Дързост и красота 49 - "Заслепение и слепота"

• 25 890
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Да почерпя - Димана днес има имен ден
Честит й имен ден Crazy Желая й много здраве,дързост и красота Crazy
И разбира се-да не прилича по нищо на тейлар и нейните фенки Crazy

Това предполагам е галене с перце и голям комплимент от страна на Фена  Mr. Green Той не обижда и не се заяжда, само така си говори

Мириел, честито ти именничка!   bouquet Да ти е жива и здрава! Нека с радост да носи това хубаво име и да расте безгрижно и весело!   bigdance2

# 616
  • Разпиляна във въображението
  bouquet на всички.

# 617
  • София
Miriel, всичко най-хубаво на малката принцеса!   bouquet

# 618
Броката и кой вика всеки път Татти щам знаеш със сигурност??Ще ни светнеш ли

# 619
Ще ни заключат темата, да знаете. ooooh!

# 620
Miriel, много е красиво името на дъщеря ти! Да е жива и здрава, весела и щастлива   newsm51

АрДжей, душааааа, защо така с лошото?
Че какво ни е на нас тейлАрките? Ох, пак се разстроих  newsm45

# 621
Броката и кой вика всеки път Татти щам знаеш със сигурност??Ще ни светнеш ли

Ника ми е Брукатака, но го считам за правописна грешна, а не за заяждане  Crazy

# 622
Ненннннннннннннна,къде е тоз Ар Джей Crazy
Такъв ник не виждам Crazy

# 623
Ненннннннннннннна,къде е тоз Ар Джей Crazy
Такъв ник не виждам Crazy

След като не уточни кой Форрррррестър си, аз по постовете ти заподозрях, че най-вероятно си АрДжей  Crazy
А след като ти не възрази срещу така изказаното от мен предположение, реших, че съм познала  Peace

# 624
аЗ вече обясних кой форестър съм

# 625
А, още нещо ми стана смешно. Как Тейлър била възпитала Фийби. Хохо, а да си говорим как Брук е възпитала Рик и Бриджка, ако въобще го е правила де. Единия заплоди бавачката си, другата цял живот въздиша по мъжете на майка си, дори по предполагаемия си в началото баща Ридж. Peace
Тъпичко е малко, защото е ясно, че не Брук е научила децата си на това. Както и Тейлър не е учила Фийби на нещо. В подобен род сериали няма възпитание, сценаристите правят героя. Да не би някое от децата на Стефка да прилича на нея? Чак след 40 години се сетиха открито да казват на зрителите, че Фелиша видиш ли приличала на майка си. По какво обаче, още не съм разбрал. newsm78

# 626
А, още нещо ми стана смешно. Как Тейлър била възпитала Фийби. Хохо, а да си говорим как Брук е възпитала Рик и Бриджка, ако въобще го е правила де. Единия заплоди бавачката си, другата цял живот въздиша по мъжете на майка си, дори по предполагаемия си в началото баща Ридж. Peace
Тъпичко е малко, защото е ясно, че не Брук е научила децата си на това. Както и Тейлър не е учила Фийби на нещо. В подобен род сериали няма възпитание, сценаристите правят героя. Да не би някое от децата на Стефка да прилича на нея? Чак след 40 години се сетиха открито да казват на зрителите, че Фелиша видиш ли приличала на майка си. По какво обаче, още не съм разбрал. newsm78

Много си прав  Peace И понеже се беше промъкнала по едно време тезата, че Брук е била повече майка на децата на Тейлър , докато тя се шматкосвала в арабския свят, значи упреците към възпитанието на Фийби, би трябвало да са в градината на Брук  Mr. Green

# 627

О,не знаех,че е нормално едно момиче да се държи високомерно.Ти така ли ще научиш децата си Crazy

Ми ти какво знаеш....освен "красиви думи",нещо друго да има в твоя речник драги newsm12....Естествено че така ще си възпитам децата.....на дистанцирано и високомерно държание с непознати.А не като вашата курва да скача веднага в леглото на всеки срешнат.И да преспът/моите деца имам в предвид/ с всички жени в един род. Crossing Arms
За правописните ми грешки.....явно не си се сетил/аз пък що си помислих, че може и да ти дойде на ум....ама ooooh!/след като имаш две деца увиснали отгоре ти и дърпайки те всеки за  нещо.....пак ще си говорим...... ти колко правилно ще пишеш/да не говорим че в твоите постове има къде къде повече грешки....вземи си ги погледни smile3521/.....
Мириел честита ти именничка....да ти е жива и здрава......и много да те радва....  bigdance2 Tada  ura

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 15:36 от berina

# 628
Обсъждането на някакъв сериал показва ли  какъв е всъщност някой?  Thinking

Аз например в реалния живот съвсем не съм това, което съм тук в постовете си. Или да кажем на 80 %.

# 629
Честит имен ден на всички, които носят името на Св Димитър bouquet
Мириел, честито на именничката ти   bouquet

Хора, как ви даде сърце да се карате в такъв хубав есенен ден  ooooh!
Какви са тези лични заяждания? Я си обиждайте двете героини на воля, пък това кой какъв е и как ще възпитава децата си няма място точно в тази тема  Peace
А и не разбирам какво толкова се палите, когато Фена Форестър обижда Тейлър и Стефчето, той не влага нищо лично в това. Правите му забележка, той се афектира, защото е още млад и се почва престрелката  Shocked
Форестър, а ти не прави забележки за правописа на другите, не е приятно, по-добре на лични  Wink

По темата: Тейлър не ми харесва с поведението си и към Торн и към Хектор - първо е участник в нещастието им, после ще ги утешава и ще им помага да вървят напред. То като някакво изкупление изглежда  Confused. Така натоварва и себе си, ако иска да оцелее трябва да се отдръпне и от двамата  Stop. Торн има голямо семейство, а Хектор - дъщеря,  така че има кой да им помогне, без тя да си жертва душевното здраве, а и тяхното.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт