асе, мн сте хубави и тортит ти мн интересни
Я сега кажи коя песен пеете с булката? 

Младоженецът е син на основателят на прабългарската школа за оцеляване Багатур (сигурно някой е чувал) Те имат конна база и се занимават сериозно с езда и джигитовка (това са всички странни фигури и премятания, които се правят върху кон) Младоженецът изведе булката на кон до края на баните (иде реч за Старозагорските минерални бани).
ПРосто исках нещо ново и интересно и хоп - гащеризон. Добре, че се намират шивачки, които да ми удисват на акълите 

И при нас тази година е сезона на сватбите. Другата седмица отново сме на сватба на близки приятели. Решили в началото на месеца и хоп- експедитивно другата неделя се женат. 
прекрасна е!
Сега ми каза да давам биогайя, за да нормализирам чревната флора, която е била съсипана от антибиотика
Отново сме със сополи 
За количката - взеха Конкорд-а, а аз вече поръчах кожухчето на Нели, за което и тук искам да и благодаря
Продавачките в магазина така и не намериха чувалчето, за което ти ме уверяваше, че го има в борда
както се казва. Сега вече очакваме с трепет бебчето. За тези, които не знаят - очакваме снаха ми всеки момент да роди
Вероятно ще се завлечем в Пловдив около и след раждането, ако сме здрави, та можем да спретнем една среща с Пловдивската група 
Чудни снимчици, страхотно е в топлите страни 

, ама само с искане не става

(и на мен много ми харесва как пишеш, а пък днес съвсем си се постарала
). За Т° и аz zнам това zа намаzването с белтък. Мисля, че наистина действа
, освен това е супер, zащото е съвсем беzвредно и всеки може да пробва, ако помогне.. помогне
. Но аz zная така, намаzва се на двете китки на ръцете(т.е. отвътре, да уточня), оставя се така да иzсъхне и се мие чак доста след това
. Който иска да пробва, не zнам кой начин е правилен, но аz така го zнам и с.м правила, до сега само на Крис. Та викам.. да споделя 
), итересно ми е, някой успява ли вече да мие zъбите както трябва, или поне горе долу? При нас е някаква пародия това. Ако иzобщо отвори уста, успявам само веднъж два пъти да тръкна, но винаги само отдолу(отгоре не ми дава, не мога да раzбера zащо), след което бута четката с еzик и иска да ми я вzеме от ръката.. Ако не я дам, пищи, така че давам я и толкова с миенето

Не можахме едно кафе да седнем да изпием като хората. Единствено на плажа се "кротваше" за 2-3 ч дневно. Накрая пък разви и страх от тъмното и след 6 ч не можех дори да се изпикая - ревеше, ако се отдалеча на повече от 30 см от нея, независимо, че баща й е там, гушка я и т.н. По автобуси и таксита се държеше направо безобразно, ако не суче. Въобще сучеше нонстоп 
Храна, обслужване и цени - с пъти по-зле от тези в Гърция. Аудитория: пенсиониран английски пролетариат от Екзетър и Лийдс. Особено разочарована бях аз, тъй като съм се веселила там в ергенските си години ... И снимките не сполучиха тоя път... Там има големи красоти инак, но трябва да се пътува, пътува... а общественият им транспорт е зле.
А иначе готвя с висящо (обикновено) на крака ми хлапе
Също като теб, по инстикт изпишвам Дари, вече почти не гледам часовник; като ме попитат какво-що и тогава се сещам и отброявам час-час и половина - това й е интервала приблизително. Но тя вече си казва, "пиш-а" или "пиш-таууууу" (пишало). Много сладка
Тръшкането и ние го владеем много добре и при мен хваща дикиш и аз не понасям рев - та се прилага по-често. С всеки може да остане до момента, в който не ме види - започва с такъв силен вой, че ще речеш че го колят. Резултатът от тези му тръшканици и желание да е в мен е една хронична болка в лявата китка, просто з-то не мога да го държа с другата ръка.
Много често ми се случва да не успея да си измия зъбите сутрин, з-то вече съм използвала квотата си за тоалетна
И с това желание да е на гърда просто ме озадачава
, възможно ли е отново някога да я използваме само по предназначение или ще съм в ролята на залъгалка? Асе, това е топка в твоята градина
И аз се оплаках.... Препоръчани теми