Златна есен пак дойде, с шума и листа палува СЕПТЕМВРИЙСКОТО дете

• 35 245
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, дами!
Цоп и от нас с Ели в новата тема! Цопи Цоп!
Суити, благодаря ти за труда и красивото заглавие  Hug
Сонче, желая скорошно оздравяване и на двама ви! Педи изписа на Ели имуностимулант, но не съм го купила още.
Йоана 21, добре дошлапри нас! Винаги се радваме на нови попълнения! Разкажи ни повече за себе си и бебка, ако искаш  Hug
Страйп, успех с намирането на доходоносна и удовлетворяваща те работа! Ти записала ли си малката на ясла? А за прохождането - Ели също не е тръгнала самичка. С уолкъра обикаля къщата и се научи сама да си го повдига и да завива при препятствие, но да ходи самостоятелно не я виждам в близкия месец.
А сега по нещо вкусничко за закуска в този мъглив и студен есенен ден:

# 91
Stryper, ти не се ли занимаваше с програмиране, или бъркам? newsm78
Телерик гледам имаха свободни позиции, а заплатите им изобщо не са 500лв

# 92
  • София
Здравейте!
При нас нищо интересно все с тая кухня се занимаваме в  свободното си време-не е лесно да се обзаведе и направи:ooooh:
Васко снощи пак ме разби без сън явно долен кътник го мъчи сега...Много сладко се е научил да си целува крачетата-нали ние го целуваме по тях Heart Eyes

# 93
Флу, страхотна закуска!
pezota, не икономист съм. Завърших УНСС. През 6-те години майчинства се занимавам/х с уеб дизайн и подръжка на сайтове. Но знам основни неща, тъй като учих това, което ми трябваше. И не мога да търся работа в тази сфера - има много по-подготвени хора.

Днес сме цял ден сами с Ема. Много е хубаво да може да си починеш малко.

Приятен ден на всички!

# 94
Добре заварили и от нас  Sunglasses

Скоро - разкази и фотоматериали.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 23:54 от Параход

# 95
ехо, всички ли сте по разходки  Crazy

сонче, да се оправяте бързичко  Hug

суит,   bouquet
и туй за репетициите изобщо не съм го 4ула  Mr. Green

ние засега ще минем без АБ. другият лекар предписа лайка, беладона и меркуриус. дано да помогне  Praynig ина4е ивка е жизнена, блъска, хвърля, смее се и се опитва да върви. хапва си, сноши спа добре.и такива работи при нас. а да знаете как вие... Т изобщо не й пречи да е гръмогласна  #Crazy Утре баба й ще дойде да я погледа малко да си по4ина, а и да свърша нещо полезно.

още нещо щях да пиша  newsm78

# 96
да цопна и аз...

# 97
Аз само влизам да се оплача newsm45 newsm45 newsm45. Велин от 2 дена е с Т 37.5 - 38, давах панадол 2 пъти, сега е с 37.5. Докторката днес е идвала в къщи през деня и резултата е зачерчено гърло, за което ни изписа АБ. В голяма чуденка съм дали да дам изобщо. Много мразя лекарствата. Вие давали ли сте АБ при зачервено гърло? А и е имал малко разстройство днес, но от 2 часа насам изобщо не е акал. Ох малко объъркано го написах, ама много ми е тъпо.... Weary Досега никога не е вдигал Т...

# 98
Нели, в момента Дари е на АБ, заради много зачервено гърло, възпалени уши и нестихваща хрема. Но тя преди седмица пак беше болна, оправи се без АБ, хремата не спря, и сега вече е с усложнения. Незнам какво да те съветвам - ако имаш доверие на лекарката, следвай лечението; ако не - заведи го на друг лекар за второ мнение. А Велин кашля ли? И аз мразя лекарствата, но понякога са необходимо зло...  Sad  Всъщност ако не кашля, аз не бих се притеснила много. Дари преди седмица като беше с хремата и червеното гърло, не кашляше.  Peace

# 99
  • Пловдив
Здравейте,слънчо ни прогони пак по улиците,а?Ние поне сме така-използваме последните топли дни и по цял ден сме навън-от 11 до 19 часа  Crazy Моника е добре,все повече задобрява в ходенето,пуска се от време на време но като цяло го прави неосъзнато,като се усети,че не се държи и веднага сяда.Мнооого е предпазлива  Wink Днес бяхме на къщата в селото/което е почти в града,де/ и цял ден си чопках по градинката-голям ми е кеф,не съм предполагала,че ще стана такава запалена градинарка  bowuu сега се радвам на всяка тревичка и цветенце поникнало в градинката все едно на дете.Утре е деня с много задачи,а трябва и да минем през педито да бием ваксината  Confused
Антибиотик аз давам след 3 дни температура-иначе познатите имуностимуланти,антиперици,витамини,чайчета и така.
Параход,добре завърнала се!
Ирини,как сте,много накратко?!

# 100
Нели, Ивка в4ера вдигна Т 37,7.
водих я при педи и той даде АБ заради за4ервено гърло. При което водих ивка при друг лекар и в момента сме на хомеопатия. Има Т, но  овладяваме лесно. При нас оба4е няма никакви др признаци - няма разстройство, повръщане, няма хрема, кашлица... абе нищо. червено гърло и Т.

дано да се разминете и вие  Praynig  Hug

# 101

и още във ФБ и мултиплай...

# 102
Нели, не може за грло да се дава антибиотик Naughty Аз за гнойна ангина не давам, какво остава за зачервено гърло. Тези докторя ме побъркват напоследък. Но ти си решаваш в крайна сметка Peace
Влизам да пусна няклоко линка - от сватбата, едни торти и малко на децата.
Обещавам разказ утре, че днес едва съм се вдигнала от леглото - кашлям като за световно
Не знам обаче как ще спя нощес... То затова още не съм си легнала  Wink
http://assinka.snimka.bg/wedding/svatbata-na-poli.434859
http://assinka.snimka.bg/arts/torti-torti.173385
http://assinka.snimka.bg/children/siyana-i-lyubo.434860

# 103
Да се разпиша и аз ,че миналата тема половината я пропуснах Embarassed
Ирина,имаш моята подкрепа Hug
Ирини,как сте?
Бързо оздравяване на Сончето и Алексче,както и на Нели и Май май Hug
Параходче,ти де забягна? WinkКви са тия екзотики ?А този сладък багаж да го разцелуваш  Heart Eyes
Суити ,чакаме снимкииии и се наслади на тази прекрасна страна максимално Hug
Асе,Асе,стилна както винаги  bouquetКума ли беше?Много оригинален е момента с коня-до сега не бях виждала.И много си задобряла в тортите PeaceА Любака и Сияната ти иде да им изядеш бузките Heart EyesДа се оправяш скоро Hug
Тия дни ще метна и аз снимка за колажа от мойта запетайка без коса LaughingТя най -сетне разбра ,че не е толкова страшно да ходи сама,та ще правим прощапулник и ние.
Гардения,честита ти машинка!Със здраве да си я ползвате и да внимавате с килограмите hahahaНе се шегувам ,мъжо ми подари за рожд.ден Северин с 2-те бъркалки и вече сме на диета Joy

# 104
Е това е... няма толкова сладки деца  Heart Eyes искам да ги мачкам... Прекрасни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт