laughing Видхяме и Габи на Купа, голяма сладурана, изглежда като голямо момиченце.

# 666
 HugКатче, поздрави и от мен. Утре с първата урина още по-плътна чертичка!

Джули, честита кола и безаварийно шофиране! Винаги с колан!

Откакто е влязло есенното време в сила, Сами заспива много рано предиобяд и спи до 13-14 ч. Много е неудобно така. Едва издържа до вечерта после. Освен това хремата му не спира, откашля секрети и само го дебна със слушалките. Също, усеща, че съм притеснена от заминаването, гледа ме влючено и мило и само в мен стои, прегръща ме, а аз се чудя как ще ги оставя. Confused

# 667
Както каза Бухти,днес си спретнахме супер срещичка по женски  Wink Нямахме нито един младеж,но на другата среща се надявам да се поправим.Ето и снимки http://family.webshots.com/photo/2593162930105513827tlCSoY

Катче,стискам палци  Hug

Юле,честита колица и леко и безаварийно шофиране  Hug

# 668
Катче, страшно много се радвам за теб! Нали и двете си мислехме, че ще бременеем заедно, но при мен не се получи и този месец... Но искрено се радвам за теб. Знам, че го искаше много повече и от мен... Ще стискам палци всичко да е наред от тук нататък... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Иве, радвам се и за вас. Толкова бързо раждане  Shocked СУПЕР!

Колкото до почиващите вчера Дуцини са имали малък инцидент с колата, но за щастие няма пострадали... Каза, че се забавляват, но като цяло била пълна лудницата... На почивка с деца знаете как е.

# 669
  • Sofia
Момичета, има ли някой джип Дино на Чиполино? Ето този:

Не мога да разбера как да сглобя гумите, според мен трябва да е на винтове, но в пакета има само някакви части, които не мога да разбера как ще задържат гумите #Crazy

# 670
  • София
Много са сладки варненските госпожици  Heart Eyes А коя е сладурката със червената блузка със сърцето  newsm78

# 671
  • София
НБМ, имаме абсолютно същия, но поради техническата си неграмотност, се боя, че не мога да разбера много въроса ти Simple Smile Погледнато отдолу, представлява една железна пръчка, на която от двете страни са гумите, но поглеждайки самите гуми отстрани винтовете изглеждат някакси фабрично завинтени, без прорез или нещо такова  newsm78  Ние май го купихме сглобен.

# 672
  • Добрич
Катче, честито! Hug И според мен си бременна!
Джули, честито возило, със здраве да си я караш Wink
Дени, дано по-бързо да се оправя Сами! Flowers Four Leaf Clover Много ми стана жал така както си го написала Cry  Дащо не пробваш някой бабешки метод за хремата? Аз знам за няколко капки лимон, че действа, а на гърдичките можеш да сложиш хартия намазана с мед като избягваш сърдечната област Peace Така може да го излекуваш преди да заминеш.
И Живко откакто смениха времето става по-рано и не може да издържа до следобед Mr. Green Днес заспа э 11.30 както си играеше до мене и спа до 13ч. #Cussing out

# 673
  • Варна
Много са сладки варненските госпожици  Heart Eyes А коя е сладурката със червената блузка със сърцето  newsm78

Нинче,това е моето гардже Simple Smile

# 674
Наскоро завърналата се Габи на фам солей Grinning

Общи условия

Активация на акаунт