Споделете 126

• 29 390
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Искаме, искаме, искаме...лигавя се вече, но наистина както се каня от сто години на Софията, ето чудесен повод или с други думи -те ти булка Хелоуин  Laughing

Пиенето е най-малкия проблем! Тиквеникът също, какво по-хубаво да полеем всички тиквеници от мъжки пол с един тиквеник, а на анти-красивата-не-мама ще й направите ли опушен грим, щото тя не знае какво е  Blush И й звучи като че сякаш ще трябва да бръкне в контакта и резултатът би бил опушен грим  Thinking Joy

# 586
Ще ти направя.
Тъкмо съм фърлила око на едни комплекти на Диор...ко му плащаш... 120 кинта Blush
Опа, простете, отивам в красива мама.

Той не е тиквеник Sad Аз съм тиквеник. Crazy Той трябва да ме полива, че се е отървал от мен, въпреки упоритите ми опити  Mr. Green

# 587
Тиквите са след полунощ, нали знаеш. Дотогава ще са принцове, съгласи ме.  Laughing Глупости си говоря, не ми обръщайте внимание.

# 588
Ходих да си тегля стипендията и ми стана смешно, 1-то евро за превода са го чарджнали на моята сметка, та така вместо 300, взех 299Е. Смешно си е, за едно евро.
После ходи да проучвам какво става с интернета, оказа се, че такъв няма, а сигналът, който съм ловила е случаен и всъщност в "хотела" интернет няма никакъв. А и времето много се развали, веят едни ветрове, вали яко дъжд, което ме подсеща, че дограмата ми тече и съм си подпъхнала хавлия, за да не се образува локва пред радиатора, страх ме е от вода и ток на едно място.
Депресирана съм яко, всичко ми се вижда черно в тая черна скапана гора, верно са горяни.
От снощи чета Задочните репортажи на Георги Марков и с това се забавлявам, много интересно като ми свършат гигабайтите с какво ще се забавлявам... може би с майстора  Twisted Evil.

# 589
Прекрасна, още колко време ще си там?

Споделям куцо започване на уикенда още от снощи. Как все на края на седмицата ще ми има нещо Sad Ще избутам някакси днешния ден, не ми се занимава с болнични.

# 590
Мога да си тръгна най-рано на 20 декември и точно така смятам да направя. Даже ще си шибна и леничка с обратно отброяване. Mr. Green

# 591
Чичко Док е казал-зимате си чантичката с лЮкарствата и заминавате. Трябвало да смени климата, дребчето, и да го следим да не вдигне Т по нощите.
Та....така.
Уикенд ще има, но под напрежение. Confused

# 592
Лимонено Деси,  Hug.
Ео, я спирай да си мъчиш мисълта. След една седмица ще изгрее някоя нова звезда. Какви ли ще бъдат терзанията ти тогава?
Я да сподельо-отчета - снощи някаква мръхла успя да ми вдигне адреналина. То бива да си кретен, но в девет вечерта да тръгнеш да звъниш по хорските телефони, че да си правиш социологическото проучване малко в повече ми дойде. Като капак и някакви поркани чорбета крещяха против Левски нещо си, та поне за бъдещата нощна тишина ми дойде супер лекото им домашно падение.

# 593
"Мръхлата" със сигурност не го прави по собствено желание, Рони, а някой и е спуснал проект от днес за вчера и тя си изкарва хляба с това, все пак. Tired
Имайте уважение към хорските професии.
И на мене ми е неприятно да срещам промоутъри на всяка крачка в супермаркет, но...това е начин някой да си изкарва джобните. Студент да си плаща част от наема. И така.

# 594
E, рони, как какви - дали е принц или жабче  Joy

# 595
Като капак и някакви поркани чорбета крещяха против Левски нещо си, та поне за бъдещата нощна тишина ми дойде супер лекото им домашно падение.

чшшшш
мое да падаме, ама поне не по 100 пъти подред  Mr. Green

# 596
Като капак и някакви поркани чорбета крещяха против Левски нещо си, та поне за бъдещата нощна тишина ми дойде супер лекото им домашно падение.

чшшшш
мое да падаме, ама поне не по 100 пъти подред  Mr. Green

Споделям, че ми стана интересен фенския пост...

Ео, а при теб как върви...

# 597
  • България-Швейцария
"Мръхлата" със сигурност не го прави по собствено желание, Рони, а някой и е спуснал проект от днес за вчера и тя си изкарва хляба с това, все пак. Tired
Мда... или в по-приличен час не е успяла да си изпълни квотата от по-млади хора, защото те по това време са на работа, а изследването позволява да се звъни само на домашни телефони.
И моят уикенд се очертава да е напрегнат, защо винаги всичко трябва да се обърква в последната минута Confused

# 598
НМНП, престани да подклаждаш чатове.

# 599
НМНП, престани да подклаждаш чатове.

Shocked

Общи условия

Активация на акаунт