Споделете 126

• 29 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Свинарке, стига си се разпознавала Grinning Подклаждането ми беше насочено единствено и само към НМНП и неговия фундаментален въпрос "Ео, а при теб как върви... " (който ми е абсолютно неразбираем).

п.п. И да споделя все пак. Споделям машина за ляп. Сбогом, талийо на оса. Сбогом, тънки мои глезени. Сбогом, Дюкане (така и не се опознахме с тебе, байно льо).

Така ти се пада... дебелей...  Mr. Green
Споделям задоволство от свършената работа през вчерашният ден... днес след обяд ме очакват още по-приятни изживявания...

# 616
НЯма да има  с кво да се тъпчеш, Марче. Той свършва на няколко хапки, дет се вика. Аз обаче имам един провал с козунак- стана си пак хлебец.  Спомням си в едновремешното Споделете как ухаеше на топъл козунак- не помня кой го печеше и споделяше Simple Smile

# 617
по едно време се бях притеснила ,че ще влеза в ТОП 10 за най-много прекарано време във форума, но погледнах сега статистиката и се успокоих  Laughing  трябва доста време да не излизам от форума, докато вляза в класацията  Simple Smile

# 618
  • Пловдив
Толкова съм кисела и уморена, че чак себе си не трая!

# 619
  • London, baby
А сега на какво мирише, Дренка?

# 620
Ако чуете сестра ми как говори за машината си за хляб, ще си купите веднага (или ще пожелаете да сте машина за хляб у тях). Имат си специална кутийка, в която си държат микстура от семки за хляба - маково, сусам, овесени ядки, белен слънчоглед, тиквени и всякаква друга храна за папагали. Имат си друга кутийка, в която си държат маята за хляба. Излишно е да казвам, че си имат специална кутия за брашното. Сутрин си я нагласят с таймер да започне да меси в ранния следобед и като се приберат от работа, опъват гуши като пеликани още в коридора ...ах, как ухаело на топъл хляб.

Сега трябва да си подготвя кутийките, че и да ги напълня.

# 621
На мръсни чорапи.

# 622
Козунакът е тънка работа, брашното се преситва поне 3 пъти, всеки конец за плитката се пресуква, аз лично заплитам по 3-4 -5 плитки в една голяма, а за един козунак- по 3 големи. Този ефект няма как да се постигне с машина  Wink.

Иначе 300млмляко3слолио2члсол2слзахар500грбрашно+храназапапагали,маслини,кашкавал,подправкипоизбор+ръкакоятоданатискакопчето- всичко това привлича гладните като кебапчийски котараци.

# 623
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops

Кажете на чии, като добри домакини, майки и съпруги, ще ги заперем  Mr. Green

# 624
Мръсни нали не означава и скъсани... Калинке , сори за чата... споделям, че краката ми не миришат... следователно и чорапите не би  трябвало да са мой...

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 14:28 от Нали Мъжете Не Плачат

# 625
  • London, baby
Стига с тия цитати в цитат, не ти ли стана ясно, че тук не се цитира по 100 пъти? Спама е в друг подфорум.
Дренке, каж за тия чорапи, че да не тръгне всеки да се оправдава.

# 626
Права си... поправих грешката и оставам тук... споделям, че с поста си Виесманка също се отрече от чорапите... Дренке, ти си...

# 627
НМНП, така и не отговори на въпроса на дафодил, с какво споделетето те възбужда повече от спамо-чата?

# 628
Одеве смятах да отговоря, но предположих, че щях да те докосна с поста си по нервното окончание и затова се въздържах...
... но може и сега... първо страшно много ми харесват никовете на хората пишещи тук... второ ми е приятно да ви чета... и трето... трето надявам се, че не те засягам наистина със шегите си, а и твойте изблици към мен са също шега... пък и както виждаш се обаждам много рядко...

# 629
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
За кво да се оправдавам, на всеки му се е случвало поне веднъж в живота нещо да му понамирише.
Я чорапи, я нещо друго...
Ама в момента съм без чорапи, от страх ги запратих набързо в пералнята, че не се знае, знае ли се  Mr. Green
Заради вашите хлябове и това-онова, ометох цяла паница с кус-кус. Пфу.

Общи условия

Активация на акаунт