http://media.snimka.bg/4635/015525859-big.jpg

Сигурна съм, че всичко ще се нареди по най-добрия начин. Ради е станал голям сладур
Дано в крайна сметка всичко се оправи при Павчо, а ти не се тревожи кой какво си помислил, напълно съм съгласна с мнението на Юник! Ради е станал още по-голям сладур, хайде и той бързо да оздравява.
Нямa ской дa си игрaе,не съм и достaтъчнa...много ми е контaктнa,но с кой дa общувa 
Комплексът е извън града, затова най-много ме зарадва новината, че ще бъде осигурен ежедневен транспорт до Сеул и екскурзия в почивните дни!
И за да не ми завиждате много, ще добавя към "пейзажа" и петчасови репетиции всеки ден, пет концерта и само два почивни дни.
Доколкото разбрах, в хотела ще има Интернет, но какъв точно и колко ще е достъпен, ще видя на място. Ще ми е много приятно да се включвам при вас от толкова далеч! Обещавам подробни разкази и много снимки!
До края на седмицата съм си тука. 
Аз не виждам нищо притеснително в това, че ходи с удоволствие при хора, които добре познава. Ако това се случва често, явно е свикнала и не се страхува. Друг е въпросът, ако имаш някакви съмнения за емоционалната ви връзка извън тези прояви..... 
От друга страна, си мисля, че резултатите явно не са чак толкова плашещи, в противен случай надали щяха да ти кажат да не предприемаш нищо....
Галина е на същия стадий на прохождане- лази като ракета, изправя се сама, сяда сама, придвижва се по мебелите и хваната за една ръчичка.
Всяка седмица става все по-стабилна, по-пъргава и по-активна.

По въпроса за свеки - доколкото разбирам на Мони отношението към нея е същото като към други хора от обкръжението ви, които познава, например съседката ви - така че едва ли е по-привързана към нея, отколкото към теб. За контактите - има толкова възможности. Ето форума например - можете на гости да си ходите или да се събирате в клуб. Около теб едва ли няма съседки с малки деца, подходи приятелски и ще намериш добра компания и за себе си и за Симонка.

на Uoana21 Разкажи за твоето детенце, от къде сте, пусни снимчица. Винаги сме готови да приемам нови приятели в нашата дружинка!