Споделете 126

• 29 384
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Да си призная, много обичам социологически проучвания и никога не отказвам да отговарям на въпроси, та ако някой има нужда от квоти 20-25-30 г. да се мята към мене Simple Smile. Но виж промоутъри не обичам, не обичам досадния начин, по който някакви фирми вярват, че други фирми ще продадат продукт... като обличат хората като перилни препарати или сапуни. Любезно им отказвам, иначе знам защо го работят хората.

# 601
След едно такова проучване, съседите ми крещяха отдалече "не пия мляко, не пия мляко"...
Та, Прекрасна, внимавай какво си пожелаваш.

# 602
Знам, че подклаждам чат, ама, Знаток, какво са ги правили тия хора, че не пият мляко? Crazy
Искам да стана хакер, искам да кракна всички уайърлеси, които ми излизат в прозореца и да ги ползвам всичките, искам да си отмъстяяяя. Искам от мен да излизат само злини, днес ми е злостърски ден, безхаберието ме нервира.

# 603
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ронс  Hug Понякога човек незнае, дали натуралната глупост не е точно толкова неприятна като целенасочената злоба.
Едно е сигурно - обикновено е доживот.

А в нас идва на гости една котарачка.
Много е кипра, но  нашата маймуна
се прани на мъж пред нея и само я гони из двора.
Ето ви едно глухарче, нежно е.

# 604
Свинарке, стига си се разпознавала Grinning Подклаждането ми беше насочено единствено и само към НМНП и неговия фундаментален въпрос "Ео, а при теб как върви... " (който ми е абсолютно неразбираем).

п.п. И да споделя все пак. Споделям машина за ляп. Сбогом, талийо на оса. Сбогом, тънки мои глезени. Сбогом, Дюкане (така и не се опознахме с тебе, байно льо).

# 605
Хохохо, Калински  Joy
Ще ставаш и ти като мен в 6 без 15 да правиш упражнения.
Има един много вкусен - френски. С масло и мляко. Мяза си на кроасан, мръсника, и както е топъл, цял можеш да ометеш.
А като заирише из цялата къща на топъл хлебец, ти иде набързо да спретнеш нещо за натопане в тигана, и въобще, въобще, мъко моя.

# 606
Калино (що няма о увито в жичка като @), не се разпознах, ами се пошегувах (както сигурно и ти), ама тя пък, Знаток, не се вклюва да каже какво аджеба ги е накарало хората да се откажат от благото на млякото...
И се смея ли смея, ми то какво ли друго ми остава, докато готвя боб на радиатора. Joy
Исках да кажа на ЛемънДеската, че котето е много сладурско!

# 607
Нищо не топя, нищо, нищо, нищо!!!!
Салата зелена без мазнина плюс запечено на скара пилешко. Глаааааадна съм брееееее. Cry

# 608
Въх, това не е за човеци!

# 609
Свинарке, стига си се разпознавала Grinning Подклаждането ми беше насочено единствено и само към НМНП и неговия фундаментален въпрос "Ео, а при теб как върви... " (който ми е абсолютно неразбираем).

п.п. И да споделя все пак. Споделям машина за ляп. Сбогом, талийо на оса. Сбогом, тънки мои глезени. Сбогом, Дюкане (така и не се опознахме с тебе, байно льо).
1. и на мен. писах му на лс да се доизсясним, не ми отговори, силно подозирам, че просто е искал да подклажда чат.
2. мечтая си за такава машина, и без това съм с формата на хляб Crazy ще си го правя пълнозърнест, ще му слагам сушени плодове.  Blush

# 610
  • България-Швейцария
Знам, че подклаждам чат, ама, Знаток, какво са ги правили тия хора, че не пият мляко? Crazy
Не помагам да се намали чатът, но се чувствам длъжна да обясня - натресли са се на маркетингово Usage & Attitude проучване в обем поне 50 страници, и аз, дето съм в професията недолюбвам млечни откакто обработвах едно такова.
Както казва колежката неСпаскова - някои въпросници са професионално престъпление.

# 611
Жена на диета е по-страшно отколкото жена без секс.Вервайте ми. Tired

# 612
Тази машини за хляб са ми болна тема, вече няколко месеца се въздържам от желанието си да купя една.
Остава само да се тъпча с току що опечен хляб и ще почна да си купувам плюс сайз дрехи  Joy

# 613
http://biskvitka.net/uploads/posts/1256167277_30.jpg Не пия прясно или сварено мляко, защото нещо си в човека след определена възраст спира да работи, млякото не се съсирва, за да се усвои и съответно млякото действа, като майчин лист. Пак много изкарах, докъм 45.

# 614
Жоз, след килограмите, които каза, че си свалила е нормално да имаш застой, ако правилно те разбирам, не се коси, ама и не стой гладна по дяволите... Heart Eyes В един момент, ако не си изкрейзила и не си се отказала, пак ще тръгнат надолу, особено ако ядеш зелено и бяло месо.
Сега разбрах за проучването Simple Smile! Аз веднъж попълвах едно за жените... и накрая трябваше да викам, не съм жена, не съм...

Общи условия

Активация на акаунт