Златна есен пак дойде, с шума и листа палува СЕПТЕМВРИЙСКОТО дете

• 35 253
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
И ние с Ками сме в групата на Ани, Моарейн и Сисси...+ пубер =  #Crazy
Не пиша щот не мога да сколасам, ходи, беснее, вършее из цялата къща. Половинката днес се връща от командировка и се надявам да успея да се изкъпя...Нощите са ни същите като на Стефина и Васко, гърбът ме боли жестоко от нощното висене по циците...спането е химера, утопия, мираж..и не се сещам к'во още...аде толкоз от мен че дава зор.  Hug
Само да допълня. по повод темата за белият оцет и приложението му в домакинството, със същият успех и определено по-поносима миризма може да се използва лимоновият сок. Аз купувам готов и го ползвам да махам варовиковите отлагания по чучурите в банята. И двете са киселина, ако има химик да удари едно рамо...

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 20:16 от BAE

# 121
И аз и аз на опашката...
Понякога така ме изнервя че ми идва да крещя рева и така нататък ,постоянно виси по мен из къщи.Ама навън ми е по добре !
Днес бяхме на плажя рови в пясъка поне 2 часа сама,игра, пя и много се забавлява,а аз пих кафе на спокойствие....Много гот беше!!! Laughing После ще кача някоя друга снимка!!!Незнам как ще е зимата,така че да използваме авантата на времето...
Ане излизам към 10 някъде по центъра сме,звънни и ще се намерим!!!
Искъм да ви кажа ,че Ане не само пише така увлекателно,но и говори така!!!Страхотен събеседник!!!
Асе нямам думи!!!Сияна както знаеш ми е слабос,страхотни са с Любо!!!Искъм да ги
мачкам.... Hug
Парахот страхотни снимки!!!Искъм и аз  там!!!
Аиде ,че време няма...

# 122
Здравейте, маминки!
Ние до преди малко бяхме навън с Шмати и Марти. Добре се разходихме, но не си чувствам кръста - това моето гардже се води още за ръчички, а Марти си щъка като пич навсякъде, даже по тревата няма трудности. Много е готин тоз малък бандид!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Друго ново при нас няма - ни зъби, ни прохождане, само от време на време ми казва "мамо" и е осъзнато "мамо". Аз се разтапям съответно и търча да питам" Какво искаш, мами?" и те така!

# 123
Тъййй, ами като сте заговорили за залъгалки и висене по циците... Любо вече четвърта нощ заспива без нини и се надявам втора нощ да спи до сутрешното кърмене в 5, както направи снощи. И дано днес се събуди в 6. Първата вечер рева от 3 до 5 сутринта. Бях неотлъчно до него, гледахме телевизия, гушихме се, той рева, аз му повтарях, че мама е до него и го питах дали иска водичка. Втората вечер плака два пъти по две минути. Снощи заспа в 21 аса и се събуди в 5 и не му отказах сукане, но го взех седнал в мен, а после го оставих да си доспи. Вече имат собствен легло със сестра си и заспиват двамата... Та така - всичко има оправия, стига да се намерят нерви от страна на мама.
Иначе що се отнася до инатите... за Любо не мога да говоря - той едва сега започва да се опитва да се тръшка качествено, ама е слаба ракия пред сестра си. Тя ми се е влачила по корем цялата дължина на блока, защото н иска да тръгваме от площадката. И ми е правила 40-минутна истерия с пяна от устата и извиване назад като лък, защото балерините на Слави спрели да танцуват...Пълна съм с истории със Сияната. На тези от вас с по-буйни хлапета мога да кажа само - има Господ на този свят. Вторите ще ви покажат колко кротко може да бъде едно дете... Или както казваше една дружка, докато бях бременна с Любо - може пък да ти покаже, че първото е било ангелче Mr. Green
Само здраве да е. Подкрепям идеята за бабини илачи на първа страница Peace ТАка ще е много лесно за всеки да отвори и да прочете, особено ако го налегне нужда по нощите Peace

# 124
А сега по нещо горещо за лека нощ!

По един ром с кола за начало

Последван от едно куба либре за загрявка

и две тъмни маргарити за двама влюбени

а накрая по едно малко мохито за разхлаждане на страстите!

# 125
Хммм, Ане, наистина много увлекателно пишеш  Heart Eyes И аз много обичам Коледа и цялата суетня покрай празниците - курабийки, лампички, елхата, обиколка в търсене на подарък за любимите хора .... размечтах се. Наближава ... дано има пухкав бял снежец  Simple Smile Много се смях на фъфлещото ти говорене. Не знам дали е неправилно, но пък се забавлявате. Значи Борето ще го раздава техничар.

Асе, това торта с бишкоти ли е? Ще споделиш ли и рецептата плийс?

Сиси, бързо и лесно лекоремонтиране ви желая  Heart Eyes

# 126
  • София
Хайде пак да се отчета по нощите. Laughing

Сиси, честито преместване!  bouquet Много хубаво, че сте вече самостоятелни! Peace

Колкото до антибиотика- наистина изтощава организма, нарушава се апетита, чревната флора....затова трябва да се избягва, доколкото и когато е възможно.  Peace

Ане, радвам се да прочета, че има хора като теб, които спокойно мислят за (БГ) зимата. Wink  Аз съм топлолюбива и вирея най-добре през лятото- на сухо и горещо. Joy Имаше един период, в който направо се депресирах през зимата- заради студа и късия ден. Сега вече не се влияя толкова.

Параход, съжалявам, че почивката ви не е отговорила на очакванията! Sad За изтощението и нервите те разбирам напълно! Hug За мен детският плач е едно от нещата, които най-много изморяват и късат нервите, защото освен всичко, по природа сме устроени да се напрягаме от него и да заставаме нащрек, за да предотвратим евентуална опасност за детето. Ще улегнат тези емоции с времето, няма вечно все да е така. Hug

За бабините илачи съм ЗА. Peace Дали обаче да са всичките в първия пост, или да ги съберем в сайта ни, например, и на първа страничка да пусна само линк? Rolling Eyes

На 25.10 /неделя/ ще се състои ежемесечната среща на БГ-Мамма, с … ирана от Babypark. Миналия месец ходих с големите и останах много доволна. За децата между 3 и 7 години има осигурено забавление с двама аниматори, а за по-мъничките е отворен детският кът. Така че който се чуди какво да прави в неделя сутрин, може да дойде там да пие по кафенце и да се видим. Simple Smile

# 127
И от мен среднощно.
Много хубави снимки видях  Heart Eyes
Данип, по повод пуФкавия хляб от машината - няма проблем, аз съм си на диета по принцип  Joy Правя по два пъти седмично, защото тогава са ми галавечерите и имам право на него.
И сега да ви се покажем рано сутрин колко сме приказливи  Blush
http://www.youtube.com/watch?v=xNwV152P0_k

# 128
  • София
Gardenia, умилих се на клипчето на Надя! Много е сладка! Това са най-милите разговори! Heart Eyes

Напиши ми още веднъж, моля те, рождената дата на Надя, че нещо липсвате в списъка.... Thinking

# 129
  • София
Гардения, Надето е много чаровна! И колко неща знае  Crazy браво на мама, че я е научила! С голям кеф изгледах клипчето 2 пъти!
Моля те, да ме извиниш онзи ден ... така ме болеше глава  ooooh! а Любо тъкмо беше заспал след доста тръшкане и мрънкане .. даже нямах сила да изляза от стаята, за да говорим.
Кажи, удобни ли са чорапките ня куклата? Как ти се стори десенът?
Пак - извинявай  Hug
Ане, браво на теб за ЕБХ-то и на Моарейн, и на Анамар ... дано не пропускам някой. аз не мога да бъда толкова упорита...
Любо тази вечер се изака в пелената  Rolling Eyes не го беше правил нито веднъж от месеци ... 4-5 сигурно... не знам какво стана сега ... може би заради постоянното му мрънкане, не съм му обърнала внимание... ама ме е яд  Rolling Eyes олеее, какво мазало  Shocked колко време не можем да го почистим  Joy странно ми е, че не беше притеснен от този факт. играеше си и като че ли не усещаше никакъв дискомфорт  newsm78

# 130
Mале, Гаредния  Heart Eyes аууу, ама.. от къде ги вzимате тия сладки деца бе  Crazy Ще я иzям. И пак (ако не се лъжа и отдавна, когато ти се появи бях писала  newsm78 ) да си кажа, твоята Надя ми прилича някак на Ана Мари. В.. мимиките, усмивката.. не zнам точно, но ми прилича  Hug
Параход, вzеми се в ръце и стисни zъби  Wink К´во е това  Crossing Arms  Hug Жалко, че на почивката не си си починала, но... пак е нещо де..
И аz писах, съвсем не обичам еднакво всички сеzони. Обожавам нашето си лято, след него идва нашата си, истинска zима(много ми липсва тя тука беее), после пролетта и еснта е последна в класацията ми, милата  Rolling Eyes.
Кажете още zа миенето на zъбите, плииис (Ане, мерси  Hug , а вие 5 човек  плюс 2 деца.. браво, ако се и раzбирате, тогава направо поколон  bowuu)..
Аz, момичета, zнаете ли какво правя от вчера..? Прочетох 38 страници(цялата им тема) в алтернативния форум zа.. веганството  Crazy . Направо ми иzтекоха очите, zа норматив я минах вчера по нощите и продължих тая вечер, но нищо не пропуснах. Не zнам от къде ми дойде тоя ентусияzъм, ама като се zачетох и не можах да се спра. Ние сме мноооого, ама много далече в къщи от това, дори от вегетарианството. Обаче, в същност, ако няма zа кой да готвя, самата аz мога да живея на ядки, плодове и какви ли не салати, та много ми хареса ентусиаzма и отдадеността на момичетата там. Също и ако не ме мърzеше  Embarassed , приzнавам, бих правила(поне zа мен и малката, докато не раzбира да я приуча), много от рецептите им. Особено салатите и суровите неща.. мммм... Беz да сме вегани, просто така, zа раzнообраzие. Обаче много трудоемко ми се вижда всичко, особено отглеждането на кълнове.. а обичам, до колкото съм яла и бих яла много повече.
Ох, иzвинете zа отклонението  Hug
Ама и скоби съм послагала... и емотикони  hahaha

# 131
 Blush Мерсим за комплиментите. Ние си имаме по-голяма програма, ама трябва да се дебнем да я запишем  Laughing
Адиктед, още един път голямо благодаря за чорапките  bowuu Цвета е в тон с повечето ни домашни дрешки. Както ти казах избягвам розово  Blush  Много са удачни и тя много си ги харесва. Сутрин си играе по леглото, по раклата, по бюрото и накрая слиза на пода, намира си чорапките и ми ги носи  hahaha
Мила, усетих, че не ти е до разговори тогава, извинявай пак  Praynig Всъщност се оказа, че аз грешно съм преписала номера, хем го проверявах два пъти и пак  Embarassed
Надя вчера се беше наакала в памперса и се събуди с рев от следобедния сън  ooooh! Явно е станало насън. От 4-5 месеца насам й се е случвало 2-3 пъти, но когато е будна се разбира. Е, пак става неспокойна, обаче вчера беше ужас. Явно й беше много некомфортно  hug От там насетне цял следобед не беше моето дете. За всичко се сърдеше и рееев - кой я погледнал, кой я пипнал, кой не я погледнал....
Сестра ми и племенницата (5годишна) са у дома. Имаме панаир.... Та с две думи - панаира е пълен  Crazy

# 132
  • София
Здравейте!
Толкова ми се спи след поредната безсънна нощ,че забравих какво съм прочела newsm78
Гаредения-Надето голяма сладурана.
Параход-много хубави снимки.
Асе- много хубави снимки си пуснала.Децата ти са прекрасни-пускай по-често снимки да им се радваме.Много си секси с този гащеризон.
При нас нищо инетресно-имаме си нов хладилник,а пък фризера май издава багажа,тъй като все се спъвахме в калбела и май изгоря компресора Sick.Чакаме утре монтаж на кухнята и това е.

# 133
Дзак от лудницата!  Joy
Тримата са в къщи - при нас е есенна ваканция. Вън вали из ведро и хич не ми е до веселби, а те скачат като за последно зад гърба ми.
Пускам ви за разтуха малко Мигове от кибритена кутийка

Асе, да знаеш, че съм ти многоооооо сърдита  Crossing Arms Laughing

# 134
И аз все забравям какво съм си мислела да кажа/напиша  Blush
Суит, на 01.09 е родена Надя, но я има в списъка, спокойно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт