Споделете 126

• 29 373
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Добре сме, добре, Селтак.

Ти не си ли вече на Кайзершмарен и как се казваше онова виенско кафе с много пяна - Айншпенер или нещо такова?

# 646
Зефс уникален е надписа. Преди десетина години община Видин имаше 97% безрабонтица. Явно нещата не са се подобрили кой знае колко. Ако ти хартиса някоя тениска, купувам я.

Свинарке, Трамелка ти е отговорила много точно. Интервю за около 45 минути - пиете ли прясно мляко? Колко пъти дневно? А сутрин колко изпивате? АЯ само мляко или с бисквитка?........................................................ Пиете ли кисело мляко?..... Айран?.... Схващаш замисъла нали.

Очите ми са ококорене и удзурепени в монитора.

# 647
Мирише и още как. Колега от офиса е омирисала всичко на букета си от лилиуми. Едва изтрайвам миризмата  Tired

# 648
Аааа,моля, моля хартисалата тениска за мен да бъде.По местожителството ми се разбира защо.А безработицата е все такава за съжаление.Тениската мъжа ми я иска(има рожден ден скоро човека),ама аз не съм Петя де....
Извинете,че така нахълтах.

# 649
Нищо няма да споделям, оставям си го за мен.

Исках само да кажа на Рокси, че в машината правя козунак, тоест тя меси, аз оформям и пека. Ето го и резултата, мисля че съм ви го показвала.

# 650
Ако много ви се е размирисало, да ви отстъпя вируса си? От него ни обоняние, ни вкус ще ви остане. ДжДж, на теб не го предлагам.

# 651
Разболявам се, само това ми беше кусурът. Извадила съм аптечката и съм се подпукала с любимите си антигрипно-настинкови средства. Дъждът не е спирал нито за миг вече повече от 24 часа.
Аз пък меся козунаци на ръка, изобщо всичко и само си мечтая за такава машина, ми то и да имам, в минатюрната ми кухня няма изобщо къде да я бутна.

# 652
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Вирусите да си стоят вън от темата, болните - да се оправят бързо.
Черногорската принцеса да взема бързи мерки да пресича болестта.

Споделям,  че мъжете мнооого ги е страх от зъбовадене, и аз като благоверна съпруга трябваше да пазя страх и обикалям пред зъболекарския кабинет. (не беше сигурен, че ще можел да шофира след упойката ooooh! ). Стискането на палци беше мноого успешно – отложиха ваденето за вторник, а аз си купих жестоко костюмче докато обхождах района междувременно.
Ще се замисли половинката за вторник дали, ако краката не го държат от страх, таксито не е по-евтин вариант.  Joy

# 653
Сега ако ви замирише на изгоряла баница, от Гео Милев е...
Нашата... Laughing

# 654
Да знаете, че има една жълта горчица, с цвят и вискозитет на пълен памперс на кърмаче, доста люта.
Отпушва нос. Не се пъха в носа, а като я ядеш. Усетих, че нещо стана, и като проговорих - уаау!
Забравеният ми басов мъжки глас. Вълчицата и Вълчето, така  Shocked

# 655
ЗеФс - това беше супер яко  smile3532

# 656
Марче, ще те замоля - само 20 загуби и равни съм планирала този сезон за любимите ритнитопковски любимци. Преобладаващо загуби, но догодина като се отървем от Борат ... Ех, мечти.  Laughing
За всички, приели мръхливия ми пост - съжалявам. Вярно, че всеки се опитва да си изкара някакви средства, но при всяко звънене извън нормалния за представите ми час, очаквам да ми снесат нещо кофти. На който му е звънял телефон за нещо подобно, предполагам че знае за какво чувство говоря. Съвсем пък отделно ми стои въпросът за това, че след като си направил забележка за липсата на такт едва ли следва да ти звънят и затварят от същия номер още два пъти. (не че умирам от кеф да ми будят и без това ужасно трудно спящото бебе и съответно моето пет-шест часово право на сън) Tired
Ео, нормален гледай да е този път.
Дуци, вкусен вид има този машинен продукт.
Козунаци не съм месила от няколко години. За сметка на това свекърва ми ми мята винаги, когато има кой да ми ги достави. С локум, ядки ... Вкус страхотен.  chef Точа лиги. Ще трябва да я чуя и да я подсетя, че като идва насам скоро, ще е добре да зарадва снаховия ненаситен храносмислателен тракт. За всички, които не трябва, да не четат. Няма да ги пиша поименно.  Simple Smile

# 657
Не знам, Дуцка. За мен козунак без да го пипне ръка не става хубав- не се получават конците и това си е, вкусен е печеният в машината, ама само вкусен, нищо друго не му е като хората. Отделно дето аз имам две мрънкала у дома- пък да е с конци, пък да е жълт, пък да е с пълнеж ( крънч), пък не знам си какво ooooh!. Веднъж им подадеш пръст, а те после на всеки Великден искат да ти ядат ръката.
Пробвала съм да замеся в машината, верно, спестява малко усилия, но май ми е по лесно без нея. Освен това лепненето на тесто по ръцете ме успокоява  Blush.
Изгонихме ли бременната аудитория?Simple Smile

# 658
Купих си първия Мавруд за сезона.  3 литра  Laughing И кюфтенца.
Моето любимо голямо момиче е на театър и ще седя на тръни докато не се прибере. Да му се не види и майчинското притеснение. Зная, че ако е писано, ще й падне летяща чиния на главата докато я държа здраво за ръчичка. Ама пак ми е буца.

пп/ снощи ме подхвана братчедката за тия машини. "Ти, казва, като пишеш в бг-мама, я кажи нещо за машините  за хляб" Казвам "има много информация, виж". А тя" Има 19 теми, но ми кажи за марки и пр."   ooooh! Ма аз да не съм изчела целия форум...

# 659
  • Бу-у-урга-а-ас
След осем часов работен ден на пълни обороти (физически и психически) и след това два часа в Морската с любимото дете, бях обвинена в абдикация от домашните ми задължения. Златния мъж останал само с две малки филийки хляб и едно крайче.  ooooh! Не мога да повярвам, че си отнесох скандал заради това и то пред детето. Обявявам истинска абдикация от домашните ми задължения през уикенда. Ще се отдам на пълна почивка и приятни преживявания.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт