Златна есен пак дойде, с шума и листа палува СЕПТЕМВРИЙСКОТО дете

• 35 236
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте мамчета,
е,и аз докато се наканя да ви напиша....
Честито на всички,които са рожденници,или са били такива,видях,че има,на тези,които са станали лели Peace
Незнам вашите как са,обаче моето зверче не се спира за минута,ходи,рови навсякъде,мога да намеря  неща на невероятни места,като торнадо е.В яслата казаха,че бил като прахосмукачка.Уф,много е уморително,само търча след него.Вчера бяхме на басеин,голямо забавление падна,в колата заспа разбира се изтощен.
Вече настроението е коледно,всичко е украсено,центъра е пълен с къщички-базари,вчера имаше един оркестър от дядо-коледовци,Ив беше като залепен за тях.Предполагам,че довечера ще качим новите снимки на саита.
чао засега от мен и бон апети

# 661
Ехо банда  Mr. Green

Аз се загубих по трасето, но нещо съм болна от 3 дни, та... От днес съм на АБ, влача една Т, кашлица, сополи, всичко както си му е ред; Дария е по цял ден командирована при някоя баба, а аз умирам от мъка  Sad  Ей така, не съм свикнала да се деля от Дари. Вечер майка ми/мъжът ми я къпят и приспиват, не я докосвам, не я доближавам, дано я опазя. Но ми е много мъчно, така искам да си я гушкам... Дано утре вече съм по-добре и да мога да я нацелувам.  Heart Eyes

Иначе другото интересно около нас, е, че тя доста добре си ходи, пуска се сама и на по-дълги разстояния, тук-там по някой завой прави  Mr. Green  Бърболеска много, най-новия й номер е да крещи с цяло гърло, като понечиш да я сложиш на гърнето. Като я питам "Имаш ли пиштау?" и тя вика обидено  Mr. Green  Е, сяда де, ама с баламосване и т.н. Имаме напишкани гащи, чорапогащници, колички  Mr. Green  но аз си знам, че е период и ще мине скоро.

Честито на Беба и Сиси!
Радвам се, че Надето е по-добре!

Ние хукнахме по магазини да уреждаме обзавеждането на семейното гнездо и простооо  ooooh!  Но ще се справим  bowuu  Почти харесахме кухня  Crazy , плочките ги избрахме, и само чакаме да сложат и стъклопакета, купуваме и ще се лепят... За капак на всичко, времето е страхотноооо и на мен ми е усмихнато в душичката.  Heart Eyes  МъжОт много се грижи за мен и дребната, иде ми да го изям...  Heart Eyes

Хайде, че стана дълго...  Blush

# 662
Още болни в кюпа.

И Марта май са я погнали кътниците, от нощес е с температура. През 10 минути се буди за гушкане и посукване, и сега е така. Оффффф...

# 663
  • Пловдив
Здравейте,хорааа къде сте!?Ама какво питам,като времето е едно пролетнооо,хубавоо  Laughing и ние по цял ден сме навън.Вечер се връщам в къщи доста уморена.Но,не ви забравям-все хвърлям по някое оченце да ви видя.Хайде всички да се разпишат  Whistling
Моарейнче,пожелавам ти бързо оздравяване,и по малко проблеми с подреждането на къщата.
Марта на Параход,бързо да минава в редиците на здравите  Praynig
Моника е добре,не се спира по цял ден със щуротиите,или е на стълбите,или е изровила саксията,или е извадила чекмеджетата....и все в тоя ред.Много е стабилна в ходенето,изключително бързо задобря.Много бърборясва,всичко разбира.Батко и още е при баба му и и е малко скучно.Днес за сл. закуска яде-кашкавал с мандарина.

# 664
И аз да се разпиша. Чета редовно, но не мога да се включа адекватно. Нямам сили проосто. Бесотана е по-бясна от всякога. А мислех, че няма на къде повече. Вече в чудо се видях. Не знам къдее да я водя. Излезнем в някоя градинка, тя намира чешмичка. Тръгнем по центъра, изръщква всички магазини. Ревизоро! 5 деца в градинката, едно ако и тя с две ръце го е хванала. Не дай Боже да намери фас или плюнка. Sick Взех да тичам до Морската (пътя е 20 минути от нас ама на нея и се струват явно 20 часа), то е кривене, викане, ревове...ужас. Там поне бели не прави...като изключим, че разваля игрите на големите. Барабар Петко с мъжете. Тя или тича или се катери. А като се приберем нещата взимат катастрофален обрат. Едвам си опазвам кучето. #Crazy И за най-голяма моя радост спи по 20 минути през деня и има няма  6  часа през нощта. Наревах ви се...извинете ме.   bouquet

# 665
  • Бургас
"Момичета мили, момичета, сънят ви е хубав, нали?
По зелени пътеки тичате и ябълков цвят ви вали..."
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз идвам за мъничко, може би някоя от вас знае, как да помогна на една приятелка, която иска ин витро да зачене, къде да отиде най- добре? Към кого да се обърне? Много искам да си имат бебчеее, много! Тя е толкова грижовна, а той- истински любящ баща ще е, сигурна съм. Непрекъснато мисля за тях. Нямат интернет. Живеят в селце близо до София.
Четох за център " Надежда" и д-р Стаменов. Знаете ли нещо за тях?
Благодаря много предварително! Знам, че сте страхотни и отново ще помогнете със съвети! Ще им предам всичко! Целувки! Благословена седмица!

# 666
Муц, ето една тема от проблемното:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=312097.0
Дано ти е полезна, а на другарчетата пожелавам скоро да гушнат бебе.

# 667
  • София
Муци, този сайт е много подробен, с много информация- Zachatie.org.

niki97, не е лека твоята.... ooooh! да е живо и здраво детето, открива света, а и явно темпераментът й е такъв.....но те разбирам колко е уморително да тичаш подир нея по цял ден.... Hug

моарейн, бързо оздравяване! Hug Не се притеснявай толкова за Дария, използвай времето да събереш сили и да пребориш болестта! Peace Много се радвам, че мъжът ти така ти помага и ти е хубаво с него!  bouquet

Gardenia, браво за бързото подобрение! Peace

Галина също се вихри по своему. Wink Пак започна да се тръшка, особено при преобличане и ако е гладна. Мени си настроенията много бързо-в един момент се сърди, цялата се напряга и надува, а след малко най-безгрижно отива да си играе с играчките и да си бърбори. Simple Smile Налита много на всичко тестено- хляб, кифли, козунак... ooooh! Че и си ги търси... Laughing Имаме нови думи в речника- "ика" /иска/ и "оти"/още/.  Grinning
Иначе изследванията за яслата ни са ОК, утре ще ги нося на сестрата и дай боже, във вторник вече ще водя ученичката. Simple Smile

# 668
Моарейн, съвсем искрено ти пожелавам, скоро да си добре и да нагушкаш Дари  Praynig
Параход, дано и при вас мине като при Надя  Praynig
Муци, не мога да помогна с никакво инфо, но ще им стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Момичета, ами това беше при нас - една вечер Т и после само нервност. Ама тя си беше крива и няколко дни преди Т-та. Още чакаме някои от 6-те надути зъба... Чакаме... Чакаме...
Днес за пръв път си казала, че й се ака  yes  Майка ме вика "бързо", че Надя си дърпала памперса и викала "ака". Веднага отидохме на гърнето, но само пишка. Обаче пък аз нали все й повтарям думичката, когато е акала, а и тя когато си свърши работата си сочи гърнето и си повтаря, та реших, че знае какво е това. И когато й казах "Айде да акаш" , сама се отправи към WC-то.
Ехеее, скоро ще проведем смислен разговор вече  #Silly

# 669
Кафето....!!!

Добро утро и слънчев ден на всички!!!

# 670
Вики Heart Eyes Обичам вашата компания за закуска Hug
Муци, при Стаменов ще си запишат час за след година-две, ако сега пробват. Да го имат предвид Peace Ако са прехвърлили 35 и нямат много време дачакат, да търсят други варианти Peace А и не знам до колко са наясно с цените за такава процедура. Дали не искат да ис осиновят детенце?
Ох, много хубаво това слънце навън, ама аз чакам да е слънчево с минусови Т, та да измрат пустите вируси. Просто това време си е "болно" от всякъде Confused
Вече настроението е коледно,всичко е украсено,центъра е пълен с къщички-базари,вчера имаше един оркестър от дядо-коледовци,Ив беше като залепен за тях.Предполагам,че довечера ще качим новите снимки на саита.
чао засега от мен и бон апети

Съвсем другарски завиждам Hug Уж не си падам по комерсиалната страна на Коледа, но такива описания и представи за базари и празници ме разчусвтат дълбоко Crazy Heart Eyes

# 671
  • София
Здравейте!
Вчера водихме Васко в зоопарка-много му беше интересно,но на всички животни викаше бау-бау Wink.Уж знае мецата и как прави-оууу,но пак и викаше бау.На патките и пауните нищо не викаше.Много беше впечатлен от тигъра и лъва и им викаше бау-бау.
Муце-една моя позната за инвитро е много доволна от д-р Димитров,който май работи в Майчин дом.До колкото знам от нея,ако се включат в програмата за инвитро държавата поема 1800лв,а останалите 4000лв. те трябва да си платят-лошото е ,че ако не стане от първият път се дават пак пари...Също така тука от форумите съм чела и добри отзиви за д-р Щерев.
Гарденийка-и аз се чудя как ще отбивам Васи-толкова му е сладко и вече сам си пипа гърдите и вика пап,пап и,ако муоткажа се сърди ooooh!

# 672
Добро утро, леко недоспана и леко болнава (аz), но всичко ще се оправи  Hug
Обичам вашата компания за закуска Hug
..............
Ох, много хубаво това слънце навън, ама аз чакам да е слънчево с минусови Т, та да измрат пустите вируси. Просто това време си е "болно" от всякъде Confused
...............
Вече настроението е коледно,всичко е украсено,центъра е пълен с къщички-базари...

Съгласна, аz си обичам свястната zима, и zаради това, и zаради... абе zимата да си е като zима...
Точно zаради това не обичам тукашната, не е zима иzобщо Confused

И тука вече е украсено, много праzнично, обожавам това. Днес ще накарам мъжът ми да иzкара украсите от маzето и вечерта ще украсяваме и ние. Първо обаче ще иzляzа да купя един снежен човек, дето съм харесала...

И, Асе, току що, докато ви дочитах, дребната поседна в мене и гледайки твоя аватар(очевидно), посочи и вzе да повтаря "мама, мама, мама.."  Joy Heart Eyes Макар че аz съм далече от твоята гръдна обиколка, така като гледам, все пак явно схваща детето... А до сега не бях сигурна, че zнае кой точно е "мама", Тати и батко, да, но мама... Та сега раzбрах  Hug

# 673
Аз пък да си споделя мъката. Повече от два месеца нямаме улично осветление, а сме краен квартал с дупки и локви. Светлина не огрява от никъде и ако не си носим фенери, спокойно можем да се сблъскаме, без да разберем. Двама съседи са ходили да се оплакват в общината и още няколко са звънили по телефони, но самият Кмет е казал, че няма пари за никакви ремонти сега  Shocked
Аз обаче говорих с много от общинарите и се оказа, че ни трябват само три клеми от по 8лв  #Crazy Ама не можело да си ги купим сами, щото и без това нямало кой да ни ги сложи. Фирмата с вишката искала общината да й изплати задълженията до момента, че да поеме нови поръчки.
Сега се молят един друг, някой да дойде да ни пусне четирите несветещи лампи.
Мисля вече да се обадя на Господари на ефира  newsm78
Та, извинете за излиянията, само исках да споделя защо ми избяга коледния дух.
Все пак мисля да си купя маркуч с лампички и да си поосветя терасата малко. На фона на непрогледния мрак, ще е много ефектно  Sunglasses

А, за зимата - нямам търпение да навали хубав, пухкав, бял сняг и да ходим на пързалката. На 5 мин от нас има една могилка, където съм се пързаляла като дете и честно ви казвам, много ми се ходи пак там. Не съм купила шейна за Надя, но то това е лесно, само сняг да има

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 14:14 от Gardenia

# 674
Гардения, ами това си е чист абсурд  Shocked ooooh! Абсолютно сте си zа "Господарите..."  Peace

Общи условия

Активация на акаунт