Боя за коса - blond 10

• 115 164
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Нещо напоследък не си харесвам цвета-много ми жълтее.Дали ,ако си я матирам в салон ще се реши проблема?

# 391
Нещо напоследък не си харесвам цвета-много ми жълтее.Дали ,ако си я матирам в салон ще се реши проблема?
Хаха,всеки с дертовете си.Една иска да потъмни,друга да матира  Joy
Сериозно по въпроса ти,мисля,че ще стане
  Peace

# 392
Хаха,всеки с дертовете си.Една иска да потъмни,друга да матира  Joy
Сериозно по въпроса ти,мисля,че ще стане
  Peace

Аз съм се матирала веднъж и станах почти бяла. ooooh! Sick

# 393

Какъв ефект търсиш?Сивкаво ли?

# 394

Мне точно,просто не искам да жълтее. Confused

# 395

Мне точно,просто не искам да жълтее. Confused
Аз с Гарниер 113 съм си решавала проблема с жълтото Peace

# 396
Мелиса,а с какво русо точно се боядисваш? Защо не пробваш да смениш нюанса,щом този не ти харесва вече? Rolling Eyes

# 397
  • София
Мелиса,а с какво русо точно се боядисваш? Защо не пробваш да смениш нюанса,щом този не ти харесва вече? Rolling Eyes
Peace Наистина това май е най-добрия вариант. Аз веднъж направих глупостта да се матирам и станах сива като мишка  #Crazy

# 398
Addri снимчици newsm03 smile3509

# 399
  • София
Ето ме. Сега на дневната светлина забелязах, че има леко жълтеене в корените, което малко ме разочарова защото снощи не се забелязваше изобщо, но определено не е много. След някои обезцветители съм получавала доста по-жълти и рижави резултати  Rolling Eyes
Извинявам се за качеството на снимките и по-точно за липсата на такова, но нямам апарат и снимам с телефон. Моля и да не обръщате внимание на това колко мазна изглежда косата  Embarassed Просто винаги след боядисване я наплесквам със 100 серума и мазила без отмиване и седя така до следващо измиване (така въпреки всичкото третиране нямам никакви цъфтежи и косопад)

Едната снимка е със светкавица, а другата без

# 400
Цветът е много хубав само, че като се боядисаш още няколко пъти само с боя ще си проличи до къде е обезцветена. Така е с обезцветените коси за съжаление.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 14:44 от Venisss

# 401
И аз ли да взема да я пробвам тази боя Крамер колор?? Някои има ли база на сравнение между нея и Алфапарф?

# 402
# 403
На мен цветът на ADDRI много ми сивее Rolling Eyes

# 404
Addri,цветът ти е страхотен,мила!Поздравления! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт