КГБ=Клуб на готините баби - 87

• 30 505
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добра идея за подобренията през годините. Яге, аз бих се възползвала и ако не иска адвокатката сама бих си пуснала насрещен иск.
Аз съм сама и се ядосвам с диваненце Ани.  Днес цял ден си е била в къщи, уверява ме, че си пие лекарствата и си маже носа против хрема.  Да, ама не.  Преди малко излезе с гаджето да спят у тях и аз влязох да и почистя стаята. Както е изпила едно  хапче пред мене снощи, другите оставени на секцията. Как да се лекува, как да се подобри, как да обслужва клиенти и да не им шмърка.
Отделно НБУ го отсвирихме, не е ходила вече 3та седмица, но това не ме вълнува, пари - къде не са отишли. Искам да е жива и здрава, но тя май не иска.
Пламен е при брат си да гледат мач.

# 661
  • София
   Oх,сега не искам да мисля за нищо,защото се изтормозих напоследък. Доспа ми се,ще лягам и вероятно ще се надигна към 3-4,но не мога да издържам вече.След една безсънна нощ сега ми се спи и не мога да мисля.
    Лека нощ!

# 662

Лека нощ и от мен.
Днес ми беше гаден ден и не ми се пише.

# 663
  • Кубрат/ Пишурка

Ееееех,гадни дни за всички!Ама утре нов ден,нов късмет! И аз ще лягам.Лека нощ!

# 664
                  Айша,май ще си пишем двете , че на всички деня ни е бил гаден и на мен също. Laughing Ти се ядосваш на диваненце Ани , а аз на диваненце /и то голямо/ първородната ми дъщеря.Мими е с хрема от 2-3 седмици и изпи поне 3 антибиотика.Днес и вдигнах луд скандал сутринта,че се е шашардисала и "дали хремата и кашлицата не е от свинския грип".Тя си грабна кафето и си отиде у тях,а аз след нея.Заварвам детето босо и по пижама и отново спретнах скандал.Нали съм майка ,а не свекърва не мълча.Пък и свекърва да бях ....то мълчи ли се в това положение.Нито и сложила капки в носа,нито и дала сироп,нито и дала витамини,една чаша чай поне да беше дала и....само обикаля докторите.Докато бях на работа звъни и в истерия ми обяснява как при докторката има много хора и все болни,че докторката не иска да дойде в къщи и срещу заплащане и къде да води детет.Казах и ,че където и да я заведе пред кабинетите ще има поне 20 болни и никъде не е без опашка и без опасност да ти се разкихат и разкашлят в лицето.Връщам се от работа и питам "сложи ли капки в носа на Мими" отговор "да,сутринта" ама аз ги сложих сутринта ,не тя. Mr. Green Отново я насолих защото всичко си беше там където аз съм го оставила.Детето беше избягало при дедито и цял след обяд той я е разхождал и каза,че не е кихнала даже веднъж и е била спокойна.
              Та ти се ядосваш на Ани,че не си е изпила лекарствата ,а пък аз скачам ,че побъркват собствените си деца.Да не започвам как насолих и малкия зет,че и той е болен с ангина.А бе с децата проблем нямам,ама с майките и татковците.... #Crazy иде ми да хвана една гьостерица,ама по-дебела и да им влея ум в главите. Laughing

# 665
  • София
Може и ние да сме виновни. Направили сме ги безпомощни, безволеви и неактивни. Много сме се хвърляли да свършим всичко и да им улесним живота.
Само искам да дойде време и да имам внуче - ще съм си в къщи и ще си го гледам добре.
Майка му - да си живее живота. Ама дали ще го дочакам?

# 666
                 Laughing Споко!Ще дочакаш и още как и ще видиш,че хем е наше,ама не съвсем,защото решенията взимат родителите.Не знам дали сме виновни ние и къде може да сме грешили и двете са гледани по един и същ начин,ама малката е различна.Тя ни ги е оставила и не,че слуша повече,ама е против антибиотиците и опитва всички бабешки рецепти и ако не стане тогава действа с лекарства.При това не е паника и истерия и не търси под вола теле.Голямата е одрала кожата на свекървата.Тя /лека и пръст/ беше същата.Когато се запознах с нея беше в ИСУЛ за да си изследва мозъка защото според нея имаше тумор.Каквото прочетеше и ходеше на изследвания.Когато тичах из болниците в Бяла Слатина само като чуеха на кого съм снаха и ме гледаха със съжаление. Laughing И сега преди 5 минути слезе и дедито се хвана за сърцето  Mr. Green защото пак започна да пита "ами ,ако това е еди какво си" а бе направо параноя.То страх ,страх ,ама да побъркваш всички си е направо...нямам думи.Запецнах и аз от нерви. Laughing Е,за това искам да съм пенсионерка,че като си взема децата и хич няма и да ги питам.Вместо да я разтрие,загрее...тя знае само да се паникьосва.Ето сега зетя пак е замъкнал Мими при майка си.То се търпи,търпи ,ама на края ти избиват балансите.Ще стане 10 години от как са женени и всяка вечер той е до полата на мама.Аз да съм ще съм го сложила на мястото му,ама...не съм. Mr. Green Ще върне детето по нощите и пак ще заспи късно и пак ще е уморена,а и как е облечена по студа не знам.Нали са в колата и не я обличат.Надуят парното и като слезеш от топло на студеното отново настиваш.Все има за какво да се ядосваш.

# 667
  • Видин
Добър вечер от мен.
Днес неможах да се включа повече от работа, че дойдоха да ни правят профилактика и да почистват компютрите и откараха до 17ч.
Яге, дано успееш да се справиш PeaceАбе каквото и да кажа, малко ще да е.
Айша, Дидка, при вас няма ден без изпълнения. Crazy
За туршийте нищо не мога да кажа, че не правя Flutter
Лека нощ на всички! Hug

# 668
  • София
Дидиа, интересен живот живеем. Пламен се прибра и се тръшкам за лекарствата - той каза, че аз съм я направила такава. Може и да е прав.
Лека нощ на всички.

# 669

Л  Е  К  А      Н  О  Щ !

Heart Eyes Hug smile3503 smile3507  smile3524

# 670
m a y a аз царската туршия също я правя без аспирин. По бързо се разваля ама при нас не остава. Аз не правя много и до средата на януари свършва. А тази година не намерих време да направя.
Нещо с счупената майка и работата хич за нищо не ми стига времето.
Айша , Дидия - чета ви и все се чудя и аз ли след време тъй ще говоря. Те ,че не се пазят и моите е факт. Ама нали не живеем заедно и аз си мисля , че ще се научат. Аз рано се омъжих, рано родих , сами сме се справяли със съпруга. В движение се научих и да готвя и всичко. И свекърва ми не беше много съгласна с методите ми на гледане и възпитание на внуците, пък с годините почна да казва, че децата ми са добре възпитани и че аз съм много оправна.
Иска ми се да вярвам, че децата ми са разумни и ще се справят. И се опитвам да си повтарям непрекъснато, че са големи и знаят какво правят.
Но снощи средната си пържила картофи и за малко да си спретне пожар. Малката го угасила с хавлия. Та разумни ,разумни, е колко да са разумни.

# 671
  • София
Добро утро мили приятелки!

# 672
Добро утро и от мен.
Яжке,благодаря за кафенцето и чайчето.
Лек и спокоен ден на всички ни.

# 673

Добро утро.
Яжка мерси за кафенцето.
Лек ден.

# 674

Добро утро и от мен! Лек и спокоен ден на всички!
                           Ирен, кой е казал,че децата не са ни възпитани? Laughing Възпитани са и то добре ,но ....тяхното време си е тяхно,тяхната младост си е тяхна и разбиранията им не съвпадат с тези на бабите  Mr. Green За съжаление опита във всяко отношение се придобива много по-късно и много неща осъзнаваш когато си баба , а не мама! Laughing Когато си наблизо до децата си най-лесния начин е да прехвърлиш някои отговорности на мама! Laughing Е,ние с Айша нямаме нищо против и аз си гледам внуците,а тя си гледа Ането!Да са ни живи и здрави може да ги коментираме ,но си ги обичаме! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт