Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 24 090
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
НБМ, имаме абсолютно същия, но поради техническата си неграмотност, се боя, че не мога да разбера много въроса ти Simple Smile Погледнато отдолу, представлява една железна пръчка, на която от двете страни са гумите, но поглеждайки самите гуми отстрани винтовете изглеждат някакси фабрично завинтени, без прорез или нещо такова  newsm78  Ние май го купихме сглобен.

Ама има ли винтове? Понеже виждам, че пръчката се пъха в едната гума, минава през колелото и през другата гума и там с какво трябва да се застопори не виждам. При мен няма винтове, а само 2 пластинки - една черна и една метална Rolling Eyes
Ако при вас има винт от едната страна, който ръчно се завинтва, значи на мен ми липсва  Confused

# 676
  • София
Благодаря на всички за пожеланията:hug:
Ако тестът се потвърди терминът ми е 4ти юли - рождения ден на Маги и на Ники!
Ох, нямам търпение да разбера със сигурност.

# 677
Ако тестът се потвърди терминът ми е 4ти юли - рождения ден на Маги и на Ники!
Ще празнувате троен РД  Party

# 678
  • София
Ей, пропуснах да честитя на Ива радостта. Да е жив и здрав новия мъж в живота ти и да расте спокойно бебе  Hug.

Варненки, хубава срещичка сте си спретнали. Бухти, Лили е започнала да прилича повече на теб. А кое е това момиченце http://family.webshots.com/photo/2271535200105513827DfbCMK  Blush?

# 679
Катче, и при мен беше мноооого бледа втората чертичка, обаче ей го сега мъж и половина   Heart Eyes Така чееее честито! Чакаме и още новини, де  Wink

Дени, стискам палци да има подобрение при Сами, докато тръгнеш!  Praynig

Джули, честита кола!   bouquet

Исках и още да пиша, но Михаил е на друго мнение  smile3540

# 680
  • София
Много хубави новини си имаме
Честито момченце на Ива  bouquet
Честито и на всички бременелки Heart Eyesстана тя заразна работата Mr. Green
Джули,много безаварийни километри Hug

# 681
това е на Купа сладуранката,нали са на гости във Варна,та ни уважиха срещичката   Heart Eyes

# 682
Катче, честито!  bouquet С тоя термин, няма случайни работи, ей!

# 683
Варненки, много сте хубави. Каква носталгия ме обхвана...  Cry
Катче, честито! Дано да е истинска втората чертичка и този път да се радваш на много по-лека бременност!

Имаше още нещо, ама - на..
Сетих се - Юле, честита кола!

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 20:19 от Донка

# 684
Мер Ан, благодаря за съветите. На баткото съм слагала" решетка" от мед на гърба, но това е малко още и не смея. А и кашлицата не е страшна още, секрети събира и явно са много жилави и трудно ги изкашля. И когато са се стекли чувам леко просвирване, което при изкашляне изчезва.За последен път давам Стодал. Включих му от снощи Мукосолван и се надявам да се изчисти. Със Стодал нищо не съм постигала досега.
А за киселина в носа - дали лимон, или Вит. С, педи каза, че раздразва лигавицата и не смея да слагам. Сега нали лекуваме пневмокок, а дали и зъбът няма общо, не знам. newsm78

ФиоHug

# 685
Катче, честито и от мен! Много се радвам и стискам палци за лека и приятна бременност! Това за термина е направо страхотно!  Laughing Laughing

# 686
  • София
Варненки, много приятна срещичка е била Simple Smile Прекрасни дечица  Heart Eyes

Благодаря на всички за честитките за колата, дано наистина никога нямам проблеми с нея!

Дени, моята педиатърка беше изписала за кашлицата сироп "Еуреспал", като каза, че е много ефикасен. Ако решиш, питай твоята педиатърка за него. Друго не знам какво да посъветвам, само се надявам по-бързо да се справите с болестта и да пътуваш успешно  Hug

Десита, другия месец ти ще си наред да се похвалиш   Hands Thumbsup

# 687
Здравейте,
искам да ви представя д-р Матей Кубратов  Laughing hahaha
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=3031363 … amp;id=1511126265
това беше резултата от прощъпулника - опаковка от лекарство за фармацевт и лекарски слушалки  Flutter
Катче стискам палци за ясна втора черта, представям си как се вълнуваш  thumbsup
страхотно изкарване на почиващите  Hug
лека и безаварийна на Джули  newsm01

# 688
  • Варна
Катче, много се зарадвах , чакаме само хубави новини  Hug.
Джули, честита кола   bouquet.
Вчера нашата я ударих, доста, а е на няма и месец  Confused. Усеща се известно напрежение в семейните отношения.
На всичкото отгоре съм простудила Боби, за което сигурно е допринесла вчерашната случка.
Спа почиващите снимки няма ли да покажат?
Дени, дано се подобри Сами и да заминеш спокойна  Hug.
Моят цикъл се завърна точно след 2 години липса.

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 21:22 от inka 26

# 689
Инка, не й бери грижа, важното е, че вие сте добре. Дано не се разболеете.

Джули, този сироп при Момо беше тежката артилерия, след всички останали. На Сами педиатъра ще пътува с нас, и ще го следят други доктори, но ние сме и техен контингент.

Общи условия

Активация на акаунт