Тровим се от разрушен комин!

• 12 942
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
Юхууу, пилета, ама какви са тези съвети?!? Как да няма право да пали печка?!? Има комин, колкото и всички останали . Коминът е обща част, както покрива и стълбището например. Събирате пари и го оправяте всички.
Колкото до майстора- ами намерете си друг, който може да реши проблема!
Пуска се метална тръба до долу и ето нов комин.
Баааси и хората...жената сигурно няма пари да си плаща тока. Да не мислите, че е много хубаво човек да се връща с векове назад в развитието си, като се топли с огън у дома си.  ooooh!

И никакви жалби и обикаляници при този и онзи ще ви решат проблемите. Апартаментите са ваши, общите части- също. Събирате се, намирате фирма/майстор и оправяте проблема (ето дадох и идея как да стане). Пък и бая сте търпеливи...аз и месец няма да издържа да ме тровят така.

Peace

Допълнение:

Пускате още една тръба[]/за въздуховод/
Общи части-общ ремонт !
Изискайте поне 3 оферти относно ремонта и изберете оптималната !
Успех!
Има проблем,но в случая има и решение !  Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 11:55 от Анонимен

# 46
  • София
Уфффф... никой не чете... Tired
Печка и аспиратор не се връзват на едно място. В отдушник бабата няма как да си включи печката. Първо е по-малък от комина и второ е пластмасов в общия случай. Предполагам става дума за комин най-стандартен. В него може да се включи и печка и аброрбатор. Но не е редно, защото се получава точно това  Wink Ако комина е сифонен тип не би трябвало да има проблем теоретично, ама практически обикновено има. И двамата имат законово право да си ползват комина, но всъщност просто трявба да се разберат по човешки. В нашия вход сме 3-ма ползващи отопление на дърва и въглища. И тримата не сме се включили на комините (сифонни) в кухнята, за да не пречим на останалите си съседи. Един комшия си премести кухнята в едната стая и си включи абсорбатора на комина с печките. Видя, че му дими цяла зима и копче не ни е казал. Просто не ползва абсорбатора

# 47
... моля, по-сведущите по въпроса да ме посъветват.
Във вашия случай, при положение, че жилището е новазакупено, бих се обърнал към строителната фирма, от която съм го купил, за да наравя рекламация.
Нека те да разследват кой крив, кой прав.

Общи условия

Активация на акаунт