Споделете 126

• 29 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Само дето май няма кой да ни чуе, виес.
Марче, тея дни се присетих за твоя бан. Пишеше отнейде, па пак те банваха...и така Grinning

# 526
Само дето май няма кой да ни чуе, виес.
Марче, тея дни се присетих за твоя бан. Пишеше отнейде, па пак те банваха...и така Grinning

всеки е грешал като млад  Whistling

# 527
  • London, baby
Само аз не.  Laughing

# 528
Аз не съм банван, знам правилата като устава за носене на вътрешната караулна служба.
Освен това съм мазник, натягач, и т.н. Това бан на мен не може да се случи.
Поздравявам Марадона и Селтака с това парче - http://www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q
Лайза е бонбонче.

# 529
Ако става номера с лентичките, пак ви казвам,
за сел групата ще сложа. Peace
Шегата настрана,обаче на мен тези лентички са ми
зловещи. ConfusedАма аз съм хипер суеверна,пусто да остане....
Стига за тези банове! Не дърпайте дявола за опашката.
Не искам никой да ми липсва.
Виесманка, днес видях една  с гумени ботуши
на плодчета и дини.Много сладки. Heart Eyes
Вълк, изпреварме с поздрава за Марадона,но то е защото
песента с която
исках да го поздравя се оказа,че дните са по-малко.

# 530
Ох, кефите ме и ще ви звънна. Искам да кажа, че много хубави работи пишете. Деси, аз в момента на нищо не си вярвам, камо ли, че ще тръгна да се лекувам с неангажиращи неща, но пък много ми помага, поне на мен, да ви чета.

Не знам дали наистина проблемът е моя телевизор, но сякаш винаги ми се случва ако аз искам много някой, то обратната връзка да е прекъсната, ако мен някой чак толкоз ме иска, нямам интерес пък аз, не мога да намеря веднъж човек, с който да имаме еднакви усещания за живота и взаимо-необходимостта си.
А съм безкрайно уморена от усещането за той и всичко край него е моята лелеяна мечта, а аз без него - за къде. Е искам и у мен да е силата както казвате, и аз да съм си добре и така, сама по себе си, а когато се появи мистър Биг, то нещата да се случват от само себе си и никой да не е по-по-най.

# 531
  • London, baby
Хехе, азса, а дано всекиму такива! Моите са едноцветни, за жалост.

# 532
Винаги съм смятала, че е невъзможно да обидиш някого чак толкова (в писмен вид), че да се наложи да ти отнемат думата. А в бг-мама се случва постоянно.
Какво толкова ги пали тия хора?

Любовта е чувство егоистично. И, ако някой страда в нея, то е защото сам така е пожелал. Но в началото и после е забравил.

Ще има много мачове тая вечер.

# 533
Влизам да ви кажа, че съм фен на Мамма: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438685.msg12852597#msg12852597

Незаслужено съм я пропускала до сега.  Laughing

# 534
Еди и на мен ми липсва.

Аз също не съм яла банани.
Щото съм примерна Blush
Но ако подраматизирам още малко, силно подозирам, че ще изям някой, щото на аудиторията ще и писне и ще почне да ме докладва за флуд и спам Blush

# 535
  • Варна
И Марадона и Селтакис с бан?!
Отивам да си сипя едно  Mr. Green. Ама аз съм си сопранолетка newsm18...пък и незаслужен бан не съм виждала още...

Споделям обадил се след месец и нещо мъж и невъзможност да се чуем от децата. Хем говориха първо те с него,  хем после се караха, разливаха супа, вода- голяма конспирация  Crazy. Иначе завиждам на съпруга- в Перу е...

# 536
Катюша, завиждам и аз за Перу-то и си мечтая, един ден съпругът ми да пропише в bg-mamma и първата му тема да бъде: Съпрузи, чиито жени пътуват...

# 537
Добре се държат за сега цяло полувреме. Да видим! Може пък да ме изненадат  Simple Smile

# 538
Joy марадона е. Селтакис също е баннат, по неволя.
Еййй стига де . Sad
Това просто не може да е истина. ooooh!
Пфууу , кво шЪ правим сега ???   Crossing Arms

# 539
Ами ние, най вероятно, нищо. За теб, не знам.
Излязох на терасата, а една глутница чакали западно от нас като завиха, ужас.
Воят на хиените е нищо. Все едно че хора плачат, хилят се, вият. Лавнаха всички кучета от кошарата, два склада за дърва, домашните любимци от блока.

Общи условия

Активация на акаунт