Дързост и красота 49 - "Заслепение и слепота"

• 26 460
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Miriel, редактирах си поста по-горе, но и тук да ти отговоря:
Явно грешката е моя, но наистина ми се стори, че го прочетох  Crazy
И на мен ми се отварят снимките, с мозила съм  Peace
Берина, като ти гледам хубавите дечица, съм сигурна, че си по-хубава  smile3521
Пухи, сега като споменаваш - вярно и Стефчето е палавница  hahaha

# 31
Обича един,омъжена за друг,има деца от трети и четвърти Crazy......на това как му се вика newsm78........аааа да обикновен човек.... Crossing Arms

Ами обикновен си е, в тоя филм само СуперХектор има свръхестествени способности 
 Joy Joy Joy

# 32

Ами обикновен си е, в тоя филм само СуперХектор има свръхестествени способности
 Joy Joy Joy

И д-р Крисчън драпа за мястото на брат си, ама е доста назад по трасето. Joy

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 20:57 от мис арк

# 33
Цитат
... се зарази, помагайки на бедняк с храна...

Да спомням си. Беше бездомник. Очевидно болен и очевадно мръсен.
А Тейлър бременна. Много благородно и мнооого отговорно към неродените и деца  #Cussing out . Наистина добра майка  Crazy .
Това е още един случай в който можеше да се обади на някой, за да помогне на човека.
Да,като ти протегне някой ръка за милостиня,ти му кажи "Чакай ,сега ще извикам някой да ти даде храна!"   Joy Joy Joy        

Ами точно така ще направя, ако от това зависи живота на детето ми. Дори през ум няма да ми мине да се правя на майка Тереза.

# 34
  • София
Снимката на КБ е страхотна, Монтагю има вкус. На ККЛ снимката не ми харесва Confused

Шефе, утре до обяд може ли да ти пратя снимката за първа страница - че сега едва ли ще намеря?

# 35
Може, може. Всичко може. Hug

# 36
Едни от любимите ми снимки Peace Толкова е сладка Peace Излъчва една особена доброта и добронамереност Peace
И тези красиви,топли,зелени очи Crazy

/снимката на Шила е ужасна/

# 37
Лелеееей, тоя Франкенщайн аго го цитирате още веднъж и сън нема да ме хване ...
А пък...  ако все пак заспа , ще сънувам кошмари цела нощ ooooh!

# 38
А аз чакам бройката на Бриджит и Джаки за да ги сравня с тази на Тейлър Whistling Зори, хайде бе мила Crossing Arms

Страхотна тема  bouquet  bouquet  bouquet

Имах гости сори, но не мога да вися денонощно в темата.
 Още в предната тема някой беше сметнал мъжете на Тейлър,че са четирима, бройката на Бриджет и Джаки /при така поставените от теб условия, защото те винаги се променят, в едни случаи се гледа секса, в други се брои стоенето по нощничка пред Хектор/, са съответно 4 и 5, така че Джаки води в класацията, а с Бриджет са по равно /а Бриджет е все още в началото на любовния си стаж, какъв ли път ще извърви за 20 години, може и да надмине майка си  Mr. Green/. Сега се връщам да чета назад, че нали спешно трябвало да се включа  Joy
Вярно, подценила съм Стефка и тя голяма любовница се извъди с 5-ма мъже  Mr. Green А бе не си поплюват героините на ДиК, като гледам и завоеванията им се повтарят  Joy

Хареса ми снимката на КБ /ако не играеше такава злодейка, щеше да ми харесва още повече/. А този шедьовър  за ККЛ, направо е загрозил "сладкото" й излъчване. От всички снимки на първа страница най-много ми допада тази на ЛАД /страхотна е!/  Peace

Харесва

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 02:40 от Брукатака

# 39
Добро утро!
Спорна и приятна седмица ви желая!   bouquet

P.S. Тестът, който си правихме преди време, вече е в първия пост заедно с превод на въпросите. Аз пак се пробвах, все още съм Брук.   Joy

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 08:14 от мис арк

# 40
  • Разпиляна във въображението
Зори, условието е едно - секс. Не броим флиртовете и т.н. когато става дума за бройка.

Та за Тейлър. В момента ме интересува твоята бройка. Интересно ми е къде слагаш мъжете, които тя твърди че е имала след като се пропи (упс, когато тя започна да пие по чаша вино)?

И такаааа. Тъй като не го бях чула добре (това за мъжете, с които е спала без да ги познава) и за да не изкривявам резултата се порових в епизодите на ДиК. Трябваше да го чуя добре за да мога да споря както трябва. И така - пуснах го няколко пъти защото актрисата, която играе Тейлър не можа да играе както трябва и повече се лигави отколкото да покаже емоция и понякога нищо не й се разбира, чух заветните думички. Мдааа, тази жена определено е напред с бройката.

За пропусналите като мен - http://www.youtube.com/watch?v=yMo812bsHKM&feature=related и за де е още по-лесно - 6.39 мин. Peace

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 08:51 от Miriel

# 41
За пропусналите като мен - http://www.youtube.com/watch?v=yMo812bsHKM&feature=related и за де е още по-лесно - 6.39 мин. Peace

Аз се заслушах и зазяпах в Монти и пропуснах заветния момент. Отивам да гледам пак... Blush Crazy
Наистина трудно ́и се разбират репликите: "Аз пиех, лъгах приятелите и семейството си, спях с мъже, които дори не познавах". Sunglasses

# 42
Добро утро!
Голяма дискусия сте спретнали в събота и неделя!
Докато ви изчета ....   bouquet
Гласувах , че има право да ревнува.
Какво значи има ли право или няма право.
Това е чувство като всички останали, като разочарованието , като любовта - не те пита кога да дойде , не те пита женен ли си или вдовец, не те пита "мога ли да те навестя?", просто се случва. Просто ревнуваш.
А дали трябва да го покаже - предпочитам неприкритите неща, колкото и неприятности да създадат. За предпочитане са от дълго прикриваните тайни и чувства , които в последствие / след 20 години например / избухват като бомба.
Щом ревнува , значи все още обича Рич и Ник трябва да е наясно с това  Peace
Добре дошли на новодошлите!   bouquet

Тейлър на снимката с червения фон на първа страница е като онези дето ги изписваме с точки , звездички и се  Embarassed докато ги четем.

Спорна седмица на всички!

# 43
....като любовта - .... не те пита "мога ли да те навестя?", просто се случва..

..."Мога ли да те навестя?...". Страхотно написано!!! smile3501

# 44
Понеже вече съм забравила какво ми се получи на теста първия път си го направих пак и този път е Дарла  Crazy
Само се чудя дали съм Дарла, когато беше Айнщайн и образец на блондинка  Crazy или съм Дарла от късния и етап, когато беше Форестър и модел на женско съвършенство и образцова съпруга и майка  newsm78
Или е по мой избор  Joy

Общи условия

Активация на акаунт