Златна есен пак дойде, с шума и листа палува СЕПТЕМВРИЙСКОТО дете

• 35 134
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • при моите любими
Аз малко парашутно ще се включа, но да не ви изпусна за албумчето. Не мога да кача снимки затова моля, който е наясно как да я качи вместо мен. Благодаря   bouquet

http://media.snimka.bg/4635/015525859-big.jpg

# 76
Здравейте и от мен!
Ние пак сме болни, но този път и двамата с Алексче. От два месеца караме вирус след вирус. Този път стомашен.  Confused
Чета ви редовно, но нещо не сколасвам с писането.
Иринко, много гуш за теб  Hug Hug Hug Сигурна съм, че всичко ще се нареди по най-добрия начин. Ради е станал голям сладур  Heart Eyes

# 77
Иринко, силно гуш Hug Hug HugДано в крайна сметка всичко се оправи при Павчо, а ти не се тревожи кой какво си помислил, напълно съм съгласна с мнението на Юник! Ради е станал още по-голям сладур, хайде и той бързо да оздравява.
Май май, Сонче и на вас скорошно оздравяване!
Днес при нас  е много приятно времето и сутринта бяхме на дълга разходка с Бобо. Дано има още такива слънчеви дни!

# 78
Оле,в моментa се чувствaм много неудибно пред вaс EmbarassedВсички ми кaзвaте истини,които ми убягнaхa зa миг.Симонa е повече от сaмостоятелнa.Според мaйкa ми дори дa я бях пуснaлa нa яслa е щялa дa се рaдвa
Но от тук идвa другия проблем-детето имa нуждa от контaкти с децa newsm78Нямa ской дa си игрaе,не съм и достaтъчнa...много ми е контaктнa,но с кой дa общувa Rolling EyesПри вaс кaк е?Игрaят ли си децaтa през зимaтa с други дечицa

# 79
Мире, ние излизаме от сума време с няколко майчета, и като една част от тях си имат и друга компания, като се съберем по градинките стават доста дечица. Зимата ще си ходим на гости по къщите сигурно. Все ще се намери как да ги събираме децата.
А ти пък, дето от два форума имаш компания с деца, как тъй се чудиш какво ще прави Монката.....

# 80
Здравийте мами ние сме нови във вашият клуб дъщерями е септемврииче надяваме се да имам място и за нас във вашето виртуално семейство .  bouquet

# 81
# 82
  • София
Привет, момичета! Сядам с надежда да се включа с по-адекватен пост.  Wink

Ние започнахме подготовка за турнето в Ю. Корея. Добре че от утре няма да съм вече по цял ден и ще мога малко да си поема дъх и да помисля за багажа. Днес научихме повече подробности за престоя ни там. Ще бъдем настанени в курортен комплекс с басейн и разни други спортни съоръжения за свободното време. Wink Комплексът е извън града, затова най-много ме зарадва новината, че ще бъде осигурен ежедневен транспорт до Сеул и екскурзия в почивните дни! newsm44 И за да не ми завиждате много, ще добавя към "пейзажа" и петчасови репетиции всеки ден, пет концерта и само два почивни дни.  Grinning Доколкото разбрах, в хотела ще има Интернет, но какъв точно и колко ще е достъпен, ще видя на място. Ще ми е много приятно да се включвам при вас от толкова далеч! Обещавам подробни разкази и много снимки! Heart Eyes До края на седмицата съм си тука. Wink

Мире, сигурна съм, че Симона проявява привързаността си към теб по много други начини. Hug Аз не виждам нищо притеснително в това, че ходи с удоволствие при хора, които добре познава. Ако това се случва често, явно е свикнала и не се страхува. Друг е въпросът, ако имаш някакви съмнения за емоционалната ви връзка извън тези прояви..... Thinking

Иринче, на твое място бих потърсила консултация с още специалисти и бих настоявала да се предпише антибиотично лечение до нормализиране на резултатите. Някак много стряскащо ми звучи перспективата инфекцията да се затаи в някакъв латентен стадий, без да е напълно изчистена. Thinking От друга страна, си мисля, че резултатите явно не са чак толкова плашещи, в противен случай надали щяха да ти кажат да не предприемаш нищо.... newsm78

Страйп, къде се губиш? Wink Галина е на същия стадий на прохождане- лази като ракета, изправя се сама, сяда сама, придвижва се по мебелите и хваната за една ръчичка.  Grinning Всяка седмица става все по-стабилна, по-пъргава и по-активна.

За колажа- задължително качи снимка! Hug

# 83
Sweet, не ти завиждаме, изобщо не...... Sunglasses Sunglasses Sunglasses Crazy

и малко полезно инфо за хранителния режим през зимата, полезността на замразените и консервирани храни, много е полезно за мен лично, който иска да чете     http://www.focus-news.net/?id=f13208

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 23:21 от pezota

# 84
Само казвам - Дзааак!
И обещавам да пусна снимки, ако не утре сутрин, то утре вечер, заедно с подробни разкази от сватбата Hug

# 85
  • София
Sweet, не ти завиждаме, изобщо не...... Sunglasses Sunglasses Sunglasses Crazy

Хе-хе....аз за всеки случай добавих и за работата, да не решите, че тайничко отивам на почивка Mr. Green.

# 86
Добра вечер майчета!

Хайде и аз качих две снимки на Кали в албума за колажа. Веч, използвай която от двете прецениш, че е по-подходяща.

Беба, не събувам обувките в стола или количката. Ама Калоян ако успее сам ще си ги свали, ще ги нагризе /нищо че са в кал/ и ще ги захвърли  Mr. Green

Мире, хайде и аз да се изкажа по твоя въпрос. Не вярвам Симонка да не иска да е с теб и не вярвам да няма връзка между вас. Просто си е до дете според мен дали ще се държи за полата на мама /образно казано/. Както и другите мами са писали, така и аз подкрепям твърдението, че Мони се чувства спокойна и уверена, че щом излезнеш, ще се върнеш. Радвай се на  детето си и се радвай, че тя е щастлива.  Hug По въпроса за свеки - доколкото разбирам на Мони отношението към нея е същото като към други хора от обкръжението ви, които познава, например съседката ви - така че едва ли е по-привързана към нея, отколкото към теб. За контактите - има толкова възможности. Ето форума например - можете на гости да си ходите или да се събирате в клуб. Около теб едва ли няма съседки с малки деца, подходи приятелски и ще намериш добра компания и за себе си и за Симонка.

Моарейн, ами хайде все по сънни нощи да имате с Дари  Hug

Сонче, бързо оздравяване ви желая на теб и Алекс  Hug

Суити, няма пък. Искам и аз на басейна  Mr. Green И на репетициите даже бих дошла  Heart Eyes

# 87
  • София
Аз само да кажа  welcome на Uoana21   Разкажи за твоето детенце, от къде сте, пусни снимчица. Винаги сме готови да приемам нови приятели в нашата дружинка!   bouquet

# 88
Аз само да кажа  welcome на Uoana21   Разкажи за твоето детенце, от къде сте, пусни снимчица. Винаги сме готови да приемам нови приятели в нашата дружинка!   bouquet
bowuu  bouquet
Суити, обещала си, да zнаеш  Whistling Wink
Сонче, пак ли болни, бе душа  Confused Ма доста често сте болни, наистина напоследък... Айде оправяйте се и да ви zабравят всякакви такива после zа дълго  Hug
И всички други болни, същото  Naughty Wink

# 89
Sweet, весело изкарване! Дори и с работата звучи добре.
Аз си мислих, че Ема изостава. Особено в сравнение с Йосиф на Мириам. Думите ти ме окуражиха.

Шейла... обичайни битови проблеми. Кризи, съкращения... искам да съм малка и да се грижат за мен, а не аз да мисля как да се оправяме всеки ден...
Но явно вече съм пораснала и ще се борим.Пък каквото излезе.
Почнах да си търся сериозно работа. В екипа на мъжа ми са съкратили 4-ма човека. За начало ще им увеличат работното време и дано не съкращават още хора.
А като чета обявите за работа леко се отчайвам. Някакви заплати по 500 лева, с които ние изобщо няма да може да се оправим.

Качих 2 снимки в албума за колажа. Първата е по-хубава, но ми се струва размазана.

Пожелавам на всички болни да оздравяват бързо! Лека нощ на всички.

Общи условия

Активация на акаунт