Боя за коса - blond 10

• 115 215
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
sapunci , много е хубав цвета ти ! С какво го постигаш ? Ако помня правилно ти ползваше Мажирел 10? А пробва ли Мажиблонд 901S?
Аз  се обезцветих с блондор и сега не знам как да си подържам корените ,защото не искам да ги изсветлявам повече с блондор?!
С Гарние 111 ,мога ли да изсветлявам корените ?
Когато боядисвате корените си мажете ли и дължините на косата със същата боя и за колко време ?
Ако си поръчам Мажиблонд ,мога ли да опитам окислител 9% ,косата ми не е тъмна ?

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 16:39 от alleksa.

# 331
http://www.prikachi.com/files/1253505I.jpg това много ми харесва на мен
А аз днес си взех зеления прах на сери и довечера ще пробвам, ще докладвам после

И на мен ми харесва,обаче като се вгледам ми бие много на кестеняво...  newsm78

Аз мога да ти предложа този цвят, с който съм в момента. Много си го харесвам, но мисля следващия път да го изсветля с 1 тон....за разнообразие  Whistling
Как се води цветът? И този нюанс ми харесва  Peace

# 332
GodaiVa,честита нова прическа! Simple Smile  Как се подстрига?

http://www.foto.bg/showfull.php?photo=280065

Така изглеждам,но не съм се тупирала  Peace

Ходи ти! Wink На мен ми харесва.

П.С. Мерси за отговора,за боята.  bouquet Ще я пробвам в най-скоро време,че ми се поотми боята и сега съм един "морков"  в главата. Whistling

# 333
момичета някой ползвал ли е алфапарф боя смятам да я пробвам я ми кажете кой номер да си взема ползвам гарние 111 в момента изслетлява ми добре доволно съм от цвета обаче много бързо ми пада кажете ми номер на алфапарф нещо подобно

# 334
момичета цветът ми стана  smile3501 супер много съм доволна

# 335
Charlie , аз се боядисвам напоследък с алфапарф Платинум,номерът е 11.11,цвета се води супер светло пепеляво русо.След боядисването става доста интензивно пепеляво,но след едно,две измивания става по-естествен цвят.Като цяло съм доволна!

# 336
момичета цветът ми стана  smile3501 супер много съм доволна

Браво, много се радвам, че се е получило с този блондор. Да пуснеш снимки.

# 337
  • Sofia
sapunci , много е хубав цвета ти ! С какво го постигаш ? Ако помня правилно ти ползваше Мажирел 10? А пробва ли Мажиблонд 901S?
Аз  се обезцветих с блондор и сега не знам как да си подържам корените ,защото не искам да ги изсветлявам повече с блондор?!
С Гарние 111 ,мога ли да изсветлявам корените ?
Когато боядисвате корените си мажете ли и дължините на косата със същата боя и за колко време ?
Ако си поръчам Мажиблонд ,мога ли да опитам окислител 9% ,косата ми не е тъмна ?

Боядисвам се с Мажиблонд 901S. Досега бях с окислител 12%, но след като новата ми фризиорка препоръча да пробвам с 9%, вече така ще карам. Разлика няма, а уж е по-щадящо така.  Аз не съм изсветлявана с блондор. Може би ти като си вече почнала с блондор ще стане по-светло от мойто.  Thinking

# 338
Много ти благодаря sapunci !  bouquet
Аз също ще пробвам с 9% ! Ще покажа след почивните дни ,как съм сега и после как е станало! Мога ли само ,ако е удобно да те попитам : Мажеш корените и колко стоиш като време и после мажеш ли дължините на косата ?!

Весела и Щастлива Нова Година желая от все сърце на всички !!!

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 11:24 от alleksa.

# 339
  • Sofia
Много ти благодаря sapunci !  bouquet
Аз също ще пробвам с 9% ! Ще покажа след почивните дни ,как съм сега и после как е станало! Мога ли само ,ако е удобно да те попитам : Мажеш корените и колко стоиш като време и после мажеш ли дължините на косата ?!

Весела и Щастлива Нова Година желая от все сърце на всички !!!

Ами значи корените ми ги намазват веднъж, след 10 мин, ако е останало някаква боя (а то винаги остава) ми ги повтарят набързо. Едно нещо научих за тази боя, че трябва да има пространство между отделните кичури коса. Тоест като се намажеш да не ги залепваш плътно един до друг към главата, а да си останат малко нагоре повдигнати от към корена. Незнам дали ме разбра.  Thinking
Иначе след това седя около 40 мин, разнасят ми боята с малко вода по цялата дължина. Стоя пак около 10 мин и ме мият.

# 340
Страхотна си  sapunci  , обясни ми го много добре !   bouquet

# 341
  • Sofia
Моля моля, пак заповядай!  Party

Весело изкарване на Нова Година!!!  Hug   bigdance2

# 342
Блондита,пожелавам ви весело посрещане на Новата година и мнооого усмивки!!! Tada

# 343
                                                       ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2010г.

И русокоски, внимавайте с алкохола.    Wink Wink

# 344
Здравейте ,блондита! Как изкарахте посрещането на 2010г.?
За новата година съм предвидила нов нюанс на косата.До февруари ще навестя фризьорката и ще искам нещо такова :

Някой има ли напредстава как се води това русо? На вас харесва ли ви?Не ви ли се струва малко...кестеняво?  newsm78 Целя да огранича блондора и да използвам само боя

Общи условия

Активация на акаунт