Споделете 126

• 29 086
  • 739
  •   1
Отговори
# 510

Дами, Вълк, Дедо, НМНП,
влизам с прискърбие да ви съобщя, че нашият мил отЧетник, скъпият ни другар по оръжие и кандидат-форумски плейбой яде банан. Горчив, според думите му, защото тоз банан ще го лиши от безценната ви компания за ДЕВЕТ дни. Помолена бях да ви предам следното послание, изразено с посърнал, кахърен глас:

"...предай им...че ще ми липсват.... те бременеят по 9 месеца и не ги усещат, но за мен дори 9 дни без тях са много... а най ще ме е яд, че няма да мога да похапна жито в други ден. Сектата "Голяма задушница" нали ще струва 40 дни на Сопрана... а аз ще пропусна Великото Събитие.... моля те... кажи им сбогом от мен... "

Е, казвам. След последната дума се чу изщракване в слушалката и настъпи тишина. Едва ли е посегнал на живота си, по-вероятно е да си е посегнал  Mr. Green Но, това няма как да го разберем преди да минат деветте дни. 

Ай, Марадона ли? Rolling Eyes

# 511
Ели, за марадона или селтака става въпрос? Предполагам, че за марадона, защото селтакис никога не би написал "в други ден" разделно.

# 512
  • Майничка
Жози, стискам!

Ще помоля и аз за един палцестис, такъв зъб ме е свил отпреди час, че чак ми се реве. Хак да мие, като тръгнах да калявам №2 със сладолед, но и аз се изкуших.
А едва миналата седмица приключих с едномесечното мъчение с друг подобен.

# 513
 Joy марадона е. Селтакис също е баннат, по неволя.

# 514
Ели, не че ги интересува, ама им кажи, че на мен специално ще ми липсват... Аз ги харесвам и двамата. Честно. Но пък 9 дни не са непосилно много - и това ще мине. Wink

# 515
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Е, айде малко да се запрем и да се отдадем на други дейности.

Еми ние тука това си ги мелиме от 150 години, ама ти що да слушаш старите си лели  Grinning
И да ти кажа, въпреки, че го описа така хубаво, хич не ти вярвам, че ще се придържаш към новата линия
А отделно от другите работи, моето скромно мнение е, че нито ти, нито Ео реално сте готови за деца Не, че не сте на достаъчно години, а просто карате нещата насилствено да узреят, а то просто не се получава, или поне не се получава качествено.  И пак ти повтарям, барабар с бебето идват Непосилните Домакински Задължения  Mr. Green
Are you ready to enjoy the pleasure?  Mr. Green Я си подишай още малко, преди да му е дошъл момента. А дишай както на тебе ти се диша, няма универсални правила.
Аз например съм имала много малко неангажиращи преживявания, и знам за себе си, че абсолютно нищо не са ми донесли като емоция, но хората са различни, всеки си тупурка по собствените пътечки.

Споделям, че се возих при много колоритен таксиметров шофьор, и заедно търсихме по драгалевските улици билка змийско мляко, с която да излекуваме новопридобитата дискова херния на батко ви зеФс.

Ох, Ели  Joy
Предай му цун гун от нас, ако събере сили пак да ти се обади.

# 516
Joy марадона е. Селтакис също е баннат, по неволя.
Laughing
Е ,така е то, който е в една мрежа с шефа си. Покрай сухото гори и мокрото, ша знаш.
Поразсмях се малко.

# 517
Е, Селтака ще може да пише от домашното ИП поне. Ако не му счупят гръбнака като....... , понеже се разсейва от домашните си задължения. Ще издържим девет дни, но ще ни е много тежко.

# 518
  • София
По днешната тема се сещам за мъдрите думи на една умна жена : "Като си вдигнеш гащите, светът става отново същият."

Марта е умно момиче, ама то к`во да очакваш от издънка на умна майка.

# 519
Селтак и Марадона в замяна на сопрано, нали? Simple Smile
Долу лепнали бележка за общото събрание- там пише "квартирантите да предопредат собствениците".  Доколкото разбрах, са я писали  от офиса на 1-я етаж. Може  да им е било неудобно да поправят текста...

# 520
CaveWoman, благодаря! Благодаря също, че си се досетила да обясниш, като на инуит.
Още снощи опразних голяма част от кутията си, в момента има още място. Станало е някаква грешка.
-------------------------------
Като чета какви мили думи казвате на баннатите, да зема и аз да си изпрося бан, а после с умиление да чета кой колко ме обича, и колко много му липсвам.
Такава яхнийка си спретнах от диворастящи ливадни печурки, ммм, чудесия. Днес колегата, ловец ги фиксира от 60 метра от шосето и ми ги преодстъпи. С лучец, брашънце и червен пипер запържени, и почти накрая - юзън. Първо пънчетата нарязани, като поомекнат, качулките натрошени.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 19:44 от Вълкът с дълъг ник

# 521
Селтак и Марадона в замяна на сопрано, нали? Simple Smile

Ауу, ако е такава работата, веднагически ще се
барна с две лентички в подписа!!!!

Вълк, аз те обичам и без да си баннат, не искам
да ми липсваш Peace

А кой раздава бановете?Защо се дават? За какъв срок?
Интересно ми е, не че плача за бан,дано не ми се случи.
Пу пу Praynig

# 522
E , браво , Вълчане! Mr. Green
Напълниха ми се устата със слюнка
Да му мислят бременелките!

ПП ЮзъМ /джоджен/ , а къде по тва време?
само сух , а не е същото

# 523
  • London, baby
Азса, по-добре не слагай, нека дружно се помолим за сопрано!

# 524
Споделете не се шегуват, има ли човек от тази тема, който да не е бил банван  Joy
Сигурно има, но доста сме яли банана  /изчервен кръг/

п.с. Марадона да не е една личност със Селтакис...та са баннати и двамата по неволя.

п.с.2 А Еди къде изчезна?

Общи условия

Активация на акаунт