Боя за коса - blond 10

• 115 210
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета! Имам нужда от съвет. Реших да си блондирам корените в домашни условия и си купих блондор на Лондеса. Мисля да се правя с него и после с боя Вела проф. 12/81. Фризьорката ме посъветва след блондора да не слагам боята, а само да се матирам с балсама на Престиж. Та сега се чудя какво точно да направя. Никога не съм се правила с блондор сама. Някоя от вас използва ли Лондеса? Въобще очаквам някакъв съвет. Ще се правя утре.

# 316
МОМИ4ЕТА МЕРСИ ЗА БАРЗИТЕ ОТГОВОРИ  Hug .УТРЕ СЪМ НА ФРИЗИОР ЗА ПОДСТРИГВАНЕ И МИСЛЯ ДА ПИТАМ И ФРИЗИОРКАТА,ТА И ТЯ ДА МИ КАЖЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ,ПЪК ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ.МНОГО ИСКАМ ДА МИ СЕ ПОЛУ4И ХУБАВ ЦВЯТ.СЛЕД ТОВА ЩЕ ПИША.

Блондита,питах фризиорката как да си направя косата тамно руса или сива и тя ми каза да не си я потамнявам,за6тото после ще съжалявам за хубавия ми цвят.Още пове4е,4е корените са ми по-жълти и там имало опастност да станат зелени със сива боя.Седа съм решила са спирам с блондора и да слагам само боя  в корена и така постепенно да стане по-естествено русо.Разбирасе ще имам разлика в корените,но искам да спра със силното изтощаване.Последния път си правих корените с палете А10 и Е20(ина4е доседа съм се правила само с блоднор) и за мое у4удване стана доста близък цвят до моя(е малко е по-жълт,но не се забелязва много).Сега се 4удя дали следващият път да се пробвам само с А10  newsm78  мои снимки има на 7-та страница(дано не бъркам).Искам да 4уя и ваще мнения Hug

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 22:22 от deskata_90

# 317
Здравейте момичета! Имам нужда от съвет. Реших да си блондирам корените в домашни условия и си купих блондор на Лондеса. Мисля да се правя с него и после с боя Вела проф. 12/81. Фризьорката ме посъветва след блондора да не слагам боята, а само да се матирам с балсама на Престиж. Та сега се чудя какво точно да направя. Никога не съм се правила с блондор сама. Някоя от вас използва ли Лондеса? Въобще очаквам някакъв съвет. Ще се правя утре.

По - добре пробвай след блондора само да матиращ. Ако се получи резултатът който търсиш, поне няма да си гориш косата и с боя.

Deskata_90, поне 3, 4 от нашите момичета се потъмниха, и сега съжаляват. Аз не бих предприела така стъпка. Ти си знаеш най - добре.

# 318
Венис, благодаря! А някой ползвал ли е Лoндеса?

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 12:33 от sasi6

# 319
Весело изкарване на Бъдни вечер и Коледа,и да получите мнооого подаръци!!  santa2

# 320
Весели празници и от мен,момичета! Close-mas: Много усмивки,подаръци и добро настроение! Wink

# 321
# 322
Айде момичета сега помагайте...
корените ми бяха израсли доста и реших да пробвам Гарние Е0 - обезцветител и след това сложих 113. Е да ама стана яко жълто в корените и личи мнооооого. Та според вас какво да направя сега - дали да сложа пак 113 в корените... или направо да купя някакъв обезцветител за по-сигурно и върху него пак 113? Аз лично си мисля че само със 113 май няма да стане...
Вие какво ще кажете?!
За съжаление не мога да ви кача снимки защото съм на работа...

# 323
Айде момичета сега помагайте...
корените ми бяха израсли доста и реших да пробвам Гарние Е0 - обезцветител и след това сложих 113. Е да ама стана яко жълто в корените и личи мнооооого. Та според вас какво да направя сега - дали да сложа пак 113 в корените... или направо да купя някакъв обезцветител за по-сигурно и върху него пак 113? Аз лично си мисля че само със 113 май няма да стане...
Вие какво ще кажете?!
За съжаление не мога да ви кача снимки защото съм на работа...
По-добре пак с боя само в корените,стига с тези обезцветители  Naughty

Да ви се похваля вчера бях на фризьор,подстригах се едно хубаво,дано да не съм одрязла нещо на бебо  Laughing  Отидох при една нова фризьорка ,работи с бои на БЕС ,нави ме да си потъмня косата,да я направя по-тъмно русо.Вика "избери си някой рус цвят",аз гледам -гледам,ми то всичко ми изглежда кестеняво  Laughing Обаче понеже исках по определен начин да ме подстриже,а не можах да и обясня,и въпреки това ме направи точно както исках,мисля да и се доверя за цвета на косата и малко като поизрастнат корените съм при нея,че това бяло русо не го искам вече
  Peace

# 324
GodaiVa,честита нова прическа! Simple Smile  Как се подстрига?

П.С. Момичета,какво ви е мнението за гръцката боя ECHO? Навила съм се да я пробвам... Rolling Eyes

# 325
GodaiVa,честита нова прическа! Simple Smile  Как се подстрига?

http://www.foto.bg/showfull.php?photo=280065

Така изглеждам,но не съм се тупирала  Peace

П.С. Момичета,какво ви е мнението за гръцката боя ECHO? Навила съм се да я пробвам... Rolling Eyes
Не съм я пробвала,но моя приятелка купуваше постоянно черната им боя,каза,че понеже има червен пигмент в косъма при дръгите бои избивал,а само с ЕСНО си ставало гарваново черна.За русите нюански нямам идея  Rolling Eyes

Ще ви помоля блондита да ми показвате снимки на руси момичета с по-тъмно русо,което ви харесва.Понеже мисля на фризьорката направо да и покажа снимка с желания нюанс и да ме направи
Praynig

# 326
# 327
http://www.prikachi.com/files/1253505I.jpg това много ми харесва на мен
А аз днес си взех зеления прах на сери и довечера ще пробвам, ще докладвам после

# 328
http://www.prikachi.com/files/1253505I.jpg това много ми харесва на мен
А аз днес си взех зеления прах на сери и довечера ще пробвам, ще докладвам после

Разкошен цвят.За съжаление май не мога да постигна такъв.

# 329
  • Sofia

Аз мога да ти предложа този цвят, с който съм в момента. Много си го харесвам, но мисля следващия път да го изсветля с 1 тон....за разнообразие  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт