Златна есен пак дойде, с шума и листа палува СЕПТЕМВРИЙСКОТО дете

• 35 133
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Гардения, верно сте си за Господарите - давай смело Peace В потрес съм...
Деси, мило Hug Нали знаеш, че думата МАМА е една на всички езици и произходът й е от латинското наименование за гърда Hug За татко има много думи, но МАМА-та е едничка Hug
Гледам писала си в последната битка ЗА и ПРОТИВ Laughing СмЕЕЕЕЕх, както се казва. Отдавна не се беше разгарял подобен форумски спор по темата. Крепим си се ние и гледаме да не влизаме в безсмислени спорове, ама то простаци се намират под път и над път Wink Моарейнче, гледам и ти Wink Ама ми стана смешно на коментарите по твоите постове... Аха да им напиша да не лаят пред някой, дето е релактирал...  Hug

# 676
Aсе   Heart Eyes , тъкмо си мислех дали да го напиша и аз, и съвсем да ги хвърля в оркестъра  Mr. Green  Ама си замълчах... то пред хорската простотия... добре, че Бу сложи катинара накрая, че да се спре тая КатиАБВ да плюе отрова.  Laughing 
А много ми стана сладко, като прочетох Аничка на Деси как е казала мама на аватара ти, Асе  Heart Eyes
Боже, децата ни са невероятни! Толкова са мънички, а толкова мъдри!  Heart Eyes

Мен в онази тема ме озадачи това, че се направи сравнение м/у боят и кърменето - това ме подтикна да пиша, иначе я четях от няколко дни, но мислех да си замълча... но това направо ме ядоса много...

Гардения, успех в начинанието! Ние с мъжа ми се замисляме също за Господарите, тук има няколко такива улици, включително има един "път", който е съставен от дупки, кал и камъни и по който вървят и хора, и коли... Те наскоро даваха и за кръстовището на болницата в Търново, просто пълна скръб.  Rolling Eyes

# 677
Я дайте линк за тая тема да попрочета за разтоварване!
Направо ми пуши главата тия дни, хич не ми е останало време за колажа Embarassed Embarassed Embarassed
Ша ма звинявати!
Ще гледам да се поправя.
Чета ви с половин око и знам, че пропуснах много рожденици, годишнини, нови бебета, бъдещи бебета и нт
Зло да ви забрави и от здраве да не се оттървете!   bouquet

# 678
# 679
# 680
Определено добре се позабавлявах с Кати и Вилико. Те са просто легендарни!  ooooh!

# 681
Здравейте Hug

Аз се загубих, но не тук Wink Майка преживя много труден момент и само тя ми беше в главата. Вече (да чукна на дърво) всичко е наред. Скоро се прибираме и ще ви пиша подробности.
За начало малко рибки

Надявам се всички да сте добре, ако ли не, ви го пожелавам Heart Eyes
Чао и до скоро!

# 682
Добра вечер, дами!
Григ, супер снимки си пуснала! А тази ми стана любима:

http://picasaweb.google.com/sangata/NewEnglandAquarium#5405273794881346722

По отношение на КатиАБВ, с нея си пишем и в темата за детските градини и можеби 80% от споровете са инициирани от нея. Опасна личност е  Laughing
Моарейн, как си днес? Оздравявай бързо!
Вечи, не се тревожи за колажа - когато тогава Simple Smile Я по-добре кажи имаш ли планове за имения си ден? Ще празнувате ли? Кумата ми се казва Екатерина и това ми е едно от любимите имена!
Сович, много обичам Германия по Коледа - всичко наистина прелива от светлини, песни, аромат на греяно вино. Толкова е хубаво и сякаш попадаш в приказка на Андерсен. Леля ми сега кани майка да им отиде на гости точно за Коледните базари (че и ние изживяхме тежък момент в семейството), но тя не иска.

И накрая, но не на последно място честит имен ден на малките Александровци на Сончето и Сиси! Бъдете щастливи, малки момчета и носете с гордост красивото си име!

# 683
Аууууу! Григ, напълниха ми се очите. Каква е тая прелест? Боже, от много време не съм изпадала в  такъв екстаз. Мноооого гот ми стана на душичката. То като оргазъм почти, толкова е страхотно.

# 684
  • софия
ехоооооо
ето ме и мен, детето спи, мирна ми е къщата вече...
при нас всичко е ОК.
Гардения, радвам се, че неразположението нас малката мина Simple Smile
Григ, снимките са супер !
И аз да честитя именните дни на нашите малки  Алексчета, да са им живи и здрави имената Simple Smile

ето ни и нас, данеби да ни забравите Simple Smile

www.svatbata.biz/bg.mamma/mishe/2.jpg

www.svatbata.biz/bg.mamma/mishe/3.jpg

www.svatbata.biz/bg.mamma/mishe/4.jpg

www.svatbata.biz/bg.mamma/mishe/5.jpg

# 685
Ххаха, да де, ама на моменти не ми беше смешно, иначе и аz се zабавлявах с тая тема... Ужас, тука обаче, както и в живота, има много хора, които могат да не спрат да говорят, а да каzват единствено простотии.. Абе.., думи нЕ´ам.. Че и рицар била тя.., а и си вярва..   ooooh! Joy И аz уж посвиканх, гледам да не обръщам внимание, ама.. понякога не мога..

Да и на ме ми беше много, хем мило, хем странно zа дребната днеска. Тя на майка си не каzва "мама", ама на снимките на хората, да  Heart Eyes Laughing А не я кърмя дори... После не повтори обаче, пробвах. Та сега не съм сигурна дали не стана съвпадение някакво  Crazy

Честит имен ден, Александри и Алекандовци  Hug

И украсихме днес, много е гот.

# 686
Добро утро, майчета!

Включвам се набързо, за да честитя имения ден на Веч! Кате, много здраве ти желая, хубави мигове с любимите ти хора, веселие и топлота в дома ти! Бъди все така вдъхновяваща!

А сега и аз да почерпя. На днешния ден преди ......надесет  Mr. Green години се запознахме с мъжа ми на празника на наша обща приятелка. За мен този ден значи много. Спомням си съвсем ясно как някой ме подръпна за презрамките на гащеризона, аз се обърнах, а момчето срещу мен каза на приятеля си "Запознай се с приятелката ми". Помислих го за луд  Mr. Green Е да, ама след няколко дни го срещнах отново, разприказвахме се, след няколко дни се видяхме още веднъж и така започна всичко. Ех, младост  Heart Eyes Почерпете се  Grinning

# 687
Здравейте, маминки!
Сович, моля те пусни някоя "украсена" снимка. Много обичам Коледа! Това е любимият празник и на мъжа ми. Тази година съм решила да направя курабийки!.Дано станат!
Дидишонче, супер са снимките! Особено ми хареса тази с топката от Диди Simple Smile А ти приключи ли с диетата? Ефикасен ли е този сироп?
Малката гледа "Малките Айнщайнчета" по Дисни и танцува Simple Smile Много се забавлява, а това детско е с класическа музика и аз не бих се сетила да танцувам на нея, но тя се кефи много.

Вечи, честит имен ден, мила! Бъди много щастлива и обичана жена и нека мъжете ти те поглезят днес!

Нени, честит празник и на вас! Бъдете винаги влюбени!  Hug

Лек ден, майчета и бебоци!

# 688
Момичета,пускайте телевизорите на Нова тв!Асенцето с двамата сладури е в студиото на "На кафе" Simple Smile

# 689
  • София
Здравейте!
Честит имен ден на Алексовците-на патерица-да са живи и здрави.
Честит имен ден на Веч и други Катета,ако има-да сте живи и здрави.
Нени 78-много сладка историйка-пожелавам ти една нестихваща любов.
Моарейн-пожелавам ти бързо нанасяне в новото жилище и всичко по обзавеждането да върви като по вода и да си живеете в него с много любов и много деца.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 11:29 от stefina

Общи условия

Активация на акаунт