Боя за коса - blond 10

• 115 057
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
За хубаво русо препоръчвам IGORA номер 10/1 от година почти съм с нея и не мисля да я сменям,бавно пада цвета и става супер равномерно с окислител 9% Peace

Ще покажеш ли снимка с тази боя?Тя силно изсветлявяща ли е и трудно ли се намира по магазините?
Нямам хубаво фото и така няма да се види хубаво цвета,боята се намира само по салоните,няма я по магазините Peace

# 676
Момичета,а някоя от вас пробвала ли е русите нюанси на Garnier Herbashine? Rolling Eyes

Ми те имат само 2-3 руси нюанса,пък и това,че е 10 минутна би веднага ме спряло да си я купя.

# 677
Мен тези 2-3 нюанса ми допадат или поне ми е любипитно,какви стават... Laughing Но и мен това ме притеснява,че е 10 минутна,а за тях не съм чувала добри отзиви.Затова и попитах,дали сте я ползвали и имате ли някакви впечатления от нея.Помислих си,че пък може и да е добра. Wink

Люси,при мен е същата работа,както при теб.Есента ми щукна,че искам да съм черна ,а преди около месец пак реших да се завръщам към русото.Сега вече мога да кажа,че ми е русичко,макара и да не е много много светло(почти бяло) както ми беше лятото. Peace
Аз си смъкнах тъмната боя с ето този продукт
И съм много доволна от него.Косата ми изобщо не изгоря и махна изцяло тъмната боя.
Е,вярно че станах като лисица в главата,но това с пепелива боя се решава. Peace

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 18:59 от Sassie

# 678
Ами при мен няма черно,даже бих казала,че си е кестеняво newsm78Няма ли да стане само със силно изсветляваща боя?  newsm78 За момента не търся най-бялото,по скоро тъмно русо.

# 679
  • Пловдив
Ами при мен няма черно,даже бих казала,че си е кестеняво newsm78Няма ли да стане само със силно изсветляваща боя?  newsm78 За момента не търся най-бялото,по скоро тъмно русо.
Няма да стане без обезцветяване, при мен беше кестеняво само един слой върху бяло руса основа и първо ми вадиха кичури, следващия път ми обезцветиха цялата коса + най-изсветляващата боя 12. Пак не стана равномерно русо и имаше леки оранжеви отенъци. На третия път само с боя 12 ми намазаха цялата коса и едва тогава стана горе-долу приличен цвят Peace

# 680
Момичета, за №902 от Мажиблонд някой да има впечатления?  newsm78 

# 681
За хубаво русо препоръчвам IGORA номер 10/1 от година почти съм с нея и не мисля да я сменям,бавно пада цвета и става супер равномерно с окислител 9% Peace

Ще покажеш ли снимка с тази боя?Тя силно изсветлявяща ли е и трудно ли се намира по магазините?
Нямам хубаво фото и така няма да се види хубаво цвета,боята се намира само по салоните,няма я по магазините Peace

А какъв нюанс на русо е?
От най светлите ли е или е по тъмно русо?

# 682
Ети , беше казала,че освен да боядисваш веждите,ги и подчертаваш с молив. Днес ходих из магазините,ама то толкова нюанса на  кафявото имаше и не можах да харесам молив за вежди.Ще ми кажеш ли какъв ти използваш?

# 683
Здравейте аз ви чета но отдавна не съм писала.Онзи ден си взех една супра на "Денис"-и вчера се намацах с нея,корените ми станаха много светли и хубави,но онова по жълтото от предишния път си остана просто не можа да се изсветли.И пак получих алергия
http://img508.imageshack.us/img508/180/0427h.jpg

# 684
  • София
Момичета, някоя от вас да е пробвала http://beautycosmetic.biz/joanna-multi-color-effect-coloring-shampoo-p-3924.html
Направо ми останаха очите в цвят 2 и 3 и се замислям да експериментирам като ми се поотмие боята, ама ме е страх да не стана петниста хиена  Laughing

Иначе в момента да ви се похваля, че съм кестенява  Laughing Много се ядосах, че ми станаха толкова рижи корените с Гарнието и отидох да си купя пак от същата боя, но цвят 8.1 (светло пепелно рус) Това е толкова светло колкото Стиви Уондър е бял  Laughing А корените пак не са същия цвят. Явно Гарние не е моята боя  Rolling Eyes Другият месец или отново се хващам с обезцветяване на корените, или ще пробвам нещо друго пак. Добре, че съм в майчинство и рядко излизам в гадното време, та няма кой да ми гледа резила  Joy

# 685
Addri ама как ще си брюнетка ? Shocked Я пускай бързо снимки,ти си много спокойна за блондинка,станала брюнетка Mr. Green

# 686
Ани, много хубаво е станало, ама тази пуста алергия където те мъчи......

Addri, и аз искам снимки.

# 687
Здравейте аз ви чета но отдавна не съм писала.Онзи ден си взех една супра на "Денис"-и вчера се намацах с нея,корените ми станаха много светли и хубави,но онова по жълтото от предишния път си остана просто не можа да се изсветли.И пак получих алергия
http://img508.imageshack.us/img508/180/0427h.jpg
Точно така ми стават и на мен корените с Дениса,но не ми харесва и винаги слагам боя отгоре  Naughty

# 688

А какъв нюанс на русо е?
От най светлите ли е или е по тъмно русо?
Хубаво,светло-русо Peace Изсветлява достатъчно,например корените ми не се различават с цвета надолу Peace

# 689
  • София
Ето снимки:

Спокойна съм защото знам, че ще се отмие бързо. Отдолу основата ми е доста светла, а аз така или иначе не искам бяло или прекалено светли русо. Пък и да се ядосвам не мисля, че ще има особена полза  Wink

ПП: Аз се сетих кога да си поискам, де... но все пак защо не фигурирам в списъка на блондинките от 1 страница  Laughing

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 19:46 от Addri

Общи условия

Активация на акаунт