Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 23 913
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Привет момичета!

Дени,дано се оправят децата ти преди пътуването,та да си спокойна Hug
С тези ваксини и аз съм в постоянна чуденка-сега на 15 месеца тук се препоръчва да се прави тази за варицела и се чудя пак  newsm78

За зъбките-взела съм най -малката четчица и търкаме без паста.И сестра ми,която е зъболекар казва след 2 години,ама аз се водя по форума май.Ще взема и Ненедент-може да му хареса повече и да се опитваме да създаваме навик.По -скоро сега ми се иска да го уча на чиш,ама вече цяла седмица не успях да взема от тези гащички дето не пропускат и само го изчишквам между памперсите-той знае какво се очаква да направи и чишка всеки път Simple Smile

Елика,не го мажа след баня от доста време и аз и мисля  че няма нужда

За чистенето-ами трудна  работа като си с бебе и цял ден вкъщи-направо ми тежи на мен,а мразя нещата да не са си на мястото.
Като ходих на работа беше лесно-аз поизчиствах в събота,а идваше жена през 2 седмици да чисти основно и всичко си беше наред.
Ама пък така е-как иначе ще усетим ,че си имаме вкъщи такъв сладък малък мъж Heart Eyes

# 526
  • София
Не мажа с нищо много отдавна. За сметка на това, аз се клепам обилно с млякото му за тяло, много добре ми действа Embarassed

# 527
  • София
Елика, аз не мажа с нищо тялото след баня, а само дупето.

# 528
Здрасти банда
прочетох ви последните няколко страници, поне малко съм в час  Mr. Green

От както смениха времето, децата стават между 6 и 6,30ч - направо ме разбиват, не знам колко време ще трябва да мине за да стават след 7ч  Crossing Arms

За четките за зъби - от скоро купих една на Нинето - тя си я джвайки, търка и тн - гледа от Емето  Mr. Green

За игрите и при нас като при Нинче, не знам коя е по голямата магарица - но си се водят по един акъл двете, заиграват се - доволна съм, по скоро се карат за играчки - и заплашвам че ще им конфискувам играчките ако не се разберат  Mr. Green

НБМ
Браво на Дени, дано вече е без проблеми

Дени
дано и при вас всичко е вече ок  Hug аз към края на годината ми се искаше да слагам превенар , че Синфлорикс педката си мисли че трябва 2-3 години да се види дали е добра, при нас мисля че е от миналата година на пазара - но е по желание, както и Превенара. Та прочетох с интерес статията.

Евридика
аз мажа още с балсама на др. Тайс, но на Нина в Сф. й се появи нещо като екзема ли що ли по ръцете, и само това й помага. И каката я мажа чат пат - там като се сетя, не виждам лошо, но и кожата сама си показва ако иска мазане.

За чистене и готвене - не ме питайте  ... Гледам да не се прибираме много за да си имам оправдание  Mr. Green

# 529
След зимата спрях да омазнявам и сега откакто застудя само следя и ако видя, че има нужда и кожата е суха смятам да мажа.

# 530
 wavey да се отчета след днешната консултация - 13100 гр. и 81 см. Пак много е наддала на килограми, въпреки че е злояда и рядко се случва да има три хранения с твърда храна на ден. За сметка на това суче като новородено  Shocked Голяма бъбривка е и обича да карa чужди коли  Sunglasses

Не мажа с нищо много отдавна. Спрях след като видях, че лосиона на Hipp е с парабени и не купих друг, но кожата й няма нужда от омазняване. Зъбите още не мием, че майка й не може да се накани да й купи паста и накрайник  Blush

Шада радвам се, че организма ти се е възстановил напълно и е готов за ново бебе  Hug

Мая, честити ходещи крачета на Мати!

Дени spoko  Да ви забравят болестите вече!  За повече информация относно новата ваксина и кога се слага виж линка в БГ-мама горе  Peace

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 18:19 от Kisa05

# 531
Не мажа с нищо много отдавна. За сметка на това, аз се клепам обилно с млякото му за тяло, много добре ми действа Embarassed
Joy и аз така.

лосиона на Hipp е с парабени
Верно ли? Аз му се точа за себе си, че Веледата свършва вече.
Ти къде се загуби Crossing Arms

# 532
само да ви кажа че от душгел на Хипп Мати се обрина лятото, докато разберем от какво е  ooooh! сега сме само на А-дерма, но и аз не мажа с нищо вече....
и Мати се буди много рано сутрин дано започне по-късничко да поспива, че и дава зор за закуската, ще си счупя краката да бързам  Laughing
Четка и паста мисля да купя скоро, да свиква с този навик ...

# 533
Мажа със лосион. Купила съм й олио сега. Къпя я вече през ден.

Момичета, да ми помогнете малко - какъв малък подарък би ви накарал да си купите шампоан..мислех си за шал, нещо от този род...

# 534
Балсам Party

# 535
  • София
Момичета, да ми помогнете малко - какъв малък подарък би ви накарал да си купите шампоан..мислех си за шал, нещо от този род...
Може би серум за подхранване на косата/против цъфтеж или каквито там видове има, комбиниран подходящо с шампоана. Т.е. шампоан за изтощена коса + серум за подхранване и т.н..
Тези дни не ми остава много време и не пиша. Киса, малката шофьорка е много пораснала  Heart Eyes

Дени, стискам ви палци да се закрепите и да потеглиш успешно с хора!  Hug

# 536
Ами то аз си мисля че като е с подарък все ще бъде предпочетен пред другите newsm78
Може би балсам- тестер от същата марка,гъба за къпане,шноли някакави....

# 537
Пуснах си два дни болничен и до понеделник се надявам да сме добре,че ми писва вече- доктора казва, нито е болна, нито е здрава - кашля, пък гърдите чисти, сополи бистри, обрив с неизяснен произход  ooooh!
Запалих печката и сега като се опъна пред телевизора  Mr. Green

Джоли, боя за коса , в смисъл нещо от рода на оцветяващите за върховете на кичурите

# 538
Боя за коса не всеки ползва, шал рекламен не бих си взела, защото всички ще вървим с еднакви шалчета и е гадно(нещо като чантите в Грация), шнолата за коса е интересно, но ако са различни(същото като със шала). В Била съм виждала шампоан и към него балсам подарък марка Dove и за една бройка да си взема, но не харесвам шампоани Дав и си викам дори и заради подаръка не си струва Blush

# 539
Киса, благодаря! Четох още, и предвид опита ми с Момо и хемуфилус инфлунеца-та дето я имаше, може би е по-удачна новата ваксина.

Скоро мъжът ми купи шампоан с подарък малък шампоан от серията, но с/у пърхут. Мисля, че една от хубавите гъби също е добре като подарък. Или пък гребен с едри зъби.

Общи условия

Активация на акаунт